ismetto Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 O bu derken darallar geldi. Bir kaç rr yüksek arkadaş.. Guildimize geri döndük. Blacklist i takrardan açtık. Bushido vs.. Kapandı. Blacklist deyiz. Choppamla oyunda oluyorum genelde Xecutioner - Tornaaa - Ismetto yakarlarsanız. Oyunda irtibata geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şaka gibisin cidden. her ay değişik guild adıyla konu açmalar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Oyun tamamen guild üzerine kurulu resmen.Ki oyundaki Türk sayısıda göz önüne alınınca sürekli guild değiştirmeleri gayet normal bu durumda.Anormal birşey yok.Oyundaki sayılı Türklerden oldukları içinde haber veriyor arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 benim daha bişey yazmama gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 @snake ahsudahudahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ne yenideni, oyuna giriyorum /who blacklisted yazıyorum kimse çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yazuach said: Oyun tamamen guild üzerine kurulu resmen.Ki oyundaki Türk sayısıda göz önüne alınınca sürekli guild değiştirmeleri gayet normal bu durumda.Anormal birşey yok.Oyundaki sayılı Türklerden oldukları içinde haber veriyor arkadaş... sürekli guild değiştirmeleri saçma. açın bir guild durun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Peki sen kur kendine bir guild takıl orda ömrün boyunca mutlu mesut sana karışan yok ne yaparsan yap... Önce repost atmamayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adam blacklistedın avukatı çıktı. ahahaha. zırt pırt guild değiştireceğime açar bir guild takılırım daha iyi. ya da adam gibi bir guilde girer orda dururum. her ay guild değiştirip konu açmak nedir lan? önce neyin ne olduğunu öğren sonra gel yavrucum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 rapper256 said: adam blacklistedın avukatı çıktı. ahahaha. zırt pırt guild değiştireceğime açar bir guild takılırım daha iyi. ya da adam gibi bir guilde girer orda dururum. her ay guild değiştirip konu açmak nedir lan? önce neyin ne olduğunu öğren sonra gel yavrucum. rr kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ixter Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ultima online ile basladim kinght lineage2 ageof camelot cok az age of conan cok az oynadim 6 sene wow oynadim hayatimda bu kadar saçma sapan dengeler üzerine bi oyun gormedim king online dan kotu bir oyun yapmayi becermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 NeoStyle said: rapper256 said: adam blacklistedın avukatı çıktı. ahahaha. zırt pırt guild değiştireceğime açar bir guild takılırım daha iyi. ya da adam gibi bir guilde girer orda dururum. her ay guild değiştirip konu açmak nedir lan? önce neyin ne olduğunu öğren sonra gel yavrucum. rr kaç? hatırlamıyorum. banlandı benim hesap. ama 34 leveldım. rr de 40 vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 :) Guild açık şu an gelen gelsin. Lakin 70 adam varsa 65 i yabancı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar