Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] Buggy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gene renegade oynuyorum

bölüm yeni başlamış
böyle teey tey gidiyoruz 2 kişi atlamışız buggymize
vıııın
diye
yandakide birini görmüş ateş ediyor
ben o sırada buggyi kullanırken yanımdakinede makinalıyı vermişim o ateş etmiyo ama
birisi birisini vurmuş bakın 8 score girmiş takıma
bi yandanda unit ready. demiş biirisi daha kesin apc almıştır
Radara göre arkada 3. bi buggymiz daha var ama o geriden geliyomuş

neblim şöyle paylaşiyim dedim:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ekim 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Eee tamamda konudışı? Hadi bilgisayara açmış olsan bile bunun paylaşılacak ne ilginç yanı var ki? Yok.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Chemical önce böyle konular açıp , sonra da ciddi konu açtığında içine eden adamlara kızıyosun. Biraz daha dikkatli ol konu açarken olmaz mı?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
ehue. "cisim geldi napmaliyim" diye topik acilicak sasirmicam artik.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
Renegade super oyudnr nerde oynuyorsun chem?[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
anlam yüklü bir ekran görüntüsü, bakmaya doyum olmuyor[signature][hline]Prawler, 19 Ekim 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
bizim de duygularımız var bre insafsızlar
Mesaj tarihi:
yaa sıkılmışım açtım topic

nette oynuyorum

www.Unrules.com serverleri pek güzel mapları olan ve lagı düşük olan serverlara sahip

ut falan bulsamda oynasam:([signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
öhöö her sıkıldığımda böyle topic açsam...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
  • Yeni Oluştur...