Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Toshibadaki Capon elemanlar yapmış. http://www.youtube.com/watch?v=4dIr_cY03Js Meyve - sebzeyi tanıttıkları bir database hazırlayıp scannerda kullanıyolar. Alet barkod gereksinimini ortadan kaldırıyo. Ürünler hızlı geçse de çalışıyo. Elmanın cinsini bile ayırt edebiliyo. Abi oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 gelecek vaadediyo ama çok kullanışlı gözükmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 geç kalmış bir teknoloji. bi numarası yok ya o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 biz elmayı birer birer değil poşetle alırız hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bizde tutmaz adam gelip 2 kg elma alıp gidiyor her sefinde tartı olmadığından tekini tanıtıp x10mu diyecek mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tartı bağlanır buna. elmayı okutursun sonra poşetin kalanını koyarsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tartıya koyup elma tuşuna basmak daha koley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Market örnek sadece. Bi üretim bandında düşünürsen bunu, asıl potansiyelini anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 adamlarda sebze meyve çok pahalı olduğu için normal tek tek almaları ve onlar için gayet güzel sistem, ama biz herşeyi kiloyla bol bol alabildiğimiz için gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: adamlarda sebze meyve çok pahalı olduğu için normal tek tek almaları ve onlar için gayet güzel sistem, ama biz herşeyi kiloyla bol bol alabildiğimiz için gereksiz harfiyen aynısını soledıydım. aynı anda 1 den fazla alan halinde okuyabilen ürün geliştirseler oha nereye gidiyoruz derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 rfid tagleri ile bütün alıveriş sepetini bir anda okutabiliyorsun. ama bütün ürünelri tek tek etiketletmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mr_Hand said: Market örnek sadece. Bi üretim bandında düşünürsen bunu, asıl potansiyelini anlarsın.iyi de üretim bantlarında kralı var zaten bu uygulamaların, çok da yeni değil hani. anca tüketiciye daha yakın olacak uygulamalarda kullanılırsa önemli bi yenilik olur bu görüntü işleme/tanıma işleri. diğer türlüsü mevcut teknolojinin biraz daha ileri götürülmesi olur daha ziyade, o da önemli tabi ama devrim değil, bir alex hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 üretim bandında ürünü "tanıyan" bişey bilmiyorum ben. Bantta ürün var mı/yok mu diye algılayabilir, ağırlığını algılar, boyutunu algılar vs. ama bunlar tamamen standart ürünlerin geçtiği ortamlarda çalışan şeyler. Konveyörden geçen 1 tane süt şişesi, 2 tane su 1 lt'lik su şişesi, 1 tane 5 ltlik su şişesi ve 3 domates falan diye ayrı ayrı ayırt edip sayan ve bunu etiket falan olmadan yapan bişey görmemiştim, şimdiye dek olduğunu da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Adamlar tane tane alıyolar meyveleri, yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 pahalıya meyve almak mı yoksa ucuza teknolojimi deseler tabiki teknoloji derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sunun daha iyisini almanlar 5 sene önce yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 nasıl daha iyisi naptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Birde şöyle bişi var bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 o alete tutunca kanserejon yapmıyor mu meyvayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 alttan da daha wide çeken ekstra bir kamera ile daha hızlandırabilirler sanırım sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hatesgonnahate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ulan böyle biteknolojiyi markette kullanmak ne gereksizliktir tey allam, allah akıl fikir vere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 image processing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kanserojen falan yapmaz foto cekıp algılıyodur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 foto çekip facebookta album oluştursun, "ginaly 3 kg patates aldı". likelasın arkadaşlarım sonra, karıkıza hava atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar