Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 gun deneme


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Ya bu ne salak bi güvenlik sistemi yok 5 tane secret question yok her loginde birini soruyo. Delirdim bi oyuna bakak dedik bu ne ya.

accountum blocklanmış yanlış denemelerden. ulan maile atar bari inan secret question & answer'ları bu ne salak bi oyun 1.5 günde anca download bitti şimdide account'um blocklandı.

sonra neden oyun patlak? daha oyuna giremeden 43824823903 tane aptalca şeye mağruz kaldım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.cisi seçtiğim 5 farklı sorunun 5 farklı cevabını hiçbir şekilde ne mailime ne başka bi şekilde bana ulaştırmayı akıl edemiyolar.

2.cisi soruyu sorduklarında another question diye random başka question getirme butonu gibi bi buton koymayı akıl edememişler veya forgot my password gibi forgot my answer butonu yok

3.cüsü bu sistemi isteyip istemediğimi bana sormadılar.
internet bankacılığımda bile böylesine karman çorman bi security process yok hayatımda böyle bişey görmedim.

4.cüsü download yapabilmek için bile, bak downloader diyorum download etcem sadece login olmamı ve HER seferinde soru yanıtlamamı istiyolar.


anan baban çalışıyor heralde bioware'de kardeş lawl.
yıllardır oyun oynayan adamım hayatımda hiçbi oyunu deneyebilmek için bu kadar acı çekmedim. WoW'un bu konulardaki rahatlığına ve özenine alıştık belkide ondan 2.ci sınıf geliyor bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:

I have received your transmission that you can't log in to your account because you have forgotten the correct answers to your Security Questions.

I apologize for any interruption to your gameplay.

We regret to inform you that we cannot deal with your request through email. In order to protect your account, all Security Question issues are dealt with via our Customer Service telephone support.

Please call our Customer Service team toll-free on:

1855 GO SWTOR (1855 467 9867) from the USA or 008000 BIOWARE (00800 0246 9273) from the United Kingdom, France or Germany.

If you’re calling from a country other than the USA, UK, France or Germany, you may call us on +44 203 564 2555 (Please replace the + in front of the number with the international call prefix used in your country), but please be advised that international call rates may apply.

Please note that our telephone support is provided in English, French and German only and we will only offer support to the account holder.

Galactic Support is our specialty...
.



kafayı yemiş lan bunlar sadgfd telefonla ara diyolar bide ahah oldu anasını satıyım.
bi skype adresi verir insan, ne biliyim kimlik resmini çek yolla der bişey der telefonla ara ne ya belki ingilizcem yok telefonda konuşucak kadar.
ayrıca telefonla arasam nasıl teyit edecekler yani mailden ne farkı var sesimden mi anlicak adam ahah.

bir live chatiniz bile yok başarısız adamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte sıkıntı burada. senin kadar yardımcı olamadı adamlar telefonla ara bide ingilizce fransızca almanca biliyoruz sadece ona göre diyolar ahah. bilmiyosan umrumuzda değil modunda adamlar resmen. neyse teşekkür ederim bilgi için buda böyle bi anımdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...