El-Barto Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 önce kalciye çarpmış ya, yoksa kaçırılcak pozisyon diil o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 necip seni unutmadım olm kız mı buldun ne ayaksın bilmiyorum ama bu sene bitiksin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bursaspor macina doner simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 fernandes'de çok hata yapıyor bugün, feci kitlediler adamı simao ikinci yarıya çok dinamik başladı, geriye falan da sürekli geliyor yardım ediyor. Çok iyi oldu bizim için bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 "ismail geldi bu serbest vuruşu kullanmak için, fernandes bana bırak dedi" :D ismail bir dur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Abi son 5 dakikada yapilan top kayiplari ne oyle ya.... Ne guzel o mustafa'nin pozisyonunda falan biraz bi kipirdanma olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ya abi sezon boyunca bek oynamamış ofansif bi adamı bek oynatıyoruz suçu quaresma'ya mı atıyoruz? stoperle defansif ortasaha arasında bile dağlar kadar fark var yani. kanat oyuncusu diye bekten anlamak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bi gol daha lazım bı sansımızın olması ıcın, q7 cıkartması dogruydu, q7 oynatacaksan onun arkasının bos kalacağını bilerek onun defansa gelmeyeceğini bilerek oynatıp ona gore takım kuracaksın, kuramıyorsan zaten q7 nın işi yok takımda, ayrıca ikinci yarı takımın duzelmesının sebebı sadece q7 nın cıkması degıl o da bir etken ama veli nin sol bekten çıkmış olmasıda takımı duzelttı, yedıgımız 2 gol de velinin kademe hatasından yendi baska bı sey degıl, 1 gol daha atmamız lazım o zaman istanbulda belki diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 knox said: necip seni unutmadım olm kız mı buldun ne ayaksın bilmiyorum ama bu sene bitiksin.....necip çok seks yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Holosko var mi yedeklerde.Koy velinin yerine adam cimleri eskitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 necip topu kapıyor, düz gitmek yerine adamın üstüne doğru çekiyor yine topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 necip biraz fernandes'e özeniyor. Araya vücudunu koyarak faul koparmaya çalışıyor da, kardeş sen kimsin derler adama ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mustafa satiyor maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Holoskoluk mac bence adamlar atak yaparken defansi orta sahayi cok geciyor.Fernandes ve simao iyi besler pektemek ve onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Aha holosko, GOL olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 mac dengelendi oyun olarak, holosko oyuna giriyor. adamlar baskılıyken kullanabilirdin holosko'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 mustafa çıktı holosko girdi akıl fikir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 tek değişiklik ile ikinci yarı atletico madrid'e tek bir pozisyon bile vermedik adam akıllı ama maçta 3-1 gerideyiz. Yazıklar olsun cidden yazıklar olsun. Holosko girdi bari bir tane o atsa da 3-2 falan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu adamla bu iş olmaz, kovulsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 necip ne depar attı be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hadi 1 gol daha atalım inönüde heyacan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ilk yarı 25'te maçı açtım, 40'ta kapadığımda 3-0'dı. şimdi bıraktım 3-1 olmuş. rövanşı da izlemezsem çeyrek finalde bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ah be holosko, bu herifin de önüne alma fetişi var işte o kötü. İlk pozisyonda gelişine falan vursa en azından tehlike olurdu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ernstin kart hic iyi olmadi. ote yandan iyi toparladik bence 1 gol daha hakkimi. boyle de bitse hala umut var bagirmaya gidilir inönüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 edu girdi, 2. gol umutlarımız yok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar