NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://images.cheezburger.com/completestore/2012/1/9/e9310517-4d78-4917-8972-2900828636bc.png Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ne şimdi olay? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hoşgeldin diyoruz tarkandakiahtapot Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hoşgeldinle 1 saat içinde 4 sayfa olmaz. yüksek sayfalara taşan konu açmak konusunda üstat olmuş biri olarak konuştum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Olum xunn bari geri gelsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 BUNE LAN AHAHAHA KAR PABUÇU GÜNLÜKÇÜĞÜM FALAN DİYE YAZIYO BIDE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ee n'olmuş, günlük diye kibar konuşamayacak mıyız yani? Sen bi' dur, bi' düşün bakalım, "Abi ben niye caps açık yazıyorum?" diye bi' kendine sor önce. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Klavyeyle insan boyle mi dovuluyordu, yillarca konsepti yanlis mi anlamisim :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 niye caps açık yazıyor, çünkü adam beygir. hoşgeldin diyelim, ziyaretin daimi olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 caps or Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yasamiyorum ben orada!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ne yaratıcı insanlarsınız la Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 En çok da stimpak'a teşekkür ediyorum şu an. Biraz kibar olmak lazım çünkü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hasktir lan, ben miyim yoksa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 neyse ben degilmisim, kalbim durucakti bi an. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 olağanüstü muhteşem diyor benden bahsetmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 snowshoe said: En çok da stimpak'a teşekkür ediyorum şu an. Biraz kibar olmak lazım çünkü. hoşgeldin aramıza :) dragon slayer da açıklamıştır zaten kız populasyonu çok az olduğu için forumda heyacanlanıyor işte çocuklar ama tanıdıkça çok seveceksin eminim özünde -çoğu- çok iyi insanlar:) umarım kalirsin ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben yurtdışında sayılırım? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bende çoğuna dahil miyim *puppyeyes* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://www.haberalemi.net/images/haberler/1220_turkiye_nurhayati_konusuyor_h386056.jpg ehhe yazıyı konuşmaya dökersek şöyle bir şey olur herhalde şimdi aklıma geldi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 NolaxThensbane said: bende çoğuna dahil miyim *puppyeyes* ebek^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 o yerden bulup cebe attığın 40 tl için hala kırgınım sana ama olsun .) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yerden para bulan insanlar gerçek miymiş ya=( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 fakirim ben fakir maaşımıda oryantal eşliğinde alnıma yapıştırarak veriyor patronlar. Bence o para patronun verdiği yol parası ya yaaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.