Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 trathias said: thief işte o onu seçme :P yaaaaaaaaaaaaaa thief oynıcaktım nie öle diosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 thief ne lan, az delikanli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 burda görünmezlik max 3-4 saniye, yok öyle yancı gibi sürekli stealth gezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 uzatılıo o biraz daha traitlerden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 4-5 olsun seni mi kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ya ben theifin aksiyonlu kombatını çok sevdim atla zıpla kaç oku çek poisonla vs hızlı combatı hoşuma gitti ama dediiniz gibi kimseye hayrı yok support olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 tamam ya oyna ^___________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 poison is a woman's weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yaaaa içime KURT düştü KURD ben biraz daha araştırayım bakiim eheühüeheühüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 thief akar, n00blar bakar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Gökhan guild in eng e ihtiyacı var hadi koçum yaparsın aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bak böle de olurum enginar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Mortis said: ya ben theifin aksiyonlu kombatını çok sevdim atla zıpla kaç oku çek poisonla vs hızlı combatı hoşuma gitti ama dediiniz gibi kimseye hayrı yok support olarak wwwde tokat manyagı yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 warri girerim ben ya. norn mu human mı karar veremedim ama. bi tane de mesmer hatun yaparım tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Mortis kalbinin sesini dinle :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=clyvEMEJE50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Mortis said: yaaaa içime KURT düştü KURD ben biraz daha araştırayım bakiim eheühüeheühüehü Thief ac sen direk, kimseye hayri olmayan class tam senlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 thief'in stealth combolarıyla bütün ekibi görünmez yapabiliyorsunuz yalnız, nasıl hayrı yok kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ben engi olurum lazımsa hala guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Yok ya takiliyorum bizde yok x class gelsin muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 oyun kac gb ya %7 oldu anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 healthstonelarımı soulstonelarımı summonlarımı kullanırken iyidi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ~15 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bir dl daha var, yeni geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Dark Saga gültü olarak Seafarer's Rest'de başlıyormuşuz umarım patinin tercihi de aynı olur, yollarımız ayrı gayrı düşmez. Sevirem sizi muck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar