Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elmanın cinsini bile ayırt eden yazarkasa tarayıcısı


Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Toshibadaki Capon elemanlar yapmış.

http://www.youtube.com/watch?v=4dIr_cY03Js


Meyve - sebzeyi tanıttıkları bir database hazırlayıp scannerda kullanıyolar. Alet barkod gereksinimini ortadan kaldırıyo. Ürünler hızlı geçse de çalışıyo. Elmanın cinsini bile ayırt edebiliyo. Abi oha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

adamlarda sebze meyve çok pahalı olduğu için normal tek tek almaları ve onlar için gayet güzel sistem, ama biz herşeyi kiloyla bol bol alabildiğimiz için gereksiz


harfiyen aynısını soledıydım.
aynı anda 1 den fazla alan halinde okuyabilen ürün geliştirseler oha nereye gidiyoruz derim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Market örnek sadece. Bi üretim bandında düşünürsen bunu, asıl potansiyelini anlarsın.
iyi de üretim bantlarında kralı var zaten bu uygulamaların, çok da yeni değil hani. anca tüketiciye daha yakın olacak uygulamalarda kullanılırsa önemli bi yenilik olur bu görüntü işleme/tanıma işleri. diğer türlüsü mevcut teknolojinin biraz daha ileri götürülmesi olur daha ziyade, o da önemli tabi ama devrim değil, bir alex hiç değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üretim bandında ürünü "tanıyan" bişey bilmiyorum ben. Bantta ürün var mı/yok mu diye algılayabilir, ağırlığını algılar, boyutunu algılar vs. ama bunlar tamamen standart ürünlerin geçtiği ortamlarda çalışan şeyler. Konveyörden geçen 1 tane süt şişesi, 2 tane su 1 lt'lik su şişesi, 1 tane 5 ltlik su şişesi ve 3 domates falan diye ayrı ayrı ayırt edip sayan ve bunu etiket falan olmadan yapan bişey görmemiştim, şimdiye dek olduğunu da sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...