Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix teki küfür neydi yaw ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hani 2 hayalet adamın oldugu yada bi adam vardı iste sonlara dogru italyancamı fransızcamı neydı unuttum bi küfür etti bütün sinama kahkaha atmıstık nedyı ole " hede hodo hede de hodo do he ho do da he " fln gıbısınden :D onu bilen varsa bana allah askına buraya yazsın cok güzeldi ya ne yarılmıstık hala gözümün önünden gitmior :-P
Mesaj tarihi:
Senin ananı bacını ...iyim ...na kodumn deyyusu diyo orda da homurdandığı için biz fransızca sanıyoruz...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Orda küfür falan yok. Hatta adam Fransızca da konuşmuyor. Sırf insanlar küfür sansın da poh pohlasın hesabı.

not: Sallama bilgi.[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
uahu espirisine bi tane veirm simdi en sadesinden almanca gegengan kamdan ich fik** deine mutt***nden fuBall spielenine kadar 3 ayet bir hausaufgabe derimki bir dich mich ich güzelindeni bi geschlafen falan zuzu abarttıms alalım sızde haftada 28 saat almanca görürseniz benim dururmuma düşersiniz adasd
Mesaj tarihi:
bende cdsi var durun bakayım bi ne diyomuş[hline]Long lost words whisper slowly to me
Still can't find what keeps me here
When all this time i've been so hollow inside
I know you're still there
Mesaj tarihi:
ben buldum bak seni !%&!&!!%!&**1001001011 evladi seni 100***!%!+1011001 101 cocugu seni 1001+1001 110010011 nin dogrdu seni %&!&!+!+!3**123xzXX nin firlattigi %!%!' 10011101001 cocgu lan ben senin *** :D
Mesaj tarihi:
yazmamış altyazı olarak at balgamları!!![hline]Long lost words whisper slowly to me
Still can't find what keeps me here
When all this time i've been so hollow inside
I know you're still there
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 21 May 2003 21:32 tarihinde demiş ki:
Wiping your arse with silk diyo

orası küfür ettiği kısım değil, açıklama yapıyor orda :D[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn©
  • Yeni Oluştur...