Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sniper Elite v2

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
demoda en zorda oynarken, oyun karşıdaki askerler tarafından zorlaşmıyor ama.. mermiye rüzgar faktörü etki etmeye başlıyor, dürbünle düşmanı taglama olayı kalkıyor, bide focus tuşuna basınca merminin adamın neresine isabet edeceğini gösteren kırmızı kutucuk ortadan kalkıyor.. belki demodur diye böyledir. full release de inşallah dahada zorlaşır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
baya zevkliymiş ya bu. süper killcam yapmışlar. en zorda kolaylaştırıcı zımbırtılar da olmayınca iyice sniper havasına sokuyor.

200 küsür metreden uçan kurşunun önce ilk düşmanın kalbinden girip arkasındakinin böbreklerine, sonra ondan da çıkan iyice yamulmuş kurşunun arkadaki kapıya girip onu da delip geçmesini izlemek. dat feel.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de demoyu oynayıp yazmıştım aynısını, oyun en zorda bile çok kolay, gizlilik falan pek bir önem taşımıyor çatur çutur öldürüyorsun geleni gideni, ayrıca yine tonla mermisi var karakterimizin.
Commandos'taki gibi sınırlı mermiylen çeşitli strateji geliştirmeye çalışmak falan yok, Alman askerinden Springfield mermisi düşüyor falan saçmalık yani, inventory yok geliştirceklerini sanmıştım ama sıçmışlar oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...