Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Selam.Litvanya ya gideceğim gibi de vize için davetiye gerekiyor.Arkadaşımın yanına erasmusta.O çıkartabilirmiş.Şimdi şöyle bir durum var.Daha önce hiç yurtdışından kart hariç birşey almadım.Kartlarda 1 aya allaha emanet geliyor.O yüzden bi kargo gibi birşey kullanmak istiyorum en geç 1 haftaya gelsin diye. Şimdi bu kargo işleri ile ilgili belki bilen vardır.Ne kadar tutuyor ortalama ve ne kadar sürede gelir ? Fedex in sitesine baktım da hiçbir yere varamadım ordan. Başlık kötüydü şimdi daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 lithuania cargo diye aratınca paso tanker firmaları falan çıkıyor, ama şuradan http://www.offshorewave.com/Courier_and_Cargo_Services_listed_by_Country/Courier_and_Cargo_Services_in_Lithuania.html litvanyadaki kargo şirketlerinin listesine ulaştım. sitelerinden falan iletişime geçebilirsin adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Saol bakıyorum sitelere. Ordan buraya gelecek en az 20 gün sürer özel bir firma olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 fedex 60-100 lira arası tutar döküman için 2-3 gün içinde eline geçer genelde herhangi bir mng kargoyu arayıp sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 DHL - UPS - FEDEX - TNT arama sıralaması bu olmalı. UPS ile DHL yerini değiştirirsek de sanırım en pahalıdan ucuza doğru sıralama olur. Bir de bu firmaların yancıları var. Onlar da örneğin DHL ile çalışıyorlar ama yurtdışı gönderilerde gönderi arttıkça fiyat düştüğünden bu abiler DHL'in bir müşterisi olarak DHL'den düşük fiyat verebiliyorlar. örnek : PTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Litvanya da şimdi biraz ufak yer ya.Orada ne var bilemiyorum ama fedex i buldum.Fiyat olarakta diğerlerine nazaran ucuzsa mantıklısı fedex gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 tnt tr de en azından öğrenci indirimi yapıyor, ucuz. litvanyada havalimanının olduğu şehirden takipli posta yollarsa 1 hafta~ sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 PTS'ye bir sor derim ben. Veya yarın ofisten bakarım fiyat listesi var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 dhl den şaşma dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sunthewhich said: PTS'ye bir sor derim ben. Veya yarın ofisten bakarım fiyat listesi var bende. Şimdi baktım bendeki fiyat listesinden. Litvanya (4. Bölge ) EcoPTS ile 4-6 Gün 0.50kg'ye kadar 20Euro. 2-4 Gün istersen Express 25Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 göndericeksen eğer 20€ değil tl alıyo pts en azından almanyaya gönderirken 20€yazıyodu 20 tl alıyodu (yada 25 hatırlamıyorum) ve ertesi güne giden versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Almanya 1. Bölge ve tüm Avrupanın dağıtım üssü. Şehir gibi bir yeri var DHL'in. Almanya fiyatı 10Euro aynı paket için, doğrudur. Ama Litvanya 20Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ptt iyidir. 1 haftada gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar