Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacklist Yeniden :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O bu derken darallar geldi. Bir kaç rr yüksek arkadaş.. Guildimize geri döndük. Blacklist i takrardan açtık. Bushido vs.. Kapandı. Blacklist deyiz. Choppamla oyunda oluyorum genelde Xecutioner - Tornaaa - Ismetto yakarlarsanız. Oyunda irtibata geçebiliriz.
Mesaj tarihi:
Oyun tamamen guild üzerine kurulu resmen.Ki oyundaki Türk sayısıda göz önüne alınınca sürekli guild değiştirmeleri gayet normal bu durumda.Anormal birşey yok.Oyundaki sayılı Türklerden oldukları içinde haber veriyor arkadaş...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yazuach said:

Oyun tamamen guild üzerine kurulu resmen.Ki oyundaki Türk sayısıda göz önüne alınınca sürekli guild değiştirmeleri gayet normal bu durumda.Anormal birşey yok.Oyundaki sayılı Türklerden oldukları içinde haber veriyor arkadaş...

sürekli guild değiştirmeleri saçma. açın bir guild durun kardeşim.
Mesaj tarihi:
adam blacklistedın avukatı çıktı. ahahaha. zırt pırt guild değiştireceğime açar bir guild takılırım daha iyi. ya da adam gibi bir guilde girer orda dururum. her ay guild değiştirip konu açmak nedir lan?
önce neyin ne olduğunu öğren sonra gel yavrucum.
Mesaj tarihi:
rapper256 said:

adam blacklistedın avukatı çıktı. ahahaha. zırt pırt guild değiştireceğime açar bir guild takılırım daha iyi. ya da adam gibi bir guilde girer orda dururum. her ay guild değiştirip konu açmak nedir lan?

rr kaç?
Mesaj tarihi:
Ultima online ile basladim kinght lineage2 ageof camelot cok az age of conan cok az oynadim 6 sene wow oynadim hayatimda bu kadar saçma sapan dengeler üzerine bi oyun gormedim king online dan kotu bir oyun yapmayi becermisler
Mesaj tarihi:
NeoStyle said:

rapper256 said:

rr kaç?

hatırlamıyorum. banlandı benim hesap. ama 34 leveldım. rr de 40 vardır herhalde.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...