Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray-Gençlerbirliği / 10.03.2012 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

o çok ayıp oldu ya

ne güzel kadıkoye şampiyo.. cıkıcaktık resmen.o rahatlıkta cıkıcaktık.ki yenilsek bile çok fifi olcaktı

gerçi yinede kazanması gereken fenerbahçe olcak.umarım bu avantajımız olur.beraberlikte yetiyor

ama ilk golü biz atalım lütfen.o sessizliği ve paniği görmek istiyorum sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Fökstör diye yola çıkarak hüsran çok yaşandı geçmişte ama Terim şu fikstür avantajını göremiyorsa ve takımı ağır gazlayıp çıkarırsa maça kötü olur. Tutalım oyunu, ceza sahası önüne 15-20 dakika yıksak yeter yazarız bir tane.

Sonuç olarak Fenerbahçe deplasmanda gerçekten çok kötü, hani şanssız falan değil bildiğin kötü ve Trabzon banko puan alır diyorum o maçtan. Bursa maçı çok kritik olacak Fenerbahçe için, adamlar formda ve 5. bitirmek isteyecektir, kaldı ki en son yenen takım Fenerbahçe'yi Kadıköy'de.

Yenilmeyelim yeter, ha yenilirsek bile 1 farklı olsun yine avantaj

Ben takıma güveniyorum, Bjk-Sivas-Gb-Fb-Ts kabus gibi bir seri ama çok zorlanmadan geçtik 3'ünü kayıpsız
Sosyal ağlarda paylaş

Önce yenilmemek lazım. Bizim takım iyi top çeviriyor, çok rölanti bir ilk yarı oynamamız lazım aslında. Çünkü Fener saldıracak.
Fenerbahçe'yi yenilmemek için çıksak yenebiliriz Kadıköy'de, geçmiş senelerde yenicez diye çıkıp hüsran olup dönüyorduk, bence de fazla gaza gelmemek lazım..
Daum'un derbi taktiği deplasmanlarda hep böyleydi, hep kazanıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Fökstör diye yola çıkarak hüsran çok yaşandı geçmişte ama Terim şu fikstür avantajını göremiyorsa ve takımı ağır gazlayıp çıkarırsa maça kötü olur. Tutalım oyunu, ceza sahası önüne 15-20 dakika yıksak yeter yazarız bir tane.

Sonuç olarak Fenerbahçe deplasmanda gerçekten çok kötü, hani şanssız falan değil bildiğin kötü ve Trabzon banko puan alır diyorum o maçtan. Bursa maçı çok kritik olacak Fenerbahçe için, adamlar formda ve 5. bitirmek isteyecektir, kaldı ki en son yenen takım Fenerbahçe'yi Kadıköy'de.

Yenilmeyelim yeter, ha yenilirsek bile 1 farklı olsun yine avantaj

Ben takıma güveniyorum, Bjk-Sivas-Gb-Fb-Ts kabus gibi bir seri ama çok zorlanmadan geçtik 3'ünü kayıpsız
playoff sonunda ligdeki ikili averajin önemi yok ki yenilince kaç farklı olduğu önemli değil yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...