narin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Athea ya katiliorum , hadi gurbetteyiz turkce muzik ozledik ama bu kadar da deil be .. Bu arada asimile oldugum kesin ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kiskanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Kıskanılan şey yurt dışında okumaksa, bence kıskanılacak birşey değil ehe. Kıçımı yırtmaktayım TR'de kalmak için.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 lol kafam karisti? ben de yurt disinda okuyorum =p hem de bu yasta, ne ayip =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben olayi anlatiyim... Ben paristeyim fln yazmistim ya .. Dela da radyoda athea seren serengili kiskanio dedi athea da kiskanmiorum yazdi , alexi de bu msgi atheanin bana attigini sandi ... Ama o delaya cevap verdi ... Bu arada cok kolay saniosun galiba Sorbonne da okumayi :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Benim beynimde baya bi hücre ölmüş. Gidip sayım yaptırtayim bi ara.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ismail le ortam çocuu güzeldi nie durdun ya :([signature][hline]Never Loved .. Never Cared... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bonepart daha bilinmedik yabancı grupların varsa çalarmısın? o ne neden yandın? ahah.. yemeği ye sonra sunarsın :P. ahaha seslere bak[signature][hline]Never Loved .. Never Cared... [Bu mesaj LethE tarafından 19 Ekim 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Afiyet olsun Bone..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 mesaj istedin al sana mesaj. olm birtaz sert bişiler çalsana be kardeşim..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 çok sert dedin hadi bakalım merak ettim ne çalacan:)[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 dark tranquility gibin hani şöyle gaza getirsin o manada sert :D yada old mans child gibin. yada boşver en sevdiin şarkıyı çal bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 atma ulen çok dedin:)[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 +1. 4200 mp3 var.. en sertini istiyoruz!![signature][hline]Never Loved .. Never Cared... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 azuhha abi ayıp bu ne yaa kapatıom yaa ayıp ya[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya bende çok buffer oluyodu (bağlantım gayet iyi) o yüzden bıraktım dinlemeyi.. Genel problem mi?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bendede 0ole[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bazen oluyo bi stop play koyuyom düzeliyo gibi.. bone yalvarırım şöyle orta karar bişi çal (katatonia?) hata istek yapayım in flames - everlost part 2[signature][hline]Never Loved .. Never Cared... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bone ablanın evde yemek yapar gibi söylediğini iki keremi soyleidn benim winamp mi bozuluyo?[signature][hline]Never Loved .. Never Cared... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Pentagram Anatolia plzzz[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 2056. Moonspell - Mephisto (4:57) isterimde isterim[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 south park kyles mom is a bitch istiyoruymm!!!! süpper şarkı yaw :D (ohh be bıraktın şu popumsu rapimsileri :D)[signature][hline]Never Loved .. Never Cared... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 1137. Cradle of Filth - Dusk and Her Embrace isterim![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 öldürdün şarkıyıda beni de o ses NE! İMDAT! bi daha yap bkaiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya hasta oldum sen kapadın aleti bende hala çalıyo!! (baştan açlıyo kanadayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar