Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 3. Tur | BEŞİKTAŞ - A.Madrid | 15 Mart - 22.05

tinu

Öne çıkan mesajlar

Valla hocanın tuhaf seçimleri de oldu ama malzeme kötü arkadaş.Almeida'yla Edu'yla olacak iş diil. Ekrem, Toraman, Veli'yle olacak iş hiç değil.

3 gün oynansa şu maç adamlar ciddi oynasa gol atamayız madride.

Takıma da üzülmüyorum artık, gol yiyince sinirden gülüyorum hatta ama orada bu soğukta sesi kısılana kadar bağıran taraftara üzülüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iyi oynamıyoruz dakarşıdaki takım da atletiko yani, neyin hesabındayız.

babam mı aldı sezon başında 45m € ya falcaoyu? bizim takımın ederinin 2 katı tek bir adama..

karşısında kim var ekrem, ismail falan. ne olcaktı ki yani? bişey olur mu acaba diye heyecan yaptık,olmadı. neden olmuyo diye kendimizi yırtmanın anlamı yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

tamam iyi oynamıyoruz dakarşıdaki takım da atletiko yani, neyin hesabındayız.

babam mı aldı sezon başında 45m € ya falcaoyu? bizim takımın ederinin 2 katı tek bir adama..

karşısında kim var ekrem, ismail falan. ne olcaktı ki yani? bişey olur mu acaba diye heyecan yaptık,olmadı. neden olmuyo diye kendimizi yırtmanın anlamı yok yani.

Esh said:

alırız 2-0 istanbulda raad olun
Sosyal ağlarda paylaş

Braga'dan daha da kolay bir rakipti bana göre de ve Beşiktaş tamamen salaklığına elendi. Şu maçtaki oyunla bile geçen maçta o kadar fark yemezdik. Ama sağolsun önce Quaresma, sonra Carvalhal ve baharat olarakta Necip'in ilk yarıdaki pozisyon hataları gelince bir anda farkı yedik.

Beşiktaş bu takımdan bir yarıda üç yiyecek takım değildi. Kendi kafamıza sıktık. Neyse alıştık biz böyle böyle elenmeye sdfdsfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...