Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi futbolcu adı???

Xander

Öne çıkan mesajlar

Ya eskiden bi adam varöış sürekli kavga ediomuş,seyircilere corner bayrağıyla fln daldığı olmuş bu adamın adını bilen var mı,indirmek istiom öle bi video,arkadaş çok komik demişti.[signature][hline]EMIN3M

Kobe 8 Bryant

A Cold Day In Fuckin' HELL
Sosyal ağlarda paylaş

Tekmeyle kalsa yine iyi, sonra da yumrukla dirsekle devam etmişti. Ama hemen orda ufacık bi kız çocuğu vardı galiba yazık be... Ya ona gelseydi o krampon?

Bunun dışında Cantona zaten gerek futbolculuğunda gerekse sonrası dönemde Nike'ın da en çok tercih ettiği futbolcu heralde... Hele Good vs Evil'da bir gazları var ya Maldini'nin başlattığı... ;)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

belkı hatırlarsınız formayı dık yakalı gıyerdı...
ahh cantona ahhh :) ne de severdık bırbırımızı :P[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada cantona felsefe menzunudur, o daldığı adama
dalmasının sebebi de ırkçı bir küfür etmesidir kendisinin, olayı
açıklarken de insanlar tribünde olunca kalabalıktan cesaretlenip
söylememesi gerken şeyler sölüyo, ben de orda gerçeği o salağın yüzüne vurdum gibi bi şey söylemiştir.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 17 Ekim 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
biz maç taparken yakaları kaldırırdık cantona hesabı..
hey yavrum hey...

Hehe Fistan bizde yapardık bunu Küçükken 10 yaşlarında faln TOp oynarken herkez bi oyuncu faln oluodu Ben Diodum Ben Cantonayım Hiç Unutmam hep inter formasını giyerdim ben Onun Yakasını Kaldırırdım böle Vampir gibi olurdum :) .. Gerçi Manchester lı Cantona ama ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada bi kolejde çocuğun biri varmış. Bi gün okula kırmızı beyaz formayla gelmiş cantona hesabı yakaları da kaldırmış, baarmış ortalığa bakın ben cantona oldum diye. elemanlar şaşırmış sen cantonaya ne derler biliyomusun demişler eleman hayır demiş cvp: p.ç çocuğun lakabı p.ç kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...