alperozg Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Böyle bi albeninin yarısı kadar bi sarı paketlisi bi mavi paketlisi vardı, dışı çikolata kaplıydı. 2 bisküvinin arasında krema vardı, mavi olan da hem bisküvi hem kreması çikolatalıydı, sarı paketlisinin bisküvisi yulaflı ve beyaz kremalıydı. Adı neydi hatırlayan bilen var mı? Süper bişeydi acaip lezzetliydi. google bile çaresiz kaldı aramalarımda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yeminlen tadını hatırladım, ama adını hatırlayamadım. gofret değildi ama, onu söyleyebilirim. sarı olanının hastasıydım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben de çok aradım ismini ama bulamadım senelerdir. 1994-1995 gibi falan meşhurdu çok. hatta sonradan sarı maviye ek olarak bir de beyazı mı ne çıkmıştı. bitmesin diye kemirerek yiyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sarı olan mükemmeldi hakkaten. İsmi Eti Doping olabilir mi aramalarım sonucu böyle şaibeli sonuçlara ulaştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eti olduğuna eminim ama adı gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 aaa golf olabilir miydi adı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eti spring, çocukken en sevdiğim çikolataydı. bi mavi bi sarı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://akmar-gida.com.tr/resimler/340-3_big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hiç yemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 halleyin poşetinin içini elimize sürer sim falan yapıyoduk ama artık olmuyo sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bone said: eti spring, çocukken en sevdiğim çikolataydı. bi mavi bi sarı evet. sanırım bu, ama google'da ilgili sonuç çıkmıyor , teyit edemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 o degilde aklıma geldi ben küçükken kar helvası yaparlardı bizim köyde bilen varmı?karla pekmezi karıştırıp yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 dişli kardan, bizde de yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ETİ SPRINGGG!! işte budur ya teşekkür ediyorum. şimdi gidip eti ye mail atıcam geri istiyorum bu ürünü! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hatta ilk yağan kardan yapılmaz derlerdi 2. günü beklerlerdi fln..pek sevmezdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cino>spring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eti spring'in tadı üstüne yoktu o dönemde. crunch çikolataları belki. bi reklamı vardı "eti spring enerji verir" diye. o sıralar ilkokul 4'teyiz tabii. 5 dakikalık tenefüslerde uzaktaki kantine gidip alır, tam tenefüs zili çaldığı sıralarda bunu yiye yiye koşarak sınıfa döner, sonra da "valla cidden enerji veriyormuş, daha hızlı geldik" tribine girerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 spring resmen efsaneleşmiş hafızamda onun üstüne bişey yok gibi düşünüyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cino>spring>kokoşale kar helvası > all probis = nihat doğan probis. cehennem evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 leblebi tozu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 90'larda çocuk olmak falan sığlığına doğru meylediyor topic. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 90da çocuk muydunuz lan siz pis veletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ivit çocuktum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bone said: eti spring, çocukken en sevdiğim çikolataydı. bi mavi bi sarı evet.dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar