Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben ve marlon da vardık biçok buluşmada hatta bi kere bende de toplanıldı Lexius bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sonra bi de alatariel ohooo 77ler falan hey gidi kör gardiyanlara bile gitmişliğimiz var şimdi hatırladım dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hee koca lex i unutmuşum ben senle hiç denk geldik mi bilmiyorum da marloon'u görmemiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 benim eski nick lyvanna dolores herhalde denk gelmişizdir bi ara sığır gibi bi toplaşkı olmuştu kordonda çimleri yolmuştuk orda sanki herkes vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben geldim her toplantiya aslinda ama, orda yoktum aslinda dsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Siz hala buluşamadınız mı abi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 havanin en sahane oldugu zamanlara denk gelmem gercekten emeyzing. ve siz hala sosyallesmemissiniz. ayip size izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 buluştuk ki biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 heya bu sefer ben gelemedim kaçırdım ilk resmi buluşma oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bugun ne bulusmaydi ole be, vay anasini ozlemisim manastir cafeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 lan çekirdek kadro buluşcağı zaman haber versin bana üşenmem etmem gelirim ilk uçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çekirdek kadro kim ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çekirdek değil o çiğdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Marl0_on said: çekirdek kadro kim ki sdf ya sen ben işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Pipet said: çekirdek değil o çiğdem yatağıma iyi bak lan :D daha ben yatcam orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 senko said: lan çekirdek kadro buluşcağı zaman haber versin bana üşenmem etmem gelirim ilk uçakla sen gel barışta ilk uçakla gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 barışıda alıp geliyim ben :) hatta şu tour de france'yi senle seyredek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 müsait zamanlarda buluşalım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 semih basgan angaraya gel imba bulusmalar yapayoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 senko said: barışıda alıp geliyim ben :) hatta şu tour de france'yi senle seyredek sdf gel al beni selcuk götür beni izmire bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 temmuzda izmir subemde olacagim misafirperestliginizi gostertin la izmirli patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 "nutella yerim" said: senko said: barışıda alıp geliyim ben :) hatta şu tour de france'yi senle seyredek sdf gel al beni selcuk götür beni izmire bekliyorum... temmuzu bekleyin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 izmir cok uzak, baska yerde bulusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 barışta uçakla gelsin falan diyince acayip alındım. kıbrıstan uçakla geliyorum 30 haziranda, temmuzda yapılacak buluşmalara gelebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar