Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bazilari sumerlilerin yazdigi bi kitap oldgunu sölüyo hatta sonra mısıra filan gidiomus ne biliym tam detayini bilmem bu ölülerkitabi denen zimbirti gercekten varmi yoksa uydurma tarihmi ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Adı bayağı sakat gibi :) Ben böyle birşey duymamıştım.Varsa belgeler filan arşivimize katalım.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Benim bildigim kadariyla lovecraft in hikayeisnde geciodu ama simdi vatikanda filan olabilirmis diolar asdasdfa kafam karisti Orjinali yakılmış güya zebani kanilya yazildigi icinmi neidr herneyse bu sacmalik gercekmi bilmem ama amazon un sitesine bi bakı o kadar mehsur olmuski kitabini yapmislar Büyü sözleri bile var icinde yazari Abdul Ah..... .bilmem ne die geciyo bilgisi olan biri aydınlatabilirmi[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bir kitap var sayfalari insan derisi , yazilari insan kani. Ama bu kitap dediginiz kitap mi bilmiyorum. Su anda amerikada bir kilisenin dungeon'larinda saklandigi soyleniyor. Tek bildigim bu kitap ve Kader Mizragi 2. dunya savasinda hitlerin elinde idi. Savastan sonra bu artifactleri de muhtemelen amerikalilar almışlardır. Kader Mizraginin da rivayeti ona sahip olanin ordulari yenilmez olurmuş, daha once Buyuk Aleksander'in da bu mizraga sahip oldugu biliniyor. Ama rivayet iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bende o sayfaları deriden yazıları kandan yazılmış bir kitap duymuştum ama böyle biraz detaya girecek şekilde bilmiyordum. O mızrak gibi çok mızrak var efsane diyelim biz bunlara :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 lol en unlusu budur o mizraklarin. Google dan aratin kasin Spear of Destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Foxx, 18 Ekim 2004 14:26 tarihinde demiş ki: Bir kitap var sayfalari insan derisi , yazilari insan kani. Ama bu kitap dediginiz kitap mi bilmiyorum. Su anda amerikada bir kilisenin dungeon'larinda saklandigi soyleniyor. Tek bildigim bu kitap ve Kader Mizragi 2. dunya savasinda hitlerin elinde idi. Savastan sonra bu artifactleri de muhtemelen amerikalilar almışlardır. Kader Mizraginin da rivayeti ona sahip olanin ordulari yenilmez olurmuş, daha once Buyuk Aleksander'in da bu mizraga sahip oldugu biliniyor. Ama rivayet iste... foxx kaptırmıssın bir an kendini artifact felan ama rivayet iste bence yalandır[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kaptirmadim yahu ne diyim item mi diyim. Birsey demek lazim o tur rivayeti-i seylere iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Efsane efsane :)Pandoranın kutusu gibi bir olaydır o da.O tür bir çok item var hatta onları indeksleyen bir sitede vardı onu da hazır aklımıza gelmişken bulmak lazım.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Necromonicon bildiğim kadarıyla gerçekten olan bir kitap. Üzerinde zamanının ciddi tıbbi kayıtları varken aynı zamanda efsaneye göre yine dendiği gibi insan derisi üzerine kanla yazılmış ve kara büyü, necromancy vs varmış. Hatta Necromonicon'da bulunan birkaç satır geçmişti elime, bulursam yollayayım buraya...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 -geceyarisi, gizli odamda yalniz çalişirken, otururum üç ayakli prinç sephada, küçük bir işik insansiz yerden düşüncemi aydinlatir. talihimin boş yere olduğuna inanmiyorum. -asa ellerimin arasinda , konuşulur branches ortaminda, su hareketleniyor, limbe , eteğinden ayağa, bir büyük korku , içten bir ses , farkli bir titreme, ilahi işik , kutsal haber artik yanindadir... necronomicon dan bi kaç dize .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 abdul al-hazred tarfından yazılmış olduu bilinio . içinde tevratın gizli şifrelerinin açıklaması ruhlarla temasa gecme yöntemleri insanların dünyaya hangi gezegenden geldii,, gibi konular mevcutmuş.. okuyanları etkisi altına almasından dolayı cıldırtan kitap olarak anılır.. kadıköydeki sahaflarda 1980 basımı yunancadan ceviri necronomicon lar bulunabilir.. su an orjinalin ya vatikan da ya da british museum da saklandıı cok özel kimselere bazı kısımlarının gösterildii bilinio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bu kitap gercek yani o zaman bunu kullanmaya calısan hicbir manyak yapılı kisi olmusmu acaba[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 adolf hitler in vatikann daki papazların bu kitabı okudukları söylenio.. hitler bu kitabı buldurmak için tabiri caizse bi tarafını yırtmış. ancak şöle bişi de var kitabı okuyanların verilen bilgilere dayanamayıp delirdikleri sölenio .bu yüzden daha okuyan olup olmadığını bilemioruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yani okuyan var diyosun ama okyupda delirmeleri ilginc Birde bu abdul az hazred musluman felanmıymıs yada arp [Bu mesaj BullDoG tarafından 18 Ekim 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 araptır kendisi ..müslüman deildir..milattan önce yasamıştır. necronomicon u al-azif olarak yazmıştır .sonradan kitabın adı deişmiştir.. yalnız o zamanların bilgelerinden biriydi ki kendisine deli arap die bi lakap takılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bu kitabı yazana deli denmezde kime denir okuyan terelelli oluyosa bu kesin sapıtmıstır ama gercekten ilginc allahtan hitler bulmamıs bulsa dusunmek bile istennmem[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 eheh lovecraft bi sallamis herkes herkes o gun bu gundur gercek zanneder bunu. arkadaslar bu herifin kitabinda anlattigi bisey, yani tamamen kurgu ehe[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Büyünün başlangıcı : büyü Babilde başlar.. İlk büyü kitabı Babilde yazılmıştır.. Büyü Babillilere iki adet melek tarafından öğretilmiştir.. ( BKNZ: Kur'anı Kerim / Onlar babilde Melaikelerden işlerine yaramayacak günahlar öğrendiler..) Necronomican Babilde yazılmış ilk gerçek büyü kitabının latinceye çevirilmiş olanıdır ancak şu anda dünya üzerinde nerde olduğu bilinmemektedir.. Babilde yazılan büyü kitabı zamanla Perslerin eline geçmiş ve Babilde ve Persilyada Hammurabi vb krallar tarafından "BÜYÜ YASAKTIR" kanunu yüzünden kitap yakılmıştır ancak çok türevleri bulunmaktadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Aman bulmasınlar o tür kitapları bu kadar dert var başımızda bi de büyü savaşları filan başlarmış oh oh yani derim :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 benim fantastik bi düsünceme göre Almanyadaki büyük kütüphanede saklaniyodu diger bütün bilgiler gibi 2.savasi sonlarinda orasi yakılınca ya .. biri caldi yada oda arada kaynadi. gerce onu satmaya baslamislar 18 yas siniri koymuslar kitabin basindada hayatinizda degisikler olabilir biz soumlu deiliz yazio dalga filanda yapmamislar baya satiliyo bu kştap essek kadar kalin eski söylentilerdeki ayzitlari gailba ceviirp dökmüsler neyse amazon un sitesinde görmüstüm[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 torrentte gezinoyo o kitap ben çekmiştim ama okumadım yemedi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya o buyu yasagı sadece kara buyu ıcın degılmıydı? Hanı 2 melek vardı,Eger sen istersen kara buyunu(ınsan baglama fln)gerceklestıren ama oturaklı bı gunah olan..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 zuahaha adamlar citten sattıyo yakında buyu spellWar baslar bir tarafatatan necromancerlar diger tarafata kalvas flam diye bagıran sahıslar ilginc epeye :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 büyüde bilim olamazmi ? yada bilim de bir büyü ? ayrica size dicegim evil dead i izleyin uheauehaueua[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar