Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necronomicon gercekmi ?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Bazilari sumerlilerin yazdigi bi kitap oldgunu sölüyo hatta sonra mısıra filan gidiomus ne biliym tam detayini bilmem bu ölülerkitabi denen zimbirti gercekten varmi yoksa uydurma tarihmi ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildigim kadariyla lovecraft in hikayeisnde geciodu ama simdi vatikanda filan olabilirmis diolar asdasdfa kafam karisti
Orjinali yakılmış güya zebani kanilya yazildigi icinmi neidr herneyse bu sacmalik gercekmi bilmem ama amazon un sitesine bi bakı o kadar mehsur olmuski kitabini yapmislar Büyü sözleri bile var icinde yazari Abdul Ah..... .bilmem ne die geciyo

bilgisi olan biri aydınlatabilirmi[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kitap var sayfalari insan derisi , yazilari insan kani. Ama bu kitap dediginiz kitap mi bilmiyorum. Su anda amerikada bir kilisenin dungeon'larinda saklandigi soyleniyor.

Tek bildigim bu kitap ve Kader Mizragi 2. dunya savasinda hitlerin elinde idi. Savastan sonra bu artifactleri de muhtemelen amerikalilar almışlardır.

Kader Mizraginin da rivayeti ona sahip olanin ordulari yenilmez olurmuş, daha once Buyuk Aleksander'in da bu mizraga sahip oldugu biliniyor. Ama rivayet iste...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 18 Ekim 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
Bir kitap var sayfalari insan derisi , yazilari insan kani. Ama bu kitap dediginiz kitap mi bilmiyorum. Su anda amerikada bir kilisenin dungeon'larinda saklandigi soyleniyor.

Tek bildigim bu kitap ve Kader Mizragi 2. dunya savasinda hitlerin elinde idi. Savastan sonra bu artifactleri de muhtemelen amerikalilar almışlardır.

Kader Mizraginin da rivayeti ona sahip olanin ordulari yenilmez olurmuş, daha once Buyuk Aleksander'in da bu mizraga sahip oldugu biliniyor. Ama rivayet iste...

foxx kaptırmıssın bir an kendini artifact felan ama rivayet iste bence yalandır[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

Necromonicon bildiğim kadarıyla gerçekten olan bir kitap. Üzerinde zamanının ciddi tıbbi kayıtları varken aynı zamanda efsaneye göre yine dendiği gibi insan derisi üzerine kanla yazılmış ve kara büyü, necromancy vs varmış. Hatta Necromonicon'da bulunan birkaç satır geçmişti elime, bulursam yollayayım buraya...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

-geceyarisi, gizli odamda yalniz çalişirken,
otururum üç ayakli prinç sephada, küçük bir işik insansiz yerden düşüncemi aydinlatir.
talihimin boş yere olduğuna inanmiyorum.

-asa ellerimin arasinda , konuşulur branches ortaminda,
su hareketleniyor, limbe , eteğinden ayağa,
bir büyük korku , içten bir ses , farkli bir titreme,
ilahi işik , kutsal haber artik yanindadir...
necronomicon dan bi kaç dize ..
Sosyal ağlarda paylaş

abdul al-hazred tarfından yazılmış olduu bilinio . içinde tevratın gizli şifrelerinin açıklaması ruhlarla temasa gecme yöntemleri insanların dünyaya hangi gezegenden geldii,, gibi konular mevcutmuş.. okuyanları etkisi altına almasından dolayı cıldırtan kitap olarak anılır.. kadıköydeki sahaflarda 1980 basımı yunancadan ceviri necronomicon lar bulunabilir..
su an orjinalin ya vatikan da ya da british museum da saklandıı cok özel kimselere bazı kısımlarının gösterildii bilinio..
Sosyal ağlarda paylaş

Büyünün başlangıcı : büyü Babilde başlar.. İlk büyü kitabı Babilde yazılmıştır.. Büyü Babillilere iki adet melek tarafından öğretilmiştir.. ( BKNZ: Kur'anı Kerim / Onlar babilde Melaikelerden işlerine yaramayacak günahlar öğrendiler..) Necronomican Babilde yazılmış ilk gerçek büyü kitabının latinceye çevirilmiş olanıdır ancak şu anda dünya üzerinde nerde olduğu bilinmemektedir.. Babilde yazılan büyü kitabı zamanla Perslerin eline geçmiş ve Babilde ve Persilyada Hammurabi vb krallar tarafından "BÜYÜ YASAKTIR" kanunu yüzünden kitap yakılmıştır ancak çok türevleri bulunmaktadır..
Sosyal ağlarda paylaş

benim fantastik bi düsünceme göre Almanyadaki büyük kütüphanede saklaniyodu diger bütün bilgiler gibi 2.savasi sonlarinda orasi yakılınca ya .. biri caldi yada oda arada kaynadi.

gerce onu satmaya baslamislar 18 yas siniri koymuslar kitabin basindada hayatinizda degisikler olabilir biz soumlu deiliz yazio dalga filanda yapmamislar baya satiliyo bu kştap essek kadar kalin eski söylentilerdeki ayzitlari gailba ceviirp dökmüsler neyse amazon un sitesinde görmüstüm[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Sosyal ağlarda paylaş

Ya o buyu yasagı sadece kara buyu ıcın degılmıydı?
Hanı 2 melek vardı,Eger sen istersen kara buyunu(ınsan baglama fln)gerceklestıren ama oturaklı bı gunah olan..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...