Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 dün geceden beri kesk ankaraya yürüyor, otobüslerin falan yolları kesilmiş ama adamlar inatçı baya, öle tek bir il de değil. hashtag #keskankarayayuruyor http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=43951 burdada durum özeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 çok üzücü ya valla çok üzücü. ne kadar b*ktan bir ülkedeyiz lan. geri alınması mümkün olmayan etkiler bırakacak kararlara ne çabuk da onay geliyor, hem de başkası adına kararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Gestapo bütün elindekiyle saldırıyor Ankara'da bugün Canlı yayını şuradan görebilirsiniz: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=244787 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şu yaptıkları apayrı şerefsizlik.Eğitim-Sen'e de artık biber gazı ve tazyikli su ile müdahale eder oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Dün oradaydım da bugün gidemedim, bugün çok daha büyük kalabalık toplanmış. Yarın olsa gidicem ama bugün son sanırsam. Malum beni ergenekon, balyoz, odatv falandan almadılar. Bu işin şakası yok, bir işe yaramasada insanlık ödevimizi yerine getirmek lazım. Yüz yıl sonra faşizme direnen kimse yoktu Türkiye'de denmesin diye, hani en azından insan hakları, eşitlik adalet falan namına bir umut olsun. paparnoz eyv bu arada, cansın ciğersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 mecliste kabul ettiler 295 oyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 zaidral said: mecliste kabul ettiler 295 oyla. 91 ret ve 1 çekimser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Robert_Poche said: cihant said: arkadaşlar yeni bir türkiye doğuyor,bu olay da o doğumun sancıları. 9 yıllık akp iktidarında bu millet ileri demokrasiyle tanıştı. muhalefet bu olayları kasten abartıyor,yoksa ileri demokraside olur böyle şeyler. siz tahsilli kardeşlerimizsiniz. cehapenin mehapenin bedepenin oyunlarına gelmeyin iyi güldüm, şakaydı degil mi? ben sana asıl şakayı anlatiyim; hani RTE heykel yıktırtıp üzerine 'ucube' diye iltifat etmişti ya o heykeli yapan sanatçı da hakaret davası açmış RTE'ye RTE'nin avukatından gelen açıklama 'siyasetçiler ve sanatçılar eleştiriye açık olmalıdırlar' şimdi bu tezi çürütecek örnekleri vermeye başlayayım mı yoksa sen zaten biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 saplashaman said: Seele said: söyle bir cocugum olsun intihar ederim. hiç bir zaman büyük lokma büyük söz konuşma demiş atalarımız.. lan fatih bunları görseydi,istanbulu almaktan vazgeçer,atatürk de bunları direkt idam ettirirdi o nasıl bir tip arkadaş ya:S resimleride ekliyorum ama spolu bakma psikolojin bozulur lütfen basınız; Spoiler Gizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 BlackLabelSociety said: ben sana asıl şakayı anlatiyim; hani RTE heykel yıktırtıp üzerine 'ucube' diye iltifat etmişti ya o heykeli yapan sanatçı da hakaret davası açmış RTE'ye RTE'nin avukatından gelen açıklama 'siyasetçiler ve sanatçılar eleştiriye açık olmalıdırlar' şimdi bu tezi çürütecek örnekleri vermeye başlayayım mı yoksa sen zaten biliyomusun? ciddiyse bu efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 4+4+4 ' ün kabulüyle , 28 Şubat'ın izleri tamamen ortadan kaldırılmıştır. Tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 BlackLabelSociety said: Robert_Poche said: cihant said: arkadaşlar yeni bir türkiye doğuyor,bu olay da o doğumun sancıları. 9 yıllık akp iktidarında bu millet ileri demokrasiyle tanıştı. muhalefet bu olayları kasten abartıyor,yoksa ileri demokraside olur böyle şeyler. siz tahsilli kardeşlerimizsiniz. cehapenin mehapenin bedepenin oyunlarına gelmeyin iyi güldüm, şakaydı degil mi? ben sana asıl şakayı anlatiyim; hani RTE heykel yıktırtıp üzerine 'ucube' diye iltifat etmişti ya o heykeli yapan sanatçı da hakaret davası açmış RTE'ye RTE'nin avukatından gelen açıklama 'siyasetçiler ve sanatçılar eleştiriye açık olmalıdırlar' şimdi bu tezi çürütecek örnekleri vermeye başlayayım mı yoksa sen zaten biliyomusun? bu örnekle gözlerim aniden acıldı, hakkaten ileri demokrasi gelmiş. pardon kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Sabah bugün "Eğitimde 280 Şubat izleri kalktı" diye manşet atmış. Zat-ı şahaneleri de aynı şeyi demiş meğersem http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1083439&CategoryID=78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Robert_Poche said: BlackLabelSociety said: Robert_Poche said: cihant said: arkadaşlar yeni bir türkiye doğuyor,bu olay da o doğumun sancıları. 9 yıllık akp iktidarında bu millet ileri demokrasiyle tanıştı. muhalefet bu olayları kasten abartıyor,yoksa ileri demokraside olur böyle şeyler. siz tahsilli kardeşlerimizsiniz. cehapenin mehapenin bedepenin oyunlarına gelmeyin iyi güldüm, şakaydı degil mi? ben sana asıl şakayı anlatiyim; hani RTE heykel yıktırtıp üzerine 'ucube' diye iltifat etmişti ya o heykeli yapan sanatçı da hakaret davası açmış RTE'ye RTE'nin avukatından gelen açıklama 'siyasetçiler ve sanatçılar eleştiriye açık olmalıdırlar' şimdi bu tezi çürütecek örnekleri vermeye başlayayım mı yoksa sen zaten biliyomusun? bu örnekle gözlerim aniden acıldı, hakkaten ileri demokrasi gelmiş. pardon kardeş. benden özür dileme affetmek RTEye özgüdür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 mahmud_mahmudov said: Sabah bugün "Eğitimde 280 Şubat izleri kalktı" diye manşet atmış. Zat-ı şahaneleri de aynı şeyi demiş meğersem http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1083439&CategoryID=78 onlar zaten sultanımızın söylediklerini manşet atmışlar. malum yalakalık denince akla sabah ilk gelen gazetedir her nedense son 30 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar