Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 millet latince öğreniyor tarihi yahu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Zedar, 18 Ekim 2004 22:21 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 18 Ekim 2004 22:15 tarihinde demiş ki: Tr de ki tum orta öğrenim lise mise Türk Milli Eğitime bağlı deilmi? Benmi yanlış biliyorum? boyle aynen. O zaman galatasaray lisesi nasıl türk milli eğitimine bağlı olmuyor? demekki oluyor?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 latinceyi isteyerek öğrenmek için harbiden çok sevmek lazım şahsen bana silah zoruyla öğretildi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 est solarus oth mitas tek bildigim laf bu latince ama bunu bir ceviririmki gören latin zanneder solarus mitas est mitas solari oth mitas est solaro sdfs gibi[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Mantar136, 18 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki: rosa rosam rosae üçlüsü unutulmazdır tabii.. bende unutulmaz üçlünün Veni , Vidi , Vici olduğunu saniyordum. da biz latinceyi ucundan accık Meslek icabi öğrenmek zorunda kaldık yoksa işimiz yaştı yani.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 rosa rosam rosae rüyasına girer adamın veni vidi vici de neymiş peh![signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ya şu galatasaray lisesi konusunda da bi şey söyliim.. biz lisedeyken(galatasaray) meb'e bağlı olan okulların tatil yapmadığı dönemde de tatil yapardık, mesela noel de 1 hafta tatilimiz vardı. 1 hafta geç açılırdık ve mayıs sonunda okul biterdi ama bildiğim kadarıyla bazı fr. liseleri de erken açılıyor..yani bu işler karışık anlayacağınız galatasaray şahsına münhasır denir ya, öyle bi okul[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Estel_Anorien, 18 Ekim 2004 20:26 tarihinde demiş ki: problemi tam anlamadığım için çok feci salladım. kivirma simdi :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Geldim gördüm yendim veni vidi vici[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kal vas flam ateşli panda[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Eternal, 18 Ekim 2004 22:46 tarihinde demiş ki: est solarus oth mitas solamnca bu 0_o[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar