dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://www.haberturk.com/yasam/haber/723734-esenyurtta-yangin-faciasi Yok böyle bir şey. Nasıl bir zihniyet bu ya? Ulan istanbul burası. Milyon dolarlık inşaat yapılıyor işçiler suntadan kulübelerde çadırlarda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 11 isci olmus, altta olayda yaralanan olmamistir yaziyo, tesekkurler haberturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 İnanamıyorum üstelik AVM inşaatıymış bu, http://www.yapihaberleri.net/haber/Marmara-Park-AVM-insaati-basladi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 prefabrik kuramamışlar mı ya koskoca AVM yapan şirket :S çadırlar da nasıl bi çadırmış yangın çıkmış kendilerini dışarı atamamışlar mı yazık ya Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 İnşaatlar tam bir rezalet. Boğaziçinde kampüsün ortasında yapılan inşaatta, adamlar aşağıdan yukarı malzemeleri çekmek için halatın ucuna el arabası bağlayıp (dört köşeden de değil iki köşeden) malzemeleri onun içine doldurup makara ile çekiyorlardı. çekerken sallanıp sürekli dengesi bozulduğu için de langur lungur yere düşüyodu odunlar, betonlar falan. Kampüsün ortası bu 10 metre ötesinden öğrenciler geçiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 "ölmek inşaatcılığın kaderinde var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 abi Kuveyt'teyim ben, baya cancanlı bi avm şantiyesindeyim, bütün işçiler hintli, hiç bişeyden anladıkları yok. ama işin başındaki ingilizler öyle bi korkutmuş ki, hata yapmamak için nefesini tut 5dk bekle desen yapacaklar. çünkü sponsorlarına en ufak bi şikayet gelirse banhammer geliyo kafasına ülkeden. her sabah bi sürü servis otobüs tıka basa hintli getiriyor. bunları bi bölgeden 2-3 apartman kiralayıp yerleştirmişler, bi dairede 10-15 kişi fln kalıyormuş. bazıları da şehrin dışında prefabrikten kamplar kurmuşlar ordan geliyomuş falan. tabii elektrik ya da ısınma diye bi dertleri yok adamın. amele de tr de yeni mühendisin kazandığı kadar kazanıyor. falan da filan amaaan. off bu saatte bu kadar şeyi niye yazdım bilmiyorum ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Petrol zengini tüm Arab ülkelerinde durum aynı. Katar'ın %50'si falan yabancı, o yabancıların %80'i low-class işcilik yapıyor. Ha adamlar memnun tabi, hindistanda vep akistanda kalıp fakirlikten kokmakta vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 dusuncelihayvan said: http://www.haberturk.com/yasam/haber/723734-esenyurtta-yangin-faciasi Yok böyle bir şey. Nasıl bir zihniyet bu ya? Ulan istanbul burası. Milyon dolarlık inşaat yapılıyor işçiler suntadan kulübelerde çadırlarda kalıyor. kulubelerde kalsa sıkıntı olmazdı naylon olduğu için yanmış çadırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Çoğu da Van depreminden kaçıp çalışmaya gelenlermiş, çok yazık ya çok üzüldüm valla, umarım doğrudüzgün tazminat ödenir ailelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 tazminat ödenir, zaten ölüm olan iş kazalarında ( iş kazası sayılır bu herhalde ) canına okuyor devlet. tamamen suçsuz olsa dahi iş güvenliği uzmanı hapse girecek belki sorumlu başka kişilerde girerler, üzerine tazminat ödenicek falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ölenlere allahtan rahmet geride kalan yakınlarada sabır diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 En kötü ölüm şekli de yanarak ölmek sanırım . Niye kaçmamışlar yangın çıkınca diye düşündüm ama dumansal bir durum sanırım :/ (Açıklandıysa bilmiyorum daha yeni görüyorum haberi) Çok üzüldüm gerçekten . Ailelerine sabır dilerim,ama sabredilmez böyle bir olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 büyük ihtimal zehirlenmişlerdir uykularında dumandan o sebeple kaçamadılar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Once zehirlenmislerdir. Benim 2 arkadasim oldu bu sekilde 6-7 sene once, onlar da eglenmek icin bi bahceye boyle baraka falan yapmislardi. Yanan sadece ceset oluyor boyle durumlarda. Oncesinde karbonmonoksit zehirlenmesinden olmus oluyor zaten. Suark soylemis, anasini bellerler sirketin simdi. Onlarda sigorta da yoktur kesin. Hem is kazasi hem sigortasiz, boku yedi sirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 abi işte ne yazık ki o şirketin anası bellenecek mi bellenmeyecek mi acaba sorusu da geliyor aklımıza. Neler gördük daha önce o tersanelerde olan olayları hatırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bellenio ya, ha devam edilir inşaata ama hapse falan girer insanlar. çok fena denetim var, yani bizzat iş güvenliğinde çalışan arkadaşlarım var, sen elinden gelen herşeyi yapsan dahi suçlu bulunuosun. Mesela anlattım bu durumu, dedi ki işveren "ama ben onlara izin vermedim iş sahasında uyumaya" diyebilir dedi, o zaman neden denetlemedin diye sorarlar dedi. şirket sahibine kadar uzuyor iş, hakimlerde affetmiyorlar zira. hapis + para cezası falan filan. Ama o hapsi yattırıolar. Ha tabi işçiler iş sahası dışında uyuyoduysalar yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar