Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SWTOR betayı geçtim tanıtımda bile tonla eleştiri almıştı ki patlayacağı belliydi. Oyun evrenine saygıdan millet aldı denedi ama cıx olmadı yani. Ama GW2 oyun ile ilgili değilde eleştiriler genelde login olamama, optimizasyon sorunu, grafiklerteki hatalar gibi şeylerde odaklanmış durumda. Yani oyun mekaniğine birşey söyleyen yok aksine herkes deli gibi olumlu yorumlar yağdırıyor gerek PVE gerek PvP gerekse wvwvw olsun sürekli takdir alıyorlar ki bu saatten sonra oyunda değişiklik olmadığı sürece patlaması çok çok zor geliyor bana.
Mesaj tarihi:
Seru said:

bu arada swtor beta hiç promising değildi öyle bir hype yapıldı ki baktım preorder etmişim, zaten 30 gün dolmadan oyunu sildim.

Hiçbir MMO'yu release'de almayacaksın. En az 3 ay hatta 6 ay bekleyeceksin :)
Mesaj tarihi:
Oyunlara ilk olarak başlamak ayrıcalıktır benim gözümde o yüzden beklemeden alırım genelde. GW2 kesinlikle alınmayı hak ediyor ben Eve Online fanı ve forumda bölüm modu olmama rağmen GW2 bambaşka birşey ve çok sağlam geliyor.
Mesaj tarihi:
Yau beta bittiğinden beri sevgilisinden ayrılmış ergen modunda telefona mesaj gelmesini bekler gibi mailimi açıp gene beta yapıyozzz laaan diye anetten mesaj bekler oldum:(
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bilen bilir aşağıdaki sitede bilgisayarın oyunu çalıştırıp çalıştıramıcağını incelio ama ne kadar güvenilir site bilmiyorum burdaki gw2 sonucuma güvenebilir miyim? ona göre bilgisayarı upgrade etmem gerekebilir. ne düşünüyosunuz bu site hakkında? (site reklamı fln deil btw ciddi merak ediyorum :)o )
can you run it
Mesaj tarihi:
kopernik ona hiç güvenme bende high çıktı, oyunu bir açtım fps 5'lerde geziyor, baya oynadıktan sonra korkarak yükselttim rahatladı biraz makine.
Mesaj tarihi:
hah hadi ya bende zaten kıllanmıştım swtor'u da fulle yakın gösteriodu ama oyunda baya sürünüodu fps X( loto moto oynayayım da para çıksın bari bilg upgrade şart oldu
Mesaj tarihi:
o siteye bende cok guvenirim,
swtor denen sacmalik disinda bir cok oyun icin kullandim orayi, hic yaniltmadi beni..?

anlamadim sizin neden sevmediginizi? swtor optimize daha adam gibi yeni oldu bildigim kadariyla, gw de daha release olmadigindan karsilastirmayin siteyle, site oyun ciktigi zamanki req. lere gore durumunuzu gosteriyor.

tahmin ama cok gecersiz olacagini sanmiyorum.
Mesaj tarihi:
aynen rus mudur nedir mıymıymıy konuştu, ama güzel olmuş ama sorum şu oynayan arkadaşlara bu eventlerin başını böyle kolay görebiliyo muyuz? yani karşımıza çıkan her npc ile belki event başlar diye konuşuyo muyuz yoksa npc'yi diğerlerinden ayırt eden bişey var mı?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...