deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 İsveççe alıyorum da okulda, dersler almanca sıkıntı yaratıyor biraz, bir de yoğunlaştırılmış kurs bayağı hızlı geçiyorlar, o yüzden kendim de çalışmak istiyorum. Bildiğiniz aptala anlatır gibi isveççe grameri anlatan ingilizce ya da türkçe (sanmıyorum da sdf) bir kaynak var mı internette? A1 düzeyindeyiz daha. Hjälp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://www.rosettastone.com/learn-swedish olur mu parali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hej hur mar du? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Tack, bra. @Darqainu, abi daha bi böyle kitap/pdf tadında bir şeyler lazım. Bir de site hakkında çok fikrim yok açıkçası ama sürem kısıtlı, çarşamba günü writing/listening/reading sınavları var, perşembe speaking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 rosetta stone full seti malum sitelerde mevcut ve baya başarılı bi dil programı diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Öyle bi kitap bulamayabilirsin muhtemelen. Aptala anlatir gibi isvecceyi SFI okullarinda gösteriyolar en iyi. Ordan baslayim dersen birazda vaktini alir. Onun disinda folkuniversitet varsa yakinlarinda onlarin intensive kurslari var, akademik, daha basarili. Online kurslar; http://www.natkurser.se/sprakkurser/svenska.php Sözluk http://lexin.nada.kth.se/lexin/#searchinfo=both,swe_tur,; gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Rosetta'yi ben kullanmadim, duydum biraz da kurcaladim ufak kardesime mi alsam acep diye. Ama canli karsilikli webcamli mikrofonlu insanlarla speaking pratigi yapma imkani falan vardi o baya iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 niye isveççe? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bu sene üniversite kura sistemine geçmiş intensive kurslarda, ben japonca istiyordum, çıkmaz belki diye isveççe + ispanyolca da ekledim listeye isveççeyi kazandım. 15 günlük intensiv kurs, eğer becerebilirsem 2. dönem de gerisini alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Hej, hur mår du? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 eheuh herkes hur mår du diyoda, gunluk kullandigin isveccede onu hic kullanmiyosun aslinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bir ben isveççe bilmiyorum akü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Türkiye'de mi bu üniversite, İsveççe bilen kaç kişi var ki zaten TR'de öğretecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Türkiyede hakkari üniversitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Göttingen'de. Bugün sınavım vardı, readingle writing kolay geldi ama listeningden neredeyse hiç bir şey anlamadım. A1 seviyesi için saçma derecede zor diyaloglar vardı ve çok hızlı konuşuyorlardı. Yarın da speaking var ama muhtemelen listeningden %60 tutturamayacağım için otomatik olarak kalacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Korax said: eheuh herkes hur mår du diyoda, gunluk kullandigin isveccede onu hic kullanmiyosun aslinda :D hej hej... basic aldım abi bi tek =) Bi de şey var kalabalık diye kelime var elemanlarda kaos felan anlamına geliyomuş.. orda bi lise öğretmeni söylemişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 A1'i 70 küsür birşeyle geçmişim, nasıl geçtim bilmiyorum. Listening'in yarısından fazlasını yanlış yaptığıma emindim, neyse A2 beni bekler şimdi eheh. (Listening, reading, writing, speaking'in her birinden en az %60 almak gerekiyor kur atlamak için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 a1'i ben de 74 ile geçmiştim hey gidi. gerçi baya sıçmışım aha pc'de buldum bunu https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/385639_10150639921318461_580403460_9299869_1899876615_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kolaymış o boşluk doldurmalar :P O değil A2'yi alamadım, kurslar burada loto usulü, sadece 1 sınıf açmışlardı A2 için de. Kısmet fransızcayaymış, ortaokul bilgilerim canlanırsa kolay olacak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 En iyisi pimsleur comprehensive her dil için günde 20 dakkadan 2-3 ayda a1 a2 rahat geçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 b1'e kadar geldiysen gerisini kendin öğrenirsin zaten dayıoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Beş gündür falan Stockholm'deydik, sadece bir kişiyle isveççe konuşmak için şansım oldu o da Türkiye'de kalmış 1 sene, Türkçe cevap verdi bana. Güzel memleketmiş ama, insanları bayağı yardım sever, herkes sohbet ediyor ufak tefek. Yalnız PAHALI. Almanya x2'ydi fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar