Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransızca Bilen Baksın lutfen.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet latince öğreniyor tarihi yahu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Zedar, 18 Ekim 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
said:
DiaBLeSSe, 18 Ekim 2004 22:15 tarihinde demiş ki:

Tr de ki tum orta öğrenim lise mise Türk Milli Eğitime bağlı deilmi?
Benmi yanlış biliyorum?

boyle aynen.

O zaman galatasaray lisesi nasıl türk milli eğitimine bağlı olmuyor?
demekki oluyor?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
latinceyi isteyerek öğrenmek için harbiden çok sevmek lazım
şahsen bana silah zoruyla öğretildi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
Mantar136, 18 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki:
rosa rosam rosae üçlüsü unutulmazdır tabii..

bende unutulmaz üçlünün
Veni , Vidi , Vici olduğunu saniyordum.

da biz latinceyi ucundan accık Meslek icabi öğrenmek zorunda kaldık yoksa işimiz yaştı yani.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
ya şu galatasaray lisesi konusunda da bi şey söyliim..
biz lisedeyken(galatasaray) meb'e bağlı olan okulların tatil yapmadığı dönemde de tatil yapardık, mesela noel de 1 hafta tatilimiz vardı. 1 hafta geç açılırdık ve mayıs sonunda okul biterdi
ama bildiğim kadarıyla bazı fr. liseleri de erken açılıyor..yani bu işler karışık anlayacağınız galatasaray şahsına münhasır denir ya, öyle bi okul[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 18 Ekim 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
problemi tam anlamadığım için çok feci salladım.

kivirma simdi :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
  • Yeni Oluştur...