Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

TRSERVinc said:

DOwnload Kotası gibi uygarlık dışı bir uygulama olamaz

Hiç bir dünya ülkesinde böyle salak bi kota yok

Ayrıca TÜM DÜNYADA internette UPLOAD önemlidir. Upload a KOTA konulur...

Amabizim akıllılar ne yapıyor "HAHAHA biz zaten az Upload verioz Kotaya gerek yok" diyorlar... Bizim halkımızda sesini cikartmiyor tabi bu hız konusuna

UPLOAD Düşük olmamalı Upload imizi düzgün versinler Kota koysunlar DOwnload imizi Bize biraksınlar...

bt de falan var ya kota nasıl yok. kotasız tarife de var tabi yanında. ttnette de var kotasız tarife, yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

3 mbit uydunet, 49 lira kota falan yok hiçbişey. kampanyası falan da vardı hatta ilk 6 ay yarı fiyatına vs tarzı ama tam bilemedim şimdi.

ttnetin allah belasını versin mecbur kalmazsam kesseler kullanmam daha
Uydunet için video izlenmiyor, oyunlarda sorun çıkarıyor falan deniyordu doğru mu?
Sosyal ağlarda paylaş

mahmud_mahmudov said:

Aluriel said:

3 mbit uydunet, 49 lira kota falan yok hiçbişey. kampanyası falan da vardı hatta ilk 6 ay yarı fiyatına vs tarzı ama tam bilemedim şimdi.

ttnetin allah belasını versin mecbur kalmazsam kesseler kullanmam daha
Uydunet için video izlenmiyor, oyunlarda sorun çıkarıyor falan deniyordu doğru mu?

hayır. iki farklı yerde kullanıyorum, mecidiyeköy ve bahçelievler. ikisinde de sorunsuz
Sosyal ağlarda paylaş

crm tarafında çalışanlar bilir bunu :)
tahmin yürütmem gerekirse sanmıyorum ama
normalde sadece cpe - acs arasında kullanılıyor diye biliyorum çünkü bu protokolü. şimdiki set-top box'larda böyle configre edilebiliyor olması lazım.
dslam tarafında gerekli bişi olsa tl1 veya snmp kullanılıyor zaten sbi'larda, nbi'da da yine xml-nbi, tl1 veya corba oluyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay oldu uydunete geceli 10mb sinirsiz tam 9.90 aliorum 110TL veriorum birde kablotv var icinde hd paket felan 1 tane sinema kanali, 2 gunde geldiler bagladi adamlar calistirip gittiler, TTnet baglamak icin geldiginde adam daire ici ektra kablo icin bile para istemisti.

ilk 1 haftadan sonra gunde 1 kez dc olmaya basladi uydunet reset atmadan modeme kendine gelmiodu pek takmadim 1 kere oldugu icin gunde bi kere sabahin 4unde en sevhetli yerinde oyunun gidince cinnet gecirip agriza kaydi biraktim yattim sonra sabah 9da kapi caldi genc bi cocuk girdi iceri ben uykulu uykulu biseyler yapti modeme ogundur 1 kere kopmadi valla.

Tabi bu bolgeden bolgeye degistigi icin kismet diyebilirim, bundan evvel oturdugum yerde 16mb adslinin kokune kadar aliodum ve 0 sorun vardi misal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...