vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 belki arkadas pisman olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 elrosin said: biraz ağır bir eleştiri olacak özür dilerim fakat bence deneme bile. oyunu almadığım için çok mutluyum. buralarda bi başlık vardı 'oyunu aldığınıza pişmanmısınız' şeklinde, ben denediğime pişman oldum. yak yahu, abartmayın. oyun başka bir şey oynamaya niyetiniz yoksa sadece levelingle bile uzun süre oyalar. ana hikayeler çok güzel. hatta önceden hiç wow deneyiminiz yoksa (çok benziyorlar çünkü) uzun süre sıkılmadan ciddi ciddi raid yaparak falan oynarsınız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 trial invite'ı gönderen varsa bi'tane de ben alayım, [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Flam said: trial invite'ı gönderen varsa bi'tane de ben alayım, [email protected] vaako51 çok te$ekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 rica ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Varsa eğer trial için bir invite'de ben rica edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Triali olan varsa bende alabilir miyim? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 triali olan varsa bi ÖM atabilir mi thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Çocuk - Anne 5 soru seçtim 5 te cevap ama bunları 5 dk da unuttum Anne - Yapamadık biz seni yavrum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar