DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 SWTOR betayı geçtim tanıtımda bile tonla eleştiri almıştı ki patlayacağı belliydi. Oyun evrenine saygıdan millet aldı denedi ama cıx olmadı yani. Ama GW2 oyun ile ilgili değilde eleştiriler genelde login olamama, optimizasyon sorunu, grafiklerteki hatalar gibi şeylerde odaklanmış durumda. Yani oyun mekaniğine birşey söyleyen yok aksine herkes deli gibi olumlu yorumlar yağdırıyor gerek PVE gerek PvP gerekse wvwvw olsun sürekli takdir alıyorlar ki bu saatten sonra oyunda değişiklik olmadığı sürece patlaması çok çok zor geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Seru said: bu arada swtor beta hiç promising değildi öyle bir hype yapıldı ki baktım preorder etmişim, zaten 30 gün dolmadan oyunu sildim. Hiçbir MMO'yu release'de almayacaksın. En az 3 ay hatta 6 ay bekleyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Oyunlara ilk olarak başlamak ayrıcalıktır benim gözümde o yüzden beklemeden alırım genelde. GW2 kesinlikle alınmayı hak ediyor ben Eve Online fanı ve forumda bölüm modu olmama rağmen GW2 bambaşka birşey ve çok sağlam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yau beta bittiğinden beri sevgilisinden ayrılmış ergen modunda telefona mesaj gelmesini bekler gibi mailimi açıp gene beta yapıyozzz laaan diye anetten mesaj bekler oldum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 arkadaşlar bilen bilir aşağıdaki sitede bilgisayarın oyunu çalıştırıp çalıştıramıcağını incelio ama ne kadar güvenilir site bilmiyorum burdaki gw2 sonucuma güvenebilir miyim? ona göre bilgisayarı upgrade etmem gerekebilir. ne düşünüyosunuz bu site hakkında? (site reklamı fln deil btw ciddi merak ediyorum :)o ) can you run it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Biri ilaç mı dedi. (:D <==Bakınız Ailenizn Eczacısı B)- Bu arada ben Swtor' u heyecanla ancak sadece beta oynadım.. Benim gibi birçok kişi sadece betada oynamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 @ kopernik siteye baktım. Ben bilmiyrdum bu siteyi inş. doğru söylüyordur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ordaki minimumu gösteriyor, benimkine çalıştırır diyor ki zaten çalıştırdı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kopernik ona hiç güvenme bende high çıktı, oyunu bir açtım fps 5'lerde geziyor, baya oynadıktan sonra korkarak yükselttim rahatladı biraz makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hah hadi ya bende zaten kıllanmıştım swtor'u da fulle yakın gösteriodu ama oyunda baya sürünüodu fps X( loto moto oynayayım da para çıksın bari bilg upgrade şart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 o siteye bende cok guvenirim, swtor denen sacmalik disinda bir cok oyun icin kullandim orayi, hic yaniltmadi beni..? anlamadim sizin neden sevmediginizi? swtor optimize daha adam gibi yeni oldu bildigim kadariyla, gw de daha release olmadigindan karsilastirmayin siteyle, site oyun ciktigi zamanki req. lere gore durumunuzu gosteriyor. tahmin ama cok gecersiz olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Oyunu sorunsuz olarak en ucuz nereden alabiliyoruz ? Digital olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Kendi sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 net oldu. thx. En sorunsuz kendi sitesidir o kesin de, pahalı gelmişti fiyat. Biraz daha bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ben dnr dan aldım sorun çıkmadı. 117 liraya mı ne gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 D&R sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 sunthewhich said: Digital olaraktan. Kendi sitesindeki fiyatta 116 idi, biz aldığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bunu silebilirmiyiz, yanlış post (aşağıda güncelle yerine alıntıya basıp yazmışım da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bemre said: Gel de warrior açma! 1080p ye buyrun Ayrıca işte görmek istediğimiz WvWvW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Eğlenceye bak.. Ne güzel organize olmuşlar.Kıskanmamak elde deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bir dynamic Event baştan sona oluşumu, http://www.youtube.com/watch?v=6CyqGJHTjes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ah o adamın sesi... video başarılı olmuş ama, oyuna başlatmak istediğin arkadaşlarını attract edersin direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ben de çok başlattım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Adam konuşmaya başladığında troll sandım vidyoyu sdf normal sesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aynen rus mudur nedir mıymıymıy konuştu, ama güzel olmuş ama sorum şu oynayan arkadaşlara bu eventlerin başını böyle kolay görebiliyo muyuz? yani karşımıza çıkan her npc ile belki event başlar diye konuşuyo muyuz yoksa npc'yi diğerlerinden ayırt eden bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar