df Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 karayolları ile anlaşıp bütün hız limit tabelalarına reklam gömsün bence ttnet. "Aşırı hız öldürür!! TTNET kullanın." sloganı ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 TRSERVinc said: Dediğiniz TÜM Firmaların Hepsi UPLOAD kotası var DOwnload a KOTA KOYAN yok Biraz bakın istersen download kotasıda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 2 megabit adil kullanım kotasız tarife koyun hemen geçelim aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 3 mbit uydunet, 49 lira kota falan yok hiçbişey. kampanyası falan da vardı hatta ilk 6 ay yarı fiyatına vs tarzı ama tam bilemedim şimdi. ttnetin allah belasını versin mecbur kalmazsam kesseler kullanmam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 keske bizim burda eskisi gibi duzgun hizmet verse kodumun uyduneti. ttnete sukrettirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 TRSERVinc said: DOwnload Kotası gibi uygarlık dışı bir uygulama olamaz Hiç bir dünya ülkesinde böyle salak bi kota yok Ayrıca TÜM DÜNYADA internette UPLOAD önemlidir. Upload a KOTA konulur... Amabizim akıllılar ne yapıyor "HAHAHA biz zaten az Upload verioz Kotaya gerek yok" diyorlar... Bizim halkımızda sesini cikartmiyor tabi bu hız konusuna UPLOAD Düşük olmamalı Upload imizi düzgün versinler Kota koysunlar DOwnload imizi Bize biraksınlar... bt de falan var ya kota nasıl yok. kotasız tarife de var tabi yanında. ttnette de var kotasız tarife, yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Aluriel said: 3 mbit uydunet, 49 lira kota falan yok hiçbişey. kampanyası falan da vardı hatta ilk 6 ay yarı fiyatına vs tarzı ama tam bilemedim şimdi. ttnetin allah belasını versin mecbur kalmazsam kesseler kullanmam dahaUydunet için video izlenmiyor, oyunlarda sorun çıkarıyor falan deniyordu doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mahmud_mahmudov said: Aluriel said: 3 mbit uydunet, 49 lira kota falan yok hiçbişey. kampanyası falan da vardı hatta ilk 6 ay yarı fiyatına vs tarzı ama tam bilemedim şimdi. ttnetin allah belasını versin mecbur kalmazsam kesseler kullanmam dahaUydunet için video izlenmiyor, oyunlarda sorun çıkarıyor falan deniyordu doğru mu? hayır. iki farklı yerde kullanıyorum, mecidiyeköy ve bahçelievler. ikisinde de sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 tr069 protokolüyle kotanın bi alakası varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 crm tarafında çalışanlar bilir bunu :) tahmin yürütmem gerekirse sanmıyorum ama normalde sadece cpe - acs arasında kullanılıyor diye biliyorum çünkü bu protokolü. şimdiki set-top box'larda böyle configre edilebiliyor olması lazım. dslam tarafında gerekli bişi olsa tl1 veya snmp kullanılıyor zaten sbi'larda, nbi'da da yine xml-nbi, tl1 veya corba oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 küfür mü ediyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Cok yakinda kota olayini bypass yapmis olacagiz ve size bunu paylasacagiz... ucretli olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 challenge considered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 TRSERVinc said: Cok yakinda kota olayini bypass yapmis olacagiz ve size bunu paylasacagiz... ucretli olabilir :) senko said: hadi bakalım :) şöyle kenarda dursun,wuhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Sonunda. Yaptığım itirazlar ve konuşmalar sonucunda tivibu aboneliği ve yapılan yayın kalitesi sebebiyle 1mbit'e düşürülen hızım 6mbit'e çıkartıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bidahaki ay yine düşürürler yine günlerce uğraşırsın, bunların müşteri memnuniyeti politikası yıldırma üzerine kurulu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Bende halen bi düşme yok. Unuttular herhal kıyıda köşede kaldı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 senko'ya bi görün sen o bakar çaresine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 yakın zamanda taşınmayı düşünüyoruz ve en büyük kriterlerden biri diğer internet sağlayıcıların destek verdiği bölgelerde olması olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 o değil de keriz gibi 8 mb sınırsıza yıllardır 100 tl ödeyen kerizler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 çok çirkin bir laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yok abi. bildigin download yapmadim bu ay ama su an doldu 50 gb kota. hatta videolari felanda 360p izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 1 ay oldu uydunete geceli 10mb sinirsiz tam 9.90 aliorum 110TL veriorum birde kablotv var icinde hd paket felan 1 tane sinema kanali, 2 gunde geldiler bagladi adamlar calistirip gittiler, TTnet baglamak icin geldiginde adam daire ici ektra kablo icin bile para istemisti. ilk 1 haftadan sonra gunde 1 kez dc olmaya basladi uydunet reset atmadan modeme kendine gelmiodu pek takmadim 1 kere oldugu icin gunde bi kere sabahin 4unde en sevhetli yerinde oyunun gidince cinnet gecirip agriza kaydi biraktim yattim sonra sabah 9da kapi caldi genc bi cocuk girdi iceri ben uykulu uykulu biseyler yapti modeme ogundur 1 kere kopmadi valla. Tabi bu bolgeden bolgeye degistigi icin kismet diyebilirim, bundan evvel oturdugum yerde 16mb adslinin kokune kadar aliodum ve 0 sorun vardi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar