Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 En az türk nerede varsa orada başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Okyanusya serverinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 22 den beri 70-80 mb dl var, şimdi bir tane daha yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 20 civarı da buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Patide ilanı olan 4 guild var hepside farklı serverlarda çok gıcıksınız >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 pati mi öldü check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 3 kişi aynı serverdayız birbirimizi göremiyoz.sevemedim bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ne dersiniz? Acil bir cevap lazım, low ya da medium ayarda nasıl olur? Şimdi alsam headstarta giremiyorum değil mi ne zaman oynayabiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bende 6570 var baya bi oynaniyor detayli falan.. sende low da banko, med de eh sekilde oynarsin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bağlanamıyorum.. Securityden dolayı olabilir diyor ama daha önce bir sıkıntı yaşamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 acilacak, login server down.. az sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hmm anladım. peki headstart olayı? ok atıyoruz bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Siteden kaldırmadıklarına gören şimdi alırsanda oynayabilirsin heralde hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ulan 5 kişi bi arada oynayamadık be, herifler habire ordan oraya server degıstırıyor, age of conan durumu yaşıyoruz, aynı yerde duruyoruz birbirimizi görmüyoruz, sonra birden görüyoruz sonra tekrar kayboluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 fena karambol oyun. kim kime dum duma online.. cok iyi optimizasyon daha dogrusu gerisi super ama su karambol olduruyor adami allahtan beles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hayır bizmi yanlış yapıyoruz yoksa harbiden age of conan gibi her map her bolge için clone serverlar var, ve hangisi boşsa oraya çıkıyoruz , şimdi aynı lvl de aynı bolgedeyız ama ben baska bı serverdayım diğeri baska serverda oburu baska serverda, aynı yerdeyiz birbirimizi görmüyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bu sorunu çözmüşlerdi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 olay tamamen server doluluğu ile alakalı , mesala demin 5 kişi bir araya gelmeye başardık sonra bı instance girdik, görevi bitirdik çıktık, bir anda hepimiz yine ayrı serverlara gönderdi, aynı yerdeyiz ama başka serverlardayız, birbirne join olma seçeneği var ama işe yaramıyor basıyorsun join e gitmiyor, muhtemelen serverlar dolu olduğu için seni arkadaşının yanına göndermiyor, kısaca gandara serverından uzak durun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bilmiyorum daha önceki postlarda vamı da yoksa dursun şurda: combolar finisherlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Seafarer's Rest WvWvW 'de hoş olmayan bi şekilde eziyor şu ara :D /v/'nin Eu guildide orda. baya zevkli WvW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 abo bizim arklarda orda baslıcakmıs bende dusunuodum acaba nasıl server die, soyledigin iyi oldu teraziye abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 şu anki wvw kıstas değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yaw tabiki değilde yani erkenden pvpye abanan sayısı epey fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 evet karşınızda biz varız şu an, galiba bizim server pek aktif değil wvw de bu arada wvw player limiti tam olarak nasıl anladığım kadarı ile, 1 haritaya her serverdan 100 kişi girebilio 3 serverdan 300 kişi totalde de wvwde 4 harita var, 3 server borderlandi + 1 eternal battleground haritası 1200 kişi kapışıo. bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 abi şu an yapılan wvw nin bi anlamı yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar