Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsveççe

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

İsveççe alıyorum da okulda, dersler almanca sıkıntı yaratıyor biraz, bir de yoğunlaştırılmış kurs bayağı hızlı geçiyorlar, o yüzden kendim de çalışmak istiyorum.

Bildiğiniz aptala anlatır gibi isveççe grameri anlatan ingilizce ya da türkçe (sanmıyorum da sdf) bir kaynak var mı internette?

A1 düzeyindeyiz daha. Hjälp!
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bi kitap bulamayabilirsin muhtemelen. Aptala anlatir gibi isvecceyi SFI okullarinda gösteriyolar en iyi. Ordan baslayim dersen birazda vaktini alir. Onun disinda folkuniversitet varsa yakinlarinda onlarin intensive kurslari var, akademik, daha basarili.

Online kurslar;

http://www.natkurser.se/sprakkurser/svenska.php

Sözluk

http://lexin.nada.kth.se/lexin/#searchinfo=both,swe_tur,;

gogogo
Sosyal ağlarda paylaş

Göttingen'de.

Bugün sınavım vardı, readingle writing kolay geldi ama listeningden neredeyse hiç bir şey anlamadım. A1 seviyesi için saçma derecede zor diyaloglar vardı ve çok hızlı konuşuyorlardı. Yarın da speaking var ama muhtemelen listeningden %60 tutturamayacağım için otomatik olarak kalacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

eheuh herkes hur mår du diyoda, gunluk kullandigin isveccede onu hic kullanmiyosun aslinda :D

hej hej...
basic aldım abi bi tek =)
Bi de şey var kalabalık diye kelime var elemanlarda kaos felan anlamına geliyomuş.. orda bi lise öğretmeni söylemişti =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Beş gündür falan Stockholm'deydik, sadece bir kişiyle isveççe konuşmak için şansım oldu o da Türkiye'de kalmış 1 sene, Türkçe cevap verdi bana.

Güzel memleketmiş ama, insanları bayağı yardım sever, herkes sohbet ediyor ufak tefek.

Yalnız PAHALI. Almanya x2'ydi fiyatlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...