chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 evet maç 3-0 devam ediyor galatasaray lehine... ankara 1 - 1 trabzon maç sonucu sanırım galatasaray 2.liğe yükselcek bu sonuçlarla[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Yanlış düşünmüşüm,hala 3. :) buarada goller,2 necati ve hasan şaş'tan geldi... mehmet yılmaz ve jaba'nın karşılıklı golleride ankara'daki beraberliği sağladı (spiker yazıyormuş gibi oldu hehe)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 4-0 alper kendi kalesine[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ehe 5 oldu,ergün[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 illa yiyecez bi tane,hayret birşey ya[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bu kdr'da gol kacmazkı ya of Sınır oluyorum neyse 3 puanı aldık haftayada tz'yı yendıkmı deme keyfımıze[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 biri bana gs nin bu maçta giydiği formanın 100. yıl forması olmadığını sölesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Hakan Şükür'ün milli takımda olmamasının bizim için büyük şans olduğunu da bu maç vesilesiyle gördük. Tabiki şimdi Milli maç kadrosuna alınmadı diye ruhsal çöküntü içinde Hakan tezini savunacak kişilerde çıkacaktır. Benim görüşümdür.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Hakan Fazlasıyla Kotuydu ama galatasaray da en ii maclarindan birini oynadi bence[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Yok ben H.Şükür'ün artık Milli Takımda ki görevini bitirdiği inancındayım,Elinden geleni bu ülke için yaptı ama 2006'da o olmayacak,Ayrıca Servet'in de fb'de çok hata yaptığı görülüyor,Hem Daum'un hemde E.Yanal'ın Servet'i iyi bir şekilde uyarması gerek,kötü futbolcu değil ama çok gereksiz işler yapıyor,Hem fb'nin hem milli takım'ın başını ağrıtır.Ve son olarak Bence H.Şükür,T.Kerimoğlu gibi yapıp kendi bırakmalıydı Milli Takım'ı ama o zaman da mille "vatan haini" derdi ona :)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Eet Server gencliginden kaynaklanan cok amatorlukler yapior ama suan kanımca En iyi Turk defans desek yalan olmaz. Hakan'a Gelince Ersun Hocanin onu milli takımda oynatıp oynatmamasi sorun deil ama Sen takımı kanat agirlili bir hucum anlayısı ile sahaya cıkarıp nasil olurda Hakan'ı oynatmassin anlamam.Yani sahaya cıkardıgı kado ile gobekten oynasak daha fazla prese dayali bir oynasak cok daha basarili olurduk.[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Hangi Server?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hakanın gol atamama sebebi oruç tutması.hep tutuo oruç.lig tarihine bakarsanız hakanın ramazanda pek golu yoktur.ne alaka derseniz o halde sizde bi futbol oynayın gorun.ayrıca adam gozunu açamıodu dikkat ettiyseniz hakan sukuru floryada gordum.orda kuzenim onla konustu baya ordada diodu orucum fln die[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 iyi de ole olsa bile iftar 8 den once yemıştır ufak tefek bısıler mactan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Web Server Bu hakan önüne gelen taraftara orucum abey o yüzden gol atamıyorum takım 1 kişi eksik oynuyo diyoda dayak yemiyosa, Yönetim veya td bu hakan'ın oruçlu olduğu için oynayamadığını bile bile onu hala sahaya sürüyosa bi defolsun gitsin bu yöneticiler teknik direktör.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 orucu bahane etme gibi bişey olabilir mi ya lol[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bahane diyen yok.adama demediginizi bırakmadınız gol atamadı die.maçtan once tabi yemiştir bişilerde sonuçta taraftar hakan gol dio.herkes sana gol attırmaya calısıo.milli takıma alınmamışın.bide ustune oruc tutuosun git sen at gol.hadi orucu boşver.oruc tutmasa bile o durumda sen git at golunu.adam sırf stresti.kafayı yedi maçta[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 19 Ekim 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Somaliden aç çocuk getirsek okadar pasa gol atardı[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar