barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ya bence gereksiz bişey zaten :D bence amaç yaya değil camın çatlamasını filan önlemek arabaya zarar gelmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Selam, Yuh!!! :D Yapışan sinek ve böceklere çözüm üretsinler önce o zaman. Radyatör temizlemek kadar gıcık bir iş yok. En çok arılara acıyor, kebeklere sövüyorum (aradan çıkartamıyorum, kanatları elimde kalıyor). Çok bu 'duygusuz' ilerliyor konu?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bu kolay ya. Yeşil lazerler kağıt falan yakabiliyor. Yaklaşan haşeratı yakıp kül eden bişey yapılabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yillardir mercedes ve bmw de "aktif bone" ozelligi yok mu zaten? bunlar active bonnet ozelligine bir de cam ustu hava yastigi eklemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Selam, Var mı? Merak ettim şimdi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 fiyat konusunda bi bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 var. eski bir teknoloji o. dedigim gibi tek eklenen hava yastigi. ahanda mercedes versiyonu http://www4.mercedes-benz.com/manual-cars/ba/cars/c204/en/overview/motorraum8.html ahanda bu da bmw 5 serisi icin ncap yorumu: said: Pedestrian The 5 series is fitted with an 'active bonnet'. When a pedestrian is struck, actuators lift all four corners of the bonnet away from hard structures underneath. This creates more space to absorb the energy of a struck pedestrian, lowering injury values. The bonnet has scored maximum points in the areas likely to be struck by the head of a child and has scored very highly in those areas likely to be struck by an adult. The front edge of the bonnet did not score any points for the protection provided to pedestrians' legs but the bumper scored maximum points. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Selam, Tamam anladım; bu darbe anında motor ile aralarındaki mesafeyi açmak için olan bir sistem. Ben açılma mesafesini daha fazla hayal etmiştim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 v40 crosscountry diesel nasıldır? Var mı tecrübe eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bugun 150 ps diesel V40 cc ıle deneme surusu yaptım. Bildiğim kötü ne yazik ki. Her şey görüntüyle olmuyormuş. Elektronik sistemleri çok kötü direk aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 f/p çok kötü. volvo alacaksan 2003-2006 s60 alacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 GEd said: bugun 150 ps diesel V40 cc ıle deneme surusu yaptım. Bildiğim kötü ne yazik ki. Her şey görüntüyle olmuyormuş. Elektronik sistemleri çok kötü direk aletin. elektronik sistemden kasıt nedir. tam olarak nesi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ben 4 gün italyada volvo v40 d3 kiraladım 2.0 lt 150ps ve gayet memnun kaldım yılan gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar