Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/12/03/sony-xperia-sola/gsmarena_001.jpg Xperia sevgim giderek büyüyor. Yazılım, donanım, pil ömrü gibi konularda en iyi Android'ler Xperia'dan geliyor bence. Ara birim olarak en başarılı stock Android'leri sunduğunu söyleyen sırf ben değilim zaten, çok kişi var. Şimdi süper birşey daha çıkarmışlar: http://www.youtube.com/watch?v=9Q73bHn9xus Make believe olmuş gerçekten. İşlemcisi epey iyi, ICS'nin GPU rendering'ini rahatça kaldıracak bir GPU da var içinde. Bunun performansa etkisi çok fazla rendering işini işlemci yapmayacağından, kendi arc'ımda GPU force ettiğimde pil ümrünün arttığını da gördüm performansla birlikte. Ekran küçük biraz ama. NFC olması güzel. İlkbaharda geliyor. http://www.sonymobile.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/xperiasolaprfinal-20120313 Xperia'nın Android 2.x'ler çok iyi diyorduk ama ICS daha iyi olmuş, kullanıyorum bir süredir, AOSP de denedim, Sony yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ikinci dünya savasindan kalmis cep telimi emekli edip buna gecebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 quad gpu nerde yaziyor ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mali-400MP var içinde. 4 çekirdeğe kadar çıkıyor o. Çıkarmışlar bunda diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 telefonlardaki multi-core mevzusu ne kadar abaracak merak ediyorum. v-ray mobile diye app. çıkar yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Tasarımı kısmaya başladı sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 keşke tasarımı arc gibi estetik yapsaydılar. bu biraz kütük gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Kamerayı da kısmışlar. Arc tipinde büyük ekranlı, iyi kameralı, iyi tasarımlı bir şey de çıkarırlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 3 5 smartphone la gayet render farm kurulacak kivama geldi mobile cpu/gpu lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 İyi GPU gerek ama artık. Eski Adreno 205 arc'daki ICS'nin GPU render olayını çözünürlük artınca kaldıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sony candır yaa bu modelde çok iyimiş hala samsung falan alıyor ya insanlar anlam veremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 It sits between the Xperia P and Xperia U ara bir model gibi birde quad degil buyuk ihtimal gpu. ekranina dokunmadan etkilesime gecme en buyuk yeniligi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Quad Core ARM® Mali™-400MP Graphics Processing Unit – Quad-core ARM Mali-400MP 720p / 1080p OpenGL ES v2.0 – 30M Polygons, 1.2 GPixels / s Quad-core abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi nerden cekiyorsun bu bilgiyi delircem baktigim siteler vermiyor su bilgiyi bana. 5-6 siteye baktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 İçerden tanıdıklarım var =) Sony sitesinden işlemciyi, öğren. İşlemcinin sitesinden işlemciyle gelen GPU'yu öğren. GPU'nun sitesinden GPU'nun özelliklerini öğren. Google araması yapmak böyle şeylerde yapman gereken en son şey, doğrudan kaynaya yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 o sekilde dusundumde sen oyle bir yazdin ki dedim herhalde bir teknoloji sitesi var , merakli oldugum icin o siteyi ogrenmek istemistim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 uzgunum ama single core gpu :) http://en.wikipedia.org/wiki/NovaThor NovaThor U8500 , buradan bak bi... ne taktim :D quad olsa yazilir cizilirdi ondan ustune gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Direk GPU sayfasından bakınca öyle demiyor: http://www.arm.com/products/multimedia/mali-graphics-hardware/mali-400-mp.php Gerçi biraz daha okudum, ister bir, ister dört çekirdek olabiliyormuş; nasıl yaparlarsa. CPU sitesinde nasıl kullandıkaları yazmıyor: http://www.stericsson.com/products/u8500-novathor.jsp High end diyorlar ama. Başka bir yerde quad-core diye okumuştum ama sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 wiki de kullanilan cep telefonlarida yaziyor ve sola var orada single core gpu olarak geciyor, hani quad core olsa direk sony sitesinde gozumuze sokarlardi zaten. kac tane quad core gpulu alet varki ? xperia s bile quad degil ki bu alet onun alt kademe versiyonu. xperia s > xperi p > xperia sola > xperia u gibi bir guc dengesi var aralarinda ... solanin en buyuk yeniligi ekraninin dokunmadan harekete gecirilebilmesi, konu acmistim onunla ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Xperia aldığım güne şükürler olsun. edit: yalnız şu floating touch olayını, ipad 3 ile apple tanıtsaydı şimdi yer gök inliyodu. Adamlar sırf goy goy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Tasarımı kısma olayına hafiften katılıyorum ben de. Halen en iyi tasarım Sony de ama işi salacak gibi duruyor şu telin tasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 paspatur said: Xperia aldığım güne şükürler olsun. edit: yalnız şu floating touch olayını, ipad 3 ile apple tanıtsaydı şimdi yer gök inliyodu. Adamlar sırf goy goy (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Apple da çıkartır bir yıl sonra, yer gök yerinden oynar. Sonra patent davaları başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu xperia s.xperia arc s mi oluyor apple a para kazandırmak istemiyorum xperia alcamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 arc s başka, xperia s başka. xperia s yeni model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar