Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yeni gördüğüm bir torrent clientiymiş. utorrent kullanırken youtubedan video izleyememe, videoların buga girme(video dolarken bütün barın kullanılmaz olması) sorununu giderdi. kurarken adsl/cable a tik attım. gayet rahat videomu da indiriyorum. videomu da izliyorum. pek anlamam ama seçenekleri de bol gibi. reklamsız. bakmak isteyen varsa, http://www.tixati.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 uTorrent para para para demeye başladığından beri yenisini arıyordum, iyiymiş bu. http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/075/0/5/Cthulhu_Seal_of_Approval_by_freemustard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Hiç bir trackerın whitelistinde olmadığından alternatiflerin pek yararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 "Windows and Linux Native Versions Available" Mac users GTFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 GERGE said: uTorrent para para para demeye başladığından beri yenisini arıyordum... bittorent ve utorrent benim icin de hayal kirikligi oldu son update ler ile birlikte.prioritization yapip rss download yapabilecek whitelisted bi client aramalarim maalesef hala suruyor. tixati de o isigi goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 utorrent 2.2.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 eski version potable utorrent gayet temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 tixati whitelisted değil sanırım ama sadece nyaa ve demonoid kullandığım için bana dert olmuyor. Ağır torrent kullanıcıları için acil Transmission'ın Windows'a port edilmesi gerek. Gerçi tixati'yi de kaldırabilirim, çok ıvır-zıvır var içinde. Deluge ne durumda Windows altında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 2 senedir tixati kullanıyorum. tek sorunu pekte sık olmasa program kitlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 transmission kadar leş bir uygulama yok ya. sanki 2 öğrenci ödev olarak hazırlamış gibi, o kadar amatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar