Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25329806 hadi bakalım darısı diğerlerinin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 avrupa el atmasaydı çıkamazlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 AIHM'e falan götüremiyor mu bunlar davayı? Adamlar onca gün boş boş yattılar içeride lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 1 milyar dolar verseleer nolcak,madem suçlular neden dışardalar,eğer suçsuzlarsa neden bu kadar içeride yattılar,yazık günah lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 liberal said: AIHM'e falan götüremiyor mu bunlar davayı? Adamlar onca gün boş boş yattılar içeride lolhayır, güzel anayasamız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mahkeme heyeti, Şener, Şık, Çakır ve Musluk'un tahliyeleri yönündeki karara gerekçe olarak, ''suç vasfının değişme ihtimali'' ve ''tutuklu kaldıkları süre''yi gösterdi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 saplashaman said: 1 milyar dolar verseleer nolcak,madem suçlular neden dışardalar,eğer suçsuzlarsa neden bu kadar içeride yattılar,yazık günah lan :S yargı süreci sonuçlanmadan herkes suçsuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 O "suç vasfının değişme ihtimali" ne demek tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 suçun niteliği ne? belkide 6 ay yatıp çıkacaklardı suçlu olsalar bile,herifler 375 gün yattı lan trafikte tartıştığı polis şikayetçi oldu diye 3 ay yatan adam tanıyorum :S sonrada benim devlet,hükümet ikilemindeki eleştirilerime kızıyor bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 abi bak hala hükümete kızman gerekirken devlete çatıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 akp'nin 1 senin 2 dicem şimdi banlıcaklar töbe töbe ya,inşallah herkes birbirini yerde ağaçların arkasına mıçacak çağa geri döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Aket-Atum said: O "suç vasfının değişme ihtimali" ne demek tam olarak? ben de onu merak ettim. vasıf dediği, suçun vasfı mı adamın yaptığı şeyin suç vasfı mı? sdf içeri almışlar sonra hükümeti eleştirmenin suç olmadığını anlayınca bırakmışlar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bu ülkede artık halk egemenliğine ve oy yüzdesine bakılan yeni bir devlet anlayışı oturtuluyor,diktatodemokrat bir yapı nasıl oluosa oluo lan işte,onun için kafam rahat benim valla hiçbirine inanmıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Demek ki neymiş, cemaat akp gerginliği tüm hızla devam ediyormuş. Bizimkiler tecavüz, gaspçı ve banka soyguncusu ya bu vasıfları değişir de hükümeti eleştirirlerse diye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 oh cok güzel oldu sevindim haberi görünce (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 fizban said: liberal said: AIHM'e falan götüremiyor mu bunlar davayı? Adamlar onca gün boş boş yattılar içeride lolhayır, güzel anayasamız sağolsun. Bildiğim kadarıyla bir üst mahkemeye falan şikayet ediyorsun, ondan da sonuç çıkmaz ise AIHM'e yol çıkıyor. Gerekirse 5-10 yıl sürsün adamlar söke söke alsın tazminatını. AKP tam tencere yuvarlandı kapağını buldu partisi oldu. Aptallar ve cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 su akp yuzunden ödencek/ödenen tazminatlar yüzünden cari acık yaptık slkşdahjlkasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bunlar serbest kaldı ya,içeridekiler bir 10 yıl daha çıkamazlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Çok iddialı çıktılar http://video.haberturk.com/haber/video/eksik-kalmis-adalet-hukuk-getirmez/58977 "O polisler, savcılar, hakimler cezaevine girecek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Tutuksuz olarak yargılanacak olmaları iyi birşey, sonuçta bu adamlar gazeteci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 şeyi merak ediyorum 7 şubat olmasaydı bu çıkış olur muydu? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 başka bir bahane bulup gene atarlar içeri heriflerin her dediği oluyor çok sevinmemek lağzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 En azından Coşkun kurtardı.. darısı diğerlerinin başına demekle beraber , devamının geleceğini düşünmüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 cetoritto said: Bunlar serbest kaldı ya,içeridekiler bir 10 yıl daha çıkamazlar şimdi. cikmamasi gereken adamlar var zaten yazdirma simdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Biri su gul uzatan resmini koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar