Xander Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ya eskiden bi adam varöış sürekli kavga ediomuş,seyircilere corner bayrağıyla fln daldığı olmuş bu adamın adını bilen var mı,indirmek istiom öle bi video,arkadaş çok komik demişti.[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 cantona diycem de diil galiba. paul gascoigne olabilir bak, hakeme sarı kart çıkartmışlığı var.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Cantona olabilir ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Cantona olacak ayrıca taraftara attığı uçan tekme sonucu 1 yıl maçlardan men yemiştir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Delanoresse, 15 Ekim 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ERiC CANTONA! Efsane 7 numaralardan! +1[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 baba o tekme neydi öyle ya.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 o tekmeyi türk seyirciye atsaydı keşke ne hale sokarlardı ehe :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Tekmeyle kalsa yine iyi, sonra da yumrukla dirsekle devam etmişti. Ama hemen orda ufacık bi kız çocuğu vardı galiba yazık be... Ya ona gelseydi o krampon? Bunun dışında Cantona zaten gerek futbolculuğunda gerekse sonrası dönemde Nike'ın da en çok tercih ettiği futbolcu heralde... Hele Good vs Evil'da bir gazları var ya Maldini'nin başlattığı... ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 İblisin karnını deşiyordu o reklamda[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Var mı videoları? Koyunda çekek. :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Manchester United'in unutulmaz 7 numarası ERIC CANTONA.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 fifa 96 geldi aklıma bak şimdi, fransa ile amma gol atardım cantona sayesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 cantonanın formasını giyişi bile efsanedir.. attığı gollerde futbolda "uzak" kavramını deiştirmiştir..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 belkı hatırlarsınız formayı dık yakalı gıyerdı... ahh cantona ahhh :) ne de severdık bırbırımızı :P[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu arada cantona felsefe menzunudur, o daldığı adama dalmasının sebebi de ırkçı bir küfür etmesidir kendisinin, olayı açıklarken de insanlar tribünde olunca kalabalıktan cesaretlenip söylememesi gerken şeyler sölüyo, ben de orda gerçeği o salağın yüzüne vurdum gibi bi şey söylemiştir.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 evet hatırlıyorum ne kadar doğru bi laf etmiş. çok doğrucu bi adamdı zaten kantona. kendisini takdir etmek istiyorum burdan; takdir.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 biz maç taparken yakaları kaldırırdık cantona hesabı.. hey yavrum hey...[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 peki attıgı uçan tekme ve korner direği ile adam kovalamasının videosunu bulabilceğimiz bi adres bilen var mı? acayip merak ettim de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 şuraya tıklayın yeter :)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Cantonadan dayak yiyen adam tam olarak ne söylemişti?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 tribünden biri *!vous êtes des Français que j'ai baisé sa mère* demiş,ve cantona sinirlenip tekmeyle dalmış :-D[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 paul gascoigne olması lazım onun...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Fistan, 17 Ekim 2004 00:49 tarihinde demiş ki: biz maç taparken yakaları kaldırırdık cantona hesabı.. hey yavrum hey... Hehe Fistan bizde yapardık bunu Küçükken 10 yaşlarında faln TOp oynarken herkez bi oyuncu faln oluodu Ben Diodum Ben Cantonayım Hiç Unutmam hep inter formasını giyerdim ben Onun Yakasını Kaldırırdım böle Vampir gibi olurdum :) .. Gerçi Manchester lı Cantona ama ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 antalyada bi kolejde çocuğun biri varmış. Bi gün okula kırmızı beyaz formayla gelmiş cantona hesabı yakaları da kaldırmış, baarmış ortalığa bakın ben cantona oldum diye. elemanlar şaşırmış sen cantonaya ne derler biliyomusun demişler eleman hayır demiş cvp: p.ç çocuğun lakabı p.ç kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 paul gascoigne olması lazım benim bildiğim kadarıyla[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar