daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: -Mix-, 28 Eylül 2004 19:19 tarihinde demiş ki: said: daverc, 28 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Sende katlettin simdi. Noktalama işareti kullan bari.. en azından böyle bi başlıkta.senin yazdiğin türkçe doğru kullanılmış bir türkçemi ? haa ? *! kavga çıkarır* turkceyi gectimde... iki nokta yanyana ne demek ? canim istedi oyle koydum benim düzgün türkce konusmak veya yazmak gibi bi ugrasim yok anlayabildinmi ?[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yaw babs dont make this yane ltfn[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 eheh komik olaylar ama duzgun konusanlarda vare[signature][hline]Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: daverc, 28 Eylül 2004 19:36 tarihinde demiş ki: said: -Mix-, 28 Eylül 2004 19:19 tarihinde demiş ki: said: daverc, 28 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Sende katlettin simdi. Noktalama işareti kullan bari.. en azından böyle bi başlıkta.senin yazdiğin türkçe doğru kullanılmış bir türkçemi ? haa ? *! kavga çıkarır* turkceyi gectimde... iki nokta yanyana ne demek ? canim istedi oyle koydum benim düzgün türkce konusmak veya yazmak gibi bi ugrasim yok anlayabildinmi ? duzgun turkce konusamyorsan insanları düzgün türkçe konusmaya yönlendirme hakkını nasıl buluyorsun kendinde?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bkz : hocanın dedigini dinle yaptigini yapma[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bkz: imam osurursa cemaat sıçar[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu da nerede çokluk orada bokluk ve bir elin nesi var iki elin sesi var gibi atasozlerinin anlamsız oldugunu kanıtlıyor :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: -Mix-, 28 Eylül 2004 20:22 tarihinde demiş ki: said: daverc, 28 Eylül 2004 19:36 tarihinde demiş ki: said: -Mix-, 28 Eylül 2004 19:19 tarihinde demiş ki: said: daverc, 28 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Sende katlettin simdi. Noktalama işareti kullan bari.. en azından böyle bi başlıkta.senin yazdiğin türkçe doğru kullanılmış bir türkçemi ? haa ? *! kavga çıkarır* turkceyi gectimde... iki nokta yanyana ne demek ? canim istedi oyle koydum benim düzgün türkce konusmak veya yazmak gibi bi ugrasim yok anlayabildinmi ? duzgun turkce konusamyorsan insanları düzgün türkçe konusmaya yönlendirme hakkını nasıl buluyorsun kendinde? [signature][hline]Öfffff Ben nerde düzgün türkce konusun diye yonlendirmisim milleti ya okumanda yok heralde. Siz konusamiyosaniz baskasini yonlendirmeyin diyen benim sen kalkmisin bana soyluyosun .. hey yarrabbim hey. [Bu mesaj daverc tarafından 28 Eylül 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Şşşşşttt heeeyyyy hoooyyt Düzgün tartışın bakiyim *!Elindeki asma kilidi sallar* Bu arada madem konu türkçenin dizilerdeki katliamı bu daha çok Karalama Derterine uygun olur diye oraya aktarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yani[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abi ler simdi dinleyin. biz turkcemize sizce ne kadar koruyoruz. biz bile su anda cok fazla katledioz. :lol:[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: togi92, 01 Ekim 2004 12:57 tarihinde demiş ki: cok fazla katledioz. :lol: Tıpkı böyle...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Reha muhtarın dili keşfedilemedi[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 daverc mesajını quotelamıyorum dağ gibi olmuş zaten şunlar yönlerdirme degil mi sence? said: Sende katlettin simdi. Noktalama işareti kullan bari.. en azından böyle bi başlıkta.senin yazdiğin türkçe doğru kullanılmış bir türkçemi ? haa ? * kavga çıkarır * yada said: bir adam simdi hatirlayamiyorummu dedi yoksa hatirlamadigin bir adammi bunu dedi anlaşılmadı.. -ki ayri olmasi lazim bide[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Tr yi sen mi kurtaracan be selo:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yani bu başkalarından değil kendimizden başlar türkçeyi katletmemek o yüzden biz dikkat edersek yavaş yavaş herkes dikkat etmeye başlar böylece türkçemiz düzelmiş olur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dingaer iyi güzel yazmışsında ilkokul kompozisyonlarının kapanıs cumlesi gibi olmus :-)[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gerçekten biraz öle oldu napıyım kaptırmışım yazmışım bende öle olduğunu farkettim şimdi okuyunca[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 diziler sadece türkçeyi mi katlediyo? aynı zamanda türkiyeyide katlediyo bence.(nokta)[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 zevk meselesi tabi açıkçası benim hoşuma gitmez herşeyin dosdoğru olduğu bir dizi/film çünkü gerçekçi olmaz. günde kaç kere bu tür saçma şekilde konuşur insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildizilg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yaa...Sorma kardeş..İnsan oha falan oluyo dimi....Aslına bakarsan şu yazdıklarımız bile katliamdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildizilg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Tabiiki her şyn düzgün oldugu bi film düşünülemez.Zaten tiyatro/sinema eğitiminde bazı kelimeler özellikle böle kullanılır...Ama yine de biz gençler elden geldiği kadar ''İstanbul beyefendisi'' olmalıyız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: yildizilg, 20 Ekim 2004 14:35 tarihinde demiş ki: Ama yine de biz gençler elden geldiği kadar ''İstanbul beyefendisi'' olmalıyız.... Kesinlikle +1[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar