vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Merhabalaaar herkese. Elimde Ankara Uluslararası Film Festivalinin biri açılış ve biri kapanış törenine ait olmak üzere iki adet davetiye var. Ankaralı patiler, gidebilecek olanlar isimlerini versin. Kargolayayım size. Gidemeyeceğim, bari bir işe yarasınlar. Açılış 15 Mart. Kapanış 22 Mart. Vizyon yerine konu dışına açtım ki, gören çok olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Yazmayı unutmuşum. Kapanış içinde ödül töreni de var. Davetiyelerin her biri 2 kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ben alırdım ve çok çok da isterdim ancak, Kargonun geldiği saatte evde olmayacağım kesin olduğundan riske sokmak istemiyorum o değerli biletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben de üşenip gitmeyeceğimi bildiğimden almıyorum yoksa alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Çalışıyorsan işyerine göndereyim o zaman? Ya da kargo teslimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 millet forumlarda bunları 100 liradan felan satar. vaperon'a rep verdim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Gönder madem işyerine bitanesi yeter. Ö.M dan gönderiyorum adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bone said: millet forumlarda bunları 100 liradan felan satar. vaperon'a rep verdim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Rotweiler ve Theridone'a iyi seyirler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Gönderdim davetiyeleri. Pazartesi elinize ulaşır büyük ihtimalle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 HAAAAAYOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRR =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Daha az çalışıp daha çok patide takılıcam bundan sonra =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 içimden geçmedi değil wasty nasıl talip olmadı buna, görmedi mi yoksa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Görmedim abi ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Abi bir de konu dışına açtım daha fazla kişi görsün diye. Bir sorayım bakalım kanalda fazla davetiyesi olan varsa sana da göndermeye çalışırım. Pazartesi söylerim birşeyler. Açılış belki bulamam da kapanış ve ödül töreni için birşeyler yapmaya çalışırım. Ya da o ikisini ikna et, seni de götürsünler eğer yalnızlarsa... :D Davetiyeler iki kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 vaperon, adamın hasısın ya! geçti elime hocam eyvallah. süper oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Hehe birşey değil. İşe yaramış oldu en azından. Seninkini dün yollamıştım. Rew telefon yazmamış, onunki bugüne kaldı. Iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Benimki de yolda dimi? Dİmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hakan nerden aliyoruz biletleri bitmediyse alayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Rotweiler said: Benimki de yolda dimi? Dİmi? Yolda, yolda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 senko said: hakan nerden aliyoruz biletleri bitmediyse alayım ben Bilmiyorum ki, çokta önemli değil ya bakarız biletixe falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar