Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Arkidişler şunu almayı düşünüyorum ama daha önce hiç asus laptop kullanmadım. İyi midir bu rog serisi ? Ve ya alternatifi var mıdır aynı fiyat civarında ? Oyunların yanında, video ve foto işleme programlarını doğru düzgün kullanabilmek istiyorum. I3 işlemcili samsung um artık kanser etti beni. Teşekkürler http://www.amazon.com/Republic-Gamers-G74SX-AH71-17-3-Inch-Gaming/dp/B005UUS6MO/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1331456466&sr=1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 İyi diye duydum bunları bana forumlardan özel olarak seriyi araştırmak lazım, burada kullanan bulacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Iyi bu alet al her türlü işini görür ama not düşeyim imba masaüstü performansı bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Abi 17" laptop alcağına masaüstü alsaydın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 valla bu şuan amazonda en çok satan, ayrıca 15 inchten ucuz sanki çokzel duruyor, haftaya alcam işallah, dolar biraz düşse iyi olur gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar