kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 evet, neler kullanıyosunuz? neler önerirsiniz? program arayışı içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 PS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ne işliyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 PAİNT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 adobe lightroom 4 çıktı 2 gün önce. indir deneme sürümünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yav işte light room u gördüm ondan bi sorim dedim ne kullanılıyor. pro seviyede uğraşmayacağım. vektörel çizim falan da yapmayacağım. çektiğim fotolar üzerinde oynama vs yapacağım. meretler ucuz da değil ki. light room %50 indirimle 150 döler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 "roket adam" said: PAİNT abi bu program çok güzel de çok pahalı ya o kadar para veremem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ben CaptureNX ile açıyorum NEF dosyalarını, eğer Nikon kullanıyorsanız raw dosyalarını CaptureNx ile açmakta fayda var. CaptureNX'de hemen herşeyi yapabiliyorsunuz. Dahası gerekiyorsa PS'de devam ediyorum. Lightroom kısa sürede çok sayıda dosyayı işlemek ve düzenlemek için ideal. Ama tek tek foto işleyenler için 1. seçenek değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ilaçlısı daha çıkmadı sanırım. evde 3.6 kurdum ben de daha kullanma fırsatım olmadı. bu akşam deniim aslında bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 dene de bi yorum yap o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yorum yapmak için deniim demedim yau. alternatifsiz en aklıbaşında program bu istediğin iş için zaten. photomatix falan da var da meeh. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hmmm o zaman bakayım ben de bi ara. tutosu da lazım olacak gerçi. buluruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Corel PaintShop Pro var bende. Epey iyi. Fiyatı da uygun. http://www.corel.com/corel/product/index.jsp?pid=prod4130078&cid=catalog20038&segid=2500058 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sunthewhich said: Lightroom kısa sürede çok sayıda dosyayı işlemek ve düzenlemek için ideal. Ama tek tek foto işleyenler için 1. seçenek değil bence. Şu doğru olabilir gerçi. Ben sürekli yığınla foto işleyip duruyorum. Öyle 1-2 foto işleyeyim dediğim an çooook ender oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bir de Adobe programları profesyonel değilsen gereksiz bence, aşırı pahalılar. Corel tercihim daima benim ofis programlarından (Office MS'inkinden daha iyi bence, TeX kullanmadığımda ona yöneliyorum) böyle şeylere kadar herşey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 PS,isleme konusunda kusursuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Lightroom dedigin PSin raw arayuzunun ta kendisi zaten. 2-3 ek ozellik var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Lightroom 3 var idi 4 ü satın alacağım bir kaç hafta içinde. Hatta çıktığı gün alıyordum da checkout sırasında sonra alırım diye iptal ettim hehe. Onun dışında ps, niksoftware, photomatix pro daimi üçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 photomatix pro hdr yapmak içinmiydi ya? yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 evet hdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kendiniz yazın üniversite de iken kendi filtremi kendim yazıyordum afferim bana çok büyük adammışım. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 LR 3 ile 4 arasında upgrade etmeye değecek büyük bir fark var mı ? Aradaki fiyat farkına değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 peki lomo efektleri uygulamak için ps yerine ne var? direk efektler seçenek seçenek olsun, ben seçeyim. Baya bir fotoya uygulayacağım çünkü ps ile çok uzun sürer. Automatelik iş değil. böyle bir planım var,yerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 gugıl picasa denedin mi? bi de instagram mıdır ne karın ağrısıysa öyle bişeyler de var sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 instagram dememek için 40 takla attım dada abi instagram sadece poloroid modunda. picasa da var mı böyle bir özellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar