Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoğraf işleme yazılımları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav işte light room u gördüm ondan bi sorim dedim ne kullanılıyor. pro seviyede uğraşmayacağım. vektörel çizim falan da yapmayacağım. çektiğim fotolar üzerinde oynama vs yapacağım.
meretler ucuz da değil ki. light room %50 indirimle 150 döler.
Mesaj tarihi:
Ben CaptureNX ile açıyorum NEF dosyalarını, eğer Nikon kullanıyorsanız raw dosyalarını CaptureNx ile açmakta fayda var. CaptureNX'de hemen herşeyi yapabiliyorsunuz. Dahası gerekiyorsa PS'de devam ediyorum.

Lightroom kısa sürede çok sayıda dosyayı işlemek ve düzenlemek için ideal. Ama tek tek foto işleyenler için 1. seçenek değil bence.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Corel PaintShop Pro var bende. Epey iyi. Fiyatı da uygun.

http://www.corel.com/corel/product/index.jsp?pid=prod4130078&cid=catalog20038&segid=2500058
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:
Lightroom kısa sürede çok sayıda dosyayı işlemek ve düzenlemek için ideal. Ama tek tek foto işleyenler için 1. seçenek değil bence.

Şu doğru olabilir gerçi. Ben sürekli yığınla foto işleyip duruyorum. Öyle 1-2 foto işleyeyim dediğim an çooook ender oluyo.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir de Adobe programları profesyonel değilsen gereksiz bence, aşırı pahalılar. Corel tercihim daima benim ofis programlarından (Office MS'inkinden daha iyi bence, TeX kullanmadığımda ona yöneliyorum) böyle şeylere kadar herşey için.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Lightroom 3 var idi 4 ü satın alacağım bir kaç hafta içinde. Hatta çıktığı gün alıyordum da checkout sırasında sonra alırım diye iptal ettim hehe.

Onun dışında ps, niksoftware, photomatix pro daimi üçlü
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
peki lomo efektleri uygulamak için ps yerine ne var? direk efektler seçenek seçenek olsun, ben seçeyim. Baya bir fotoya uygulayacağım çünkü ps ile çok uzun sürer. Automatelik iş değil.

böyle bir planım var,yerse
  • Yeni Oluştur...