BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ahah gaza gelmemek lazım. 10 sene üstüste tokat yerken Fenerbahçe bunların yarısından fazlasına beraberlik iyidir diye çıktı, kontrollü oynadı. Bu maç için beraberlik hayli hayli yeter, geride kalan 3 maçlık fikstürde 3-4 puan fark daha açarız çünkü muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 şunu farkettim ki fenerbahçe hakikaten kalan bütün maçlarını kazanırsa kesin şampiyonmuş. playoff çok saçma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Playoff olmasaydı Galatasaray 1 farklı yenilse, üstüne içeride Trabzon ve Ordu'ya yenilse bile son maçta Manisa'yı yenip şampiyon oluyor sdfshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o çok ayıp oldu ya ne güzel kadıkoye şampiyo.. cıkıcaktık resmen.o rahatlıkta cıkıcaktık.ki yenilsek bile çok fifi olcaktı gerçi yinede kazanması gereken fenerbahçe olcak.umarım bu avantajımız olur.beraberlikte yetiyor ama ilk golü biz atalım lütfen.o sessizliği ve paniği görmek istiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Valla bence bu şekilde olacak; Gs: Fenerle beraber kalır Trabzon Ordu ve Manisa'yı tokatlar Fb: Gs ve Bursa ile berabere kalır, Trabzon'a deplasmanda yenilir son maç Antalya'yı yener. 14 puan falan olur fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 işallah ztn kadıkoyden yenilgisiz çıkarsak kimse tutamaz galatasarayı maçtan tek çekincem maç ortada giderken stochun bi şutuyla geriye düşmeyelim eboue yapışsın ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 alt biticek maç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Fökstör diye yola çıkarak hüsran çok yaşandı geçmişte ama Terim şu fikstür avantajını göremiyorsa ve takımı ağır gazlayıp çıkarırsa maça kötü olur. Tutalım oyunu, ceza sahası önüne 15-20 dakika yıksak yeter yazarız bir tane. Sonuç olarak Fenerbahçe deplasmanda gerçekten çok kötü, hani şanssız falan değil bildiğin kötü ve Trabzon banko puan alır diyorum o maçtan. Bursa maçı çok kritik olacak Fenerbahçe için, adamlar formda ve 5. bitirmek isteyecektir, kaldı ki en son yenen takım Fenerbahçe'yi Kadıköy'de. Yenilmeyelim yeter, ha yenilirsek bile 1 farklı olsun yine avantaj Ben takıma güveniyorum, Bjk-Sivas-Gb-Fb-Ts kabus gibi bir seri ama çok zorlanmadan geçtik 3'ünü kayıpsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ya gs-fb topici açın arkadaşım :) modlar 1-2 tanede elmander melo resmi koysun derbidir ayıptır antu com fener başlığı gibi başlık mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Önce yenilmemek lazım. Bizim takım iyi top çeviriyor, çok rölanti bir ilk yarı oynamamız lazım aslında. Çünkü Fener saldıracak. Fenerbahçe'yi yenilmemek için çıksak yenebiliriz Kadıköy'de, geçmiş senelerde yenicez diye çıkıp hüsran olup dönüyorduk, bence de fazla gaza gelmemek lazım.. Daum'un derbi taktiği deplasmanlarda hep böyleydi, hep kazanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 necati gibi bi kontratakçı var bi de artık kadroda. melo bi iki atak başlatsın top çalıp neco atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Red said: ya gs-fb topici açın arkadaşım :) modlar 1-2 tanede elmander melo resmi koysun derbidir ayıptır antu com fener başlığı gibi başlık mubarek sen yaz bi mesaj resimli falan ben onu koyarım başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 BulletRide said: Fökstör diye yola çıkarak hüsran çok yaşandı geçmişte ama Terim şu fikstür avantajını göremiyorsa ve takımı ağır gazlayıp çıkarırsa maça kötü olur. Tutalım oyunu, ceza sahası önüne 15-20 dakika yıksak yeter yazarız bir tane. Sonuç olarak Fenerbahçe deplasmanda gerçekten çok kötü, hani şanssız falan değil bildiğin kötü ve Trabzon banko puan alır diyorum o maçtan. Bursa maçı çok kritik olacak Fenerbahçe için, adamlar formda ve 5. bitirmek isteyecektir, kaldı ki en son yenen takım Fenerbahçe'yi Kadıköy'de. Yenilmeyelim yeter, ha yenilirsek bile 1 farklı olsun yine avantaj Ben takıma güveniyorum, Bjk-Sivas-Gb-Fb-Ts kabus gibi bir seri ama çok zorlanmadan geçtik 3'ünü kayıpsızplayoff sonunda ligdeki ikili averajin önemi yok ki yenilince kaç farklı olduğu önemli değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar