Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Nerede yazayım bilemedim, ben dahil bir sürü kişi forumda Gmail yavaş diyordu. Dün Inbox preview'ı kapattım, hızlandı, anında açılıyor artık. Söyleyeyim dedim.
oldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yavas deil ama nerden kapatıyoruz yavaslık göreceli oldugu için
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gmail hızlıda bu siteyi nasıl hızlandırıcaz bence sorun o eheh
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gmail baya baya baya kötü. Yani gmail hesabını outlooka yönlendirmessem karman çorman oluo herşey, reply ettiğni forwarda koyarr, konuşmaya reply edersin göndermez saçma sapan bi tasarımı var gmailin. 4 tane tuş hacı send reply reply all forward na bunlar beceremiolar
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 2 tane hotmail hesabım vardı, geçen ay onları gmail'e yönlendirdim. Hayatım kolaylaştı.
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Suark said: gmail baya baya baya kötü. Yani gmail hesabını outlooka yönlendirmessem karman çorman oluo herşey, reply ettiğni forwarda koyarr, konuşmaya reply edersin göndermez saçma sapan bi tasarımı var gmailin. 4 tane tuş hacı send reply reply all forward na bunlar beceremiolar katilmiyorum, bence tam tersi
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 valla bne çok zor zamanlar yaşıorm, çok zor abi uraşman gerekiyor gene de beceremiorm. neyseki outlook var. çok basit şeyler ya, adamın attığı mailı ismi cismi olmadan forwardlamak istiorm mesela gmail komple gönderiyor. pis bi program
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Deathblade said: 2 tane hotmail hesabım vardı, geçen ay onları gmail'e yönlendirdim. Hayatım kolaylaştı. hotmail hesabını gmail'e yonlendirebiliyo musun?
Öne çıkan mesajlar