Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 3. Tur | BEŞİKTAŞ - A.Madrid | 15 Mart - 22.05

tinu

Öne çıkan mesajlar

o otelin altından tünel var stada
yabancı oyuncular hep öyle gidiyor bilmiyo musun??

ben otelden saha apaçık gözükür diye düşünmüştüm ama yeni açıktaki tente baya kapıyormuş sahayı yav

gerçi daha yükseklerden gözüküyodur kesin o eleman ortanın altında bir yerde olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

dedi saat gece 2'de paticik adlı internet forumunda takılan genç..

abi uykumun gelmesini bekliyorum ne alaka? gidip milletin kapısında davul mu çalıyorum?

devletin yerinde olsam bu taraftarları alıp zorla madenlerde falan çalıştırırım. zaten boş beleş adamlar kimseye bi faydaları yok + oksijen israfı ve gereksiz kalabalık yapıyolar. bi işe yararlar en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

fernandes kitlendiği an değil 90 dakikada 2 gol, 390 dakika oynasak zor gol atarız, herşey fernandes de bitiyor, simao çok çok önemli, eski simao gibi oynaması lazım, en son büyük teknik direktörümüz toraman ı necip in yerinde oynatıp, sağ bek de ekrem i oynatımış, umarım böyle bir gerizekalılık yapmaz. toraman ı orta sahada oynatman, sağ bekde ekrem i oynatmak felan bunlar sağlıklı bir beynin yapacağı işler değil
Sosyal ağlarda paylaş

yapmayın ya carlos ya beşiktaşlı adam melek gibi , cok sevımlı cok sevecen kalsın , hem beşiktaşı durusu var onda :)))

ya toraman ı ortasahaya koymuş adam ya ortasaha, ve bızım bu mac 2 gol atmamız lazım, forvete tesadufen soluna ıyı oturursa sut cekıp tesadüfen gol atan bir edu yu koymuş pektemek varken, zaten sağ bek de tanju varken ekrem i oynatmasını saymıyorum bile , ekrem in hala futbolcu olduğunu düşünüyor bu müthiş teknik direktörümüz,
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yapmayın ya carlos ya beşiktaşlı adam melek gibi , cok sevımlı cok sevecen kalsın , hem beşiktaşı durusu var onda :)))

ya toraman ı ortasahaya koymuş adam ya ortasaha, ve bızım bu mac 2 gol atmamız lazım, forvete tesadufen soluna ıyı oturursa sut cekıp tesadüfen gol atan bir edu yu koymuş pektemek varken, zaten sağ bek de tanju varken ekrem i oynatmasını saymıyorum bile , ekrem in hala futbolcu olduğunu düşünüyor bu müthiş teknik direktörümüz,

Başka türlü goller bulması zor Beşiktaş'ın. O yüzden Simao ve Edu gayet mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...