Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 5sn falan suruor max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 download linki sadece register olduktan sonra mı çıkıyor bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İlk zone'u ve ana şehiri %100 bitirmeme rağmen ikinci zone'da 2 level underlevel oldum. Bunun sebebi harita zaman geçirip, random dynamic event kovalamamakmış. Quest farming yapmak gerekiyor yani. Ben kalp questlerini yapıp geçiyordum. Guild sorunu bende de oldu. Ama biraz farklı. Ben guild listesinde bulunuyor gözükmeme rağmen bende guild gözükmüyordu. GM kickledikten sonra benim relog yapmam sonucu davetiyeyi kabul edebildim. Relog yapmadan "Join"'e basınca birşey olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Madcat said: download linki sadece register olduktan sonra mı çıkıyor bulamadım ben http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2Setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 banka büyük problem olmaya basladı. Trade sistemide suanda düzgün calısmıyor. Crystal almak problem.Kendimize guild kurup guild bank'ı kullansak oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 1 silvermiş denedim ama olmadı odamı deactive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 he açılan guildde guild bank yok, sonradan yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 500 puan lazım guild bank ilk 50 slot için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 girdim oyuna karakter yarattım falan videoyu izliyyodum ekran kartım durmus siyah ekranda kaldım sonra altf4 atıp bida giriym dedim login olamıyorum dioki login olamadın firewall settingslerini falan kontrol et firewallu falan silmistim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel hata o, senden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 he, ozaman butun firewall ayalarını bok etmem iyi olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bu human ların şehri ne kadar güzelmiş oha, ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 asuranın şehirde tam bir mindfuck :/ o değil de dünkü şu 4 saat down hariç sorunsuz oynuyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 asura'nin şehir cok karısık gerçekten. Sırf pvp için asura ranger açtım ama hiç eğlenceli gelmedi Asura. Wow - gnome veya dwarf gibi bir hava yakalayamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Animasyonlar çok başarılı, şehir karışık ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 dungeon i yapabilen oldu mu? bi turlu giremiyoruz dungeona hep birileri baska bi yerlerde kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Account activation mailine basınca Template "{"code":3010,"product":1008,"module":1,"line":462,"text":""}" not found yazıyo sayfada login olamıyorum oyuna.Napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 banada aynısı olmuştu 1-2 saat sonra denedim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 F5 spamleyince halloldu.Patiler hangi serverı seçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 evet beyler son görüşler nedir almaya değer mi ? yoksa kısa süreli bir zevk gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 piken square Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Abi of şimdide firewall error..FUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 noolduğunu bile anlamadan çat diye ölüyorum bazen sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Bütün firewallar kapalı girmiştim oyuna sonra pc kapandı ısınıp şimdi 1 saattir firewall hatası veriyo.Başka alan varmı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar