Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 O adam özcan deniz gibi bişey işte sinemayla kel alaka bişey sikko gibi miami miami diye geziyodu ortalıkta şimdi cıkmıs filmlerde bas rol oynuyo adamın rol yaptıgı suratına bakılınca anlasılıyo. gidipte asab bozmaya gerek yok[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben izledim gayet guzel olmus will smithe biraz on yargılı davranıyodum evet iyi oynadıgını da dusunmuyorum zaten ama film gercekten iyiydi. ben begendim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 baya güzeldi hepins izleyin :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 güzel filmdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Vasatın üstünde güzel bir filmdi gerçekten. Bazı yerler biraz yapmacık olmuş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 en guzel sahne de şuydu: [spo1=en guzel]hani filmin sonunda o herşeyi yoneten robot var ya adı neydi hatırlamıyorum onu yok etmek için incecik yerlerde robotlarla kapışıyolar, orası superdi.[/spo] bi de filmin masrafı jvc converse vs reklamlarından cıkmıs zaten. cok fena reklam var filmde. [signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 17 Ekim 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Yani Asimov un kitaplarını okumadım ama film bence süferdi. Kamera efektleri doğru yerlerde bullet time falan... Ayrıca idam sırasında kendimi bir garip hissettim... Üzüldüm yani... Yazık nasıl bakıyordu[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 film çok güzel ona söz yok :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Eternal, 10 Ekim 2004 19:49 tarihinde demiş ki: O adam özcan deniz gibi bişey işte sinemayla kel alaka bişey sikko gibi miami miami diye geziyodu ortalıkta şimdi cıkmıs filmlerde bas rol oynuyo adamın rol yaptıgı suratına bakılınca anlasılıyo. gidipte asab bozmaya gerek yok hahahha[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bugün izledim süper bir filmdi sondaki müzik harikaydı bu arada sonny de tam iyi aile robotu :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya o tünel bolumu cok bariz böle cizgifilm gibi bişidi ya.onun dışında guzel filmdş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Koptuğum an Ufaklık : Gözlerini kapayarak ateş etti. W.S: Ne Gözlerini Kapayarak mı ateş ettin. hatun: Sen tetiğe bas ateş et dedin. Ufaklık: Ateşli Bir piliç bana ayarlasanasignature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 20 Ekim 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 çok güzel bir filmmiş daha yeni izledim. çok olumsuz yorumlara rastlamıştım film hakkında, izlemek istememiştim. ancak izledikten sonra çok beğendiğimi söyleyebilirim. "aksiyon olmuş of çok tırt, neden bilim kurgu yapmazlar böyle filmleri" diyenlere 2001: a space oddysey'deki müzik eşliğinde dönen gemi sahnesini ve artificial intelligence filmini öneririm, büyük keyif alırlar. film hakkında yorumum spoiler olabilir: bence çok güzel olmuş film. çok belirgin olmasa da cyberpunk ve noir temaları eklemişler, ağzımda leziz bir tat bıraktı. insan nedir, canlı nedir bunu düşünmemize neden oluyor, hayatı ve yaşamı sorgulatıyor. mekanik bir cisim düşünmeye başlayınca bir canlı olur mu, mekanik cisimler aslında kendileri farketmeden de bir canlı gibi düşünüyorlar mıdır? bunun gibi sorular aklıma geldi. öte yandan siyaseti, politikayı ve gücün tek bir yerde toplanmasını eleştiren bir tavrı da var. kadın karakter üzerinden bir insanın robotların içinde kala kala nasıl robotlaştığını, öte yandan bir robot karakterin o kişiye nasıl duygu aşılayabildiğini de görüyoruz. bu açıdan insan bir robot mudur, robotlar bir insan mıdır? gibi sorular aklımızda geçiyor. belki kitap tüm bu öğelerin fazlasını içeriyor olabilir, henüz isaac asimov kitapları okuma imkanım olmadı. ancak bir film olarak bakarsam, bir buçuk saatlik çok keyifli bir süreç yaşattı bana. ikinci kez izlenebilecek filmlerden mi? belki. ama kesinlikle mutlaka bir kez izlenmesi gereken filmler arasında olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ya zevk meselesi tabi ama film robotların kötü kalpli olduğunu düşünen salak bi polisin etrafında dönüyor.hele sonlara doğru "ben demiştim işte" demesi çileden çıkardı.yanında olsam kafasına vurup "birader bunların iradesi yok lan neye programlandılarsa onu yapıolar anla artık" derdim.saf aksiyon filmi zaten başka bişiy değil aksiyon da güzel izleniyo o yüzden. i,robot u okuyun ya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 robotları kötü kalpli düşünmüyor, yanlış izlemişsin filmi. robotların mantık sistemlerinin hatalı olduğunu ve 3 kurala karşın kötü amaçlar için kullanılabileceğini düşünüyor. robotlara karşı "ırkçı" olarak yaklaşıyor yani. "kafasına vururdum neye programlandılarsa ona göre çalıştıklarını söylerdim" diyorsun da işte adamın filmdeki sıkıntısı da orda. neye göre programlandılarsa ona göre çalışıyor olmaları, durum analizi ile yorum yapamıyor oluşları. bence filmi yarım izlemişsin, sakin kafayla bir daha izle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bone said: yanlış izlemişsin filmi. bence filmi yarım izlemişsin eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hatta hatta yorum yapamamaları yüzünden bi kızı kurtarmaya yeltenmemişlerdi, % bilmem kaçlık hesaba göre adamın kurtulması mantıklıymış falan demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 gözünün önünde o kız öldükten sonra içinde yara oluşmuş ve bu yüzden robotlara karşı önyargılı yaklaşıyor. bir nevi kinlenmiş robotlara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yaw daha filmin başında bi robotu hırsızlık yaptığını sanıp kovalıyor ,tarihte robotlar tarafından işlenmiş bir suç olmadığı halde. ben de kızın içine düştüğü suyu suçluyorum nie kızı kurtarmadı, arabayı suçlıyorum kız boğuluyor kurtarsana kızı.cansız bir nesneden sadece programlandığı şeyi yapan robotlardan nefret ediyor adam bu salaklıktır.ve yok şöle olsaydı falan değil bi dediği bi dediğini de turmuyor zaten bilimkurgu değil bildiğin aksiyon filmi olmuş kötü robotları öldür dünyayı kurtar tarzı. zaten robotlar tekme tokat dalıyo insanlara kitapdan kopmuş o noktada daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yoo, robotlarin AIsi olunca "Programlandigi seyi yapanzi" olayi iptal oluyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Osuran_boğa said: yaw daha filmin başında bi robotu hırsızlık yaptığını sanıp kovalıyor ,tarihte robotlar tarafından işlenmiş bir suç olmadığı halde. yav ben tamam bişi demiyorum sana. "olayı anlamamışsın" diyince tepki gösteriyorsun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi ne olayı anlamamışsın diyip duruyosun ya 4 defa izledim filmi ben de biliyorum nie nefret ediyor robotlardan.anlatm mi yani olayı filmi izleyip anladığıma inanman için kız ölüyo işte robot hesaplıyor adamın daha fazla kurtulma şansı var onu kurtarıyor.oda lan nie kızı kurtarmadı bir insan olsaydı önce kızı kurtarmaya çalışırdı diyor.hah anlamış mıyım? ben olayı anladım ve bu sebepten adamın aptal olduğunu düşünüyorum nie kabullenemiyorsun. bir robotun suç işlemesi imkansızdır.imkansızın anlamını herkes biliyor dimi? adam koşan bir robot görüp hah şimdi yedm seni die peşine takılıyor.robot koşarken 1 allahın kulu dönüp bakmıyor robota bitek bizim salak başroldeki adam suç işlediğini sanıyor.adamın derdi robotların kötü olduğunu ispatlamak hep bişiyler arıyor robotların adını kötüye çıkaracak. filmin geri kalanına laf etmemişim nie? hepsi idare edilebilir şeyler.iyi bi aksiyon filmi olmuş ama başroldeki adamın davranışları filmi baltalıyor resmen.adam robotlardan duyguları yok die nefret ediyor.kendisini teknolojiden soyutlamış annesine bile evine robot aldı die kızıyor.anlamadığım robotları yoketsek insan gibi düşünmüyoorlar die aynı tarz bir kazada 1 değil 2 kişi ölecek ee kazanç nerde?adam bu yüzden salak.otobanda otomatik pilottan çıkıp milleti tehlikeye atıp sonra robotlar nie böle duygusuz die ağlayan bi adam. bir üstteki arkadaşın AI kontrolünde kurallar kalkıyor ne derse onu yapıyolar demiş.saol kaptan aşikar.robotların göğsünde koskoca kırmızı ışık yanıp biz kontrol altındayız kötüye dönüştük diye bağırdığını görmemiştim.ne demişim kitapla alakası kopuyor.filmi izledim lan bak yemin ediyorum AI ı de gördm böle boru gibi bişiydi.kitapla alakasız yanı AI da 3 kurala bağlı ve ne kadar yorumlarsa yorumlasın millete pata küte girişilecek şekle getiremez kuralları (kitaba göre) ama filmde güzel olmuş severiz öle kötü robotları. bidaa yorum yazmicam bu arada istediiniz kadar yanlış izlemişsin (kötünle izleme lan filmi) desenizde.ne bu herşeyin doğrusu bendecilik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 meh, plot hole olmayan, 100% mukemmel scifi goster lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Osuran_boğa said: abi ne olayı anlamamışsın diyip duruyosun ya 4 defa izledim filmi ben de biliyorum nie nefret ediyor robotlardan.anlatm mi yani olayı filmi bir robotun suç işlemesi imkansızdır.imkansızın anlamını herkes biliyor dimi? nefret etmiyor diyorum, derdi başka diyorum, takılmışsın ama aynı konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bi de imkansiz diye bisi yok. belki robotun "davranma devreleri" degistirilmistir, falan filandir? of, biraz da hayal gucun olsun? filmi niye 4 kere izledin ki? manyak misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar