Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 İbrahim'in zerre katkısı yok oyuna, Necip olsa en azından daha baskılı ve diri bir orta sahamız olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Egemen dont push me dedi, etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 arda tam paşa gibi oynuyor ya orda falcao falan it gibi koşarken arda dinleniyor hep topsuz alanda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ceza sahasına havadan devamlı pompalayacaklar topu içerde de sürekli 2-3 adam olacak son umut o beşiktaş bildiğin öylesine oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Valla hocanın tuhaf seçimleri de oldu ama malzeme kötü arkadaş.Almeida'yla Edu'yla olacak iş diil. Ekrem, Toraman, Veli'yle olacak iş hiç değil. 3 gün oynansa şu maç adamlar ciddi oynasa gol atamayız madride. Takıma da üzülmüyorum artık, gol yiyince sinirden gülüyorum hatta ama orada bu soğukta sesi kısılana kadar bağıran taraftara üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 tamam iyi oynamıyoruz dakarşıdaki takım da atletiko yani, neyin hesabındayız. babam mı aldı sezon başında 45m € ya falcaoyu? bizim takımın ederinin 2 katı tek bir adama.. karşısında kim var ekrem, ismail falan. ne olcaktı ki yani? bişey olur mu acaba diye heyecan yaptık,olmadı. neden olmuyo diye kendimizi yırtmanın anlamı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oyun patladı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Esh said: tamam iyi oynamıyoruz dakarşıdaki takım da atletiko yani, neyin hesabındayız. babam mı aldı sezon başında 45m € ya falcaoyu? bizim takımın ederinin 2 katı tek bir adama.. karşısında kim var ekrem, ismail falan. ne olcaktı ki yani? bişey olur mu acaba diye heyecan yaptık,olmadı. neden olmuyo diye kendimizi yırtmanın anlamı yok yani. Esh said: alırız 2-0 istanbulda raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ahh canım, açık yakaladım diye mutlu da olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 heyecan olmasa umut olmasa galatasaray avrupa kupasını alamazdı. bir umut, totem falan gerekli şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 filipe'nin önünden akan bjk'li kimdi abi asdasdfdsa ne güzel gitti pazara öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 carvaylol tam nub ya edu ve almeidanın olumlu hareketi yo kresmen nası oynatıyor hala almeidayı falan anlamıyorum başla mustafayla bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 benim lafim raad olun demene degilki. 45 m euroluk adam var diye ne umuyordunuz diye fakir edebiyati yapmana. gayet besiktas'in eleyebilecegi bir rakipti. ben besiktas'i da destekliyorum hemen rage atmayin, galatasaray'i deskteleme yuregi gosteremeyecekler ozellikle hic atmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Braga'dan daha da kolay bir rakipti bana göre de ve Beşiktaş tamamen salaklığına elendi. Şu maçtaki oyunla bile geçen maçta o kadar fark yemezdik. Ama sağolsun önce Quaresma, sonra Carvalhal ve baharat olarakta Necip'in ilk yarıdaki pozisyon hataları gelince bir anda farkı yedik. Beşiktaş bu takımdan bir yarıda üç yiyecek takım değildi. Kendi kafamıza sıktık. Neyse alıştık biz böyle böyle elenmeye sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bu embesil atleticin kalecisi hala zaman gecirmeye ugrasıyor.Hayır anlamıyorum biz 10 dakkada 4 gol atıcak kadar cok iyi bir takımmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 athetico custom tactics kullaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ahsdhafhafhahfah Cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 0 2 falcao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ABİ AHAHAHAEHAIUHAEIUGHAIHAEIUHFEAAEIUFHAEIUFH dur bir daha gülecem AEIUGHEAIUFHAEIUFHAEIUFHAEIUFHAEIUFHae EAIFHAEIUFHAEIFHAIEUHFIAEHFIUAHFIAEUHFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 haydi cocuklar 5 tane atrsak gol gelir cenk o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi cenkin gözkyüzünü izliyorum gifi bir sene dolanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ortalama bi halı saha kalecisi daha iyi çıkardı o topa be öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi bu cenk ilerde milli forma falan giyerse valla yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 O nasıl ciddiyetsizce topa çıkıştır. Top gelmiş gol çizgisine, çevre kontrolü yap da önüne bak, kim var kim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 uzaktan mal mal bakıyor gizi gözküyor ama aslında havada topu izliyoref werf werfwefwerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar