whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hani 2 hayalet adamın oldugu yada bi adam vardı iste sonlara dogru italyancamı fransızcamı neydı unuttum bi küfür etti bütün sinama kahkaha atmıstık nedyı ole " hede hodo hede de hodo do he ho do da he " fln gıbısınden :D onu bilen varsa bana allah askına buraya yazsın cok güzeldi ya ne yarılmıstık hala gözümün önünden gitmior :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Senin ananı bacını ...iyim ...na kodumn deyyusu diyo orda da homurdandığı için biz fransızca sanıyoruz...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deserttwister Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 zauhzuahzuazh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Orda küfür falan yok. Hatta adam Fransızca da konuşmuyor. Sırf insanlar küfür sansın da poh pohlasın hesabı. not: Sallama bilgi.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 uhzuzhua karpuz uzhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ne yani ora fransızca değil miydi ? hiç sanmıyorum.. bence fransızcaydı[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 haueh fransızcaydı bencede cok anlamlı bir küfür etti orda abimiz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hmm ben sj den bi arkadaşla bi daha gidiyim anlarız :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Arkadaşlar küfür fransızcaydı ama fransızca küfür kültürümüz yetmedi. :)[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 uahu espirisine bi tane veirm simdi en sadesinden almanca gegengan kamdan ich fik** deine mutt***nden fuBall spielenine kadar 3 ayet bir hausaufgabe derimki bir dich mich ich güzelindeni bi geschlafen falan zuzu abarttıms alalım sızde haftada 28 saat almanca görürseniz benim dururmuma düşersiniz adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ablaaa! Ne dio bunnar?[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bende cdsi var durun bakayım bi ne diyomuş[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Bekliyorum lexi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ablam tehşisi koydu arschloch de diyo bende diyim bari:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ablam çevirdi orada Ana*** biiip demişşsin[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ben buldum bak seni !%&!&!!%!&**1001001011 evladi seni 100***!%!+1011001 101 cocugu seni 1001+1001 110010011 nin dogrdu seni %&!&!+!+!3**123xzXX nin firlattigi %!%!' 10011101001 cocgu lan ben senin *** :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Nasıl çözdüm ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 lol göthe ye götürdüler geçen sene bizi orda makina war almanca küfür öğretiodu süferdi..en güzeldi şeydir egal(farketmez) scheissegal(hic farketmez) bok+farketmezoluo cok sık kullanıoz bunu cok da komik oluo ![hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya simdi bizim okulda bir ark var çok güzel küfür edior bi dusanız varya gülmekten yere yatıp kalkamassınzı midenize gramp girer şerefsizim :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Küfürü adam çok acele ettiği için tam anlayamadım ama sonunda ...de ta mer diyor yani en hafifinden anaya 3-5 saydırmış ehehehehehe...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Wiping your arse with silk diyo Fransizcasini bilmiyorum acin bakin her kelimeye :)[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 yazmamış altyazı olarak at balgamları!!![hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Volfied, 21 May 2003 21:32 tarihinde demiş ki: Wiping your arse with silk diyo orası küfür ettiği kısım değil, açıklama yapıyor orda :D[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Yok, küfür ediyor fransızca, sonra da fransızca küfür etmek züfer tam gıçını pamukla silmek gibi diyo =) dediim gibi tam oalrak ananın kelimesi geçio ama gerisini anlayamadım...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ne o :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar