tellos Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kimse gitmiyor mu lan 1 ay sonra gitcez işte 344 oluyo sanırım dönem. Kim var kim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Abi tsk açıklama yaptı bi tek sen gidiyomuşsun galiba, hepsi rapor almış öss'ye çalışıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ya alla aşkına biri bana öğretsin 1. Askere ne zamanlar gidiliyo ? 2. Askere gitmek isteyince nereye başvurucaz gelip evdenmi alıcaklar noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kısa dönem için Nisan - Ağustos - Aralık gidiş tarihleri. Hayatında hiç askerlik şubesi kavramını duymadın mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben ornegin duydum ama kafami kurcalayan bir soru var ve eminim yardimci olunur burda. Benim tecilim agustos ortasi bitiyor 12'si gibi falandi. Ne zaman giderim sizce? Aralik falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 sonraki turda iste, aralik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bu arada dönem 345 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aynen 345. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 su amerika-cin saat farki olayi cok bomba ya, superiz bu saatlerde. saol sukru'cugum sen de olmasan su forumda geceler gecmez, cin'de de sabahlar bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 valla oyle, ben de cok yalniz kaliyorum geceleri =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben varım şükrü. yapma böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 saat kac orda? sen hangi sehirdeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 saat 10, representing brooklyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 fede said: ben varım şükrü. yapma böyle. sen hep kalbimdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Flameoffear said: Kısa dönem için Nisan - Ağustos - Aralık gidiş tarihleri. Hayatında hiç askerlik şubesi kavramını duymadın mı? :D eyvallah güzel kardeşim peki ben seneye aralıkda gitmek istersem napıcam ? ne zaman yapıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Avustralya'da iken güzel oluyodu şükrü yapıştırıyordu hemen cvp... 345'ler gelinde bitsin bu çile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Her dönemin bi celp tarihi var. Tecilinizin bitişini takip eden dönemde askerlik şubesine başvurmazsanız bakaya kalırsınız. Yolda sokakta polis çevirince kendinizi karakolda bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Gelin gelin b.k var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bu askerlik sinavi neye yariyor Kısa dönem veya Uzun donem subaylik icinmidir? Yoksa karacı havacı denizci vs gibi kriterler icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 pek bi fonksiyonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Şans faktorumudur yani uzun donem subay veya kısa donem er olmak? ayni sey denizci karaci havaci icinde gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ordunun subay ihtiyacı olan yerden mezunsan tercihinin pek bir önemi yok. Gerisi piyango işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 mühendis ve doktor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bana kesin uzun dönem döşeyecekler ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bu saatten sonra askere giden salaktır Ş65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar