Mammoth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 GW2 de wow dan gelme çok iyi ve şöhretli yerli yabancı guildlerle bu sefer rekabet ediceksiniz.Kungen ve ekibinin gw2 ye akacağını ve finlilerinde orda olacağını biliyoruz.Bu sefer AoC yada Gw1 e benzemicek şimdi kendinizi ispat edeceğiniz bir rekabet bulucaksınız.Umarım başarılı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 WoW'dan gelme guildlerin sPvP'deki başarısını cidden merak ediyoruz.Ayrıca AoC'nin en büyükleri ile aynı alliancedayız ve kendi turnuvalarımızı düzenleyeceğiz.GW gibi PvP'si döneminin ve hatta şu anki piyasadaki oyunların PvP'sinden daha kaliteli ve dengeli bir oyunda sürekli ilk 100 olan bir topluluktuk.Yani ispata falan gerek yok turnuvalar başlasın orada konuşuruz. Oyun mekanikleri bakımından tabi ki ilk oyuna benzemeyecek farkındayız ama takım içi iletişim iyi durumda ayrıca betalardaki turnuva deneyimleri de gösterdi ki iyi yoldayız. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 lol wow guildlerinin massive pvp tecrübesinden öğreneceğiniz çok şey var tabi. kungen aoe taunt ile alayını tanklar şimdi wvw de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 öncelikle başarı dileğin için teşekkür ederiz. Çok iyi kavramı kişiden kişiye göre değişir tabi, ancak bahsettiğin WoW'dan gelme, "şöhretli ve çok iyi" diye nitelendirdiğin guildların WoW haricindeki oyunlarda pvp alanında neler başardığını merak ediyorum doğrusu. Ayrıca WoW'un pvp'sinin benim gözümde hiç bir anlam ifade etmediğini de belirtmek isterim, çünkü 8-10 sn cast timelı skiller, oyuncunun değil armor ve silahın kazananı belirlediği bir pvp, benim ve guildim'daki arkadaşlarım için hiç bir zaman pvp değerinde olmamıştır. Tanıtım yazımızda da belirttiğimiz gibi, GW2'de de oynadığımız her oyunda olduğu gibi oyunun PvP'sine ağırlık vereceğiz. Hepimiz GW2'yi ciddiye alıyoruz, bunun içinde şimdiden gerek WvW girişimlerimizle, gerekse sPvP'de oluşturduğumuz buildlarla, oynadığımız her oyunda olduğu gibi, GW2'de de PvP'de en iyi yerleri hedefliyoruz. Trevanian'ın dediği gibi oyun çıktığında ve turnuvalar başladığında konuşmak en güzeli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 arkadaşlar anadolu yakasındaki küçük dağları ben yarattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Biraz zorlasan olacakmış.Bir daha ki sefere artık şampiyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 iddiali sozler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 spark bunun altında kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 wow dan çok iyi guildler gelecek denirse adam da karşıki dağları ben yarattım havasına girer tabi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 önce lafa bakarım laf mı diye yok ben wow guildlerini beğenmeyip aocdan geliyoz kafasına gülmüştüm aslında yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yok yok cidden öyle bir hava yok.Var olan bir geçmiş ve bunun üzerine bir şeyler ekleme isteği var.Ayrıca Myshkinin de dediği gibi wowdan başarılı guildler lafı katalizör etkisi yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Dark Saga itinayla kayrılır, behave kids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hainbekir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Dark Saga candır :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ButregenyoYavrusu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Stress Test'te Gandara sunucusundayız, oyunda görüşmek üzere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 türkiye saatiyle kaçtaydı test ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 22:00 - 02:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Valla elementalist deneyeceğim bu sefer. Böylece ya elementalist ya da ranger olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Dark Saga, Oyunfest röportajına buradan ulaşabilirsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Alliance ile alınan ortak karak gereği oyunda bulunacağımız sunucu: Seafarer's Rest'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bizde hazirliklari tamamladik gibi, login server acilinca benim esiminkini de hazirlicaz.. aksama in game msg atarim :D seafarers rest super server yalniz, ferah rahat, huzurlu ;) IGN: B L A X X bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 piken square'yi beğenmediğim için seafarer's rest'e transfer ettim. sevindim burada olmasına dark saga'nın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 patiden kimler var simdi ds'da? sercan vardi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Luniz ve Sercan var benim bildiğim.Bir arkadaş daha alındı sanırsam patiden ama nickini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 luniz, ben, grimnax var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ben de oradayım, Morte Wass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar