Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ha ainol tablet alıp da garanti istiyorsanız şurdan alın bu arada http://ainol.sanalpazar.com/dukkan/Ainol-Store__u523678 tabletburada ve çine göre bir hayli pahalı amme şu var mesela geçen hafta tablet geldi ekranda sorun vardı eski lcd monitörlere bastırınca oluşan hede sürekli oluyordu alete dokunmasam bile geri yolladım adamlar bir sonraki gün aldı ve direkt yenisini yolladılar, ondan sonraki günde ulaştı yeni alet bana. çinden alsaydım ggydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 şu tornadosa bi video review yapsanıza web sayfa açılma hızı, touch sensivity falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Yaparım yapmasına ama nasıl? Kamera yok bende. Cep telefonu var bir. Gelince anlatsam olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kendi kullanacağım şeylerin bir videosunu çekerim telefonu tepede sabit tutmayı becerirsem. Anime izler, internet gezer, manga filan açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 okey süper olur. en çekindiğim şey response meselesi. dokunmatik aletlerde çok takığım olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 BabacumMostors said: elf II mi yoksa aurora mı? ne dersiniz, bu ikisinden birini alacağım şu soruda ben de kaldım A10 1.2 işlemci mi A9 1.5 mu=) ekran kalitesi farkı var mı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 makina yeni olduğu için firmwareler çok sorunlu, fazla uygulama yükleyince veya wirelesstan çok büyük boyutlu bir şey indirimce patlıyor os dsfsd umarım adam gibi bi rom çıkarırlar yoksa yoruldum her şeyi baştan yüklemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 custom rom var mi acaba hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 evet silph ve gerge güçlerinizi birleştirip review yazın pati wired, paticrunch havası estirin şurda pros cons'larınızın yollarını gözlüyoruz dfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 gerge ses yok mu aletten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Çin'den geliyor abi. 15-20 gün beklerim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kargoya vermişler şimdi. Ne kadar sürede geliyor bunlar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 buradan geçerken müdahale edeceğiz! ürün sana ulaşmasın diye her şeyi yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sony Tablet S için ne diyosunzuz? deneyen gören kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 doanımı 3 aşağı 5 yukarı aynı, fark yaratan kısmı ergonomik olması ama 4.0 update i var mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ICS gelecek. 10" olması iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 izlediğim videoda ICS var görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ics geliyorsa alınabilir ele çok iyi oturuyor 1049 tl ye kliksa.com da var mesela fiyatı gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 istanbul bilişimde 900 tl ye de var, bu adamlar dükkkan garantisi veriyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Çin'den ne kadar sürede geliyor diyenler için: http://i.imgur.com/z1SXY.png Kapıya geldiğinde de haber veririm ama o genel olarak yerel PTT'ye bağlı olduğu için çok anlamlı olmaz. Çin'den çıkması 5 gün sürmüş, Çin'den buraya gelmesi de 2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 gerge riviyıv bekliyoruz senden tez elden, silph'den geleceği yok fdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Kendi yaptıklarımı yazarım sadece, oturup hiç oynamayacağım oyunları yüklemeye çalışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben evde degilim yav, bi de e63 joikuspot tetheringe guvenip 3g modemi de almadim otg kablom olmama ragmen ama android adhoc baglantilari gormuyormus aletten internete de giremiyorum. su an tek sorunum tablet isininca ghost touch olayi oluyor kendi kendine alakasiz yerlere basiyo, yine geri yollayacam herhalde donunce eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 eyvah cocuklar, ucuz etin yahnisi sanırım, 2.'ye yollamak zorunda kalman hoş olmadı. qüldürürken düshündürdü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 oyle biraz, ilk geldiginde sorunsuz olsa da 1 yil icinde sorun cikartmama ihtimali yok bence bu ucuz cin tabletlerinin onun icin cinden almak riskli, hepsiburadada yeni bir mobee var 1gb ram ve 8gb hd tornadosun aynisi, onu alin bence garantiniz olur veya illa ainol alacaksaniz trye getiren macrosimden alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar