Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Herkese öncelikle selamlar Bilindigi üzere N0 Destination olarak Razor catisi altina girmeden once bir hedef belirlemistik, Tenal'i geri alacagiz diye. Bunu sesli sekilde soyledeigimizde ise cogu kisi Razor öldü, imkansiz vs. tarzi söylemler ile fikirlerini ve düsüncelerini beyan etmisler idi. Biz yilmadik, yikilmadik, cok calisarak Razor Alliance icindeki yerimizi saglamlastirarak Branch Region'undan sonra hedefimize bir adim daha yaklastigimizi gururla sunuyorum. An itibari ile Tenalden 5 sistem +3 Tech Moon Razora gecmis bulunmakta ve en az 10 sistemde Reinforce durumunda vurulmayi bekliyor. Moraller tavan yapmis durumda ve Propaganda Posterleri tekrar yayina gecmis bulunmakta Menas'in tekrar aktif hale gelmesi ile B) Propaganda Posterleri icin tikla page 1 ve page 2!! Sevgiler&saygilar capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Tebrikler kaptan. 4sde razora geçmiş galiba. Çökerttiğim son alliance oldu Morsus Mihi. Sonra lanetim bulaşmasın başkasına diye tekrar bıraktım oyunu. İnşallah devam eder Razor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 haahaaa propagandalar süper ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 RZR Rulz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 =S= Roving Guns cCc Razor cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 sizleri killboard larda görmek isteriz ikizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar