Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 15.7 gb oyun azsa deno gibi yetosunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 betanın çöpleri kalmış ozaman sizde :p çünkü bu sabah indirdim ben taze taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 beyim..... Gerçekten araştırdım ama race'lerin elite skillerini karşılaştıran bir kaynak bulamadım hatta ve hatta isimleri haricinde birşeyde bulamadım cok kısıtlı bilgi var. Yokmudur close beta'da max lvl test edenler fln... Release olmadan öğrenemezmiyiz. ( pvp'ye etkisi yokmuş ama pve'ye var yazıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 -Deno- said: http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/breaking-the-trinity/aa ne guzel ama insanlar yeteneksiz olmalarına ragmen deneyip basaramayınca cok konusucaklar gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 2 gun once indirdim 13.9 gb indirmis bu arada ha ok update gelmis simdi gordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Masticore said: beyim..... Gerçekten araştırdım ama race'lerin elite skillerini karşılaştıran bir kaynak bulamadım hatta ve hatta isimleri haricinde birşeyde bulamadım cok kısıtlı bilgi var. Yokmudur close beta'da max lvl test edenler fln... Release olmadan öğrenemezmiyiz. ( pvp'ye etkisi yokmuş ama pve'ye var yazıyor) sylvari'de binding root var. böle aoe yerden dallar çıkıyo immobilize ediyor. gerçi kesin nerflerler onu, 10 sn falan sürüyodu lol wvw'de inanılmaz işe yarıyo mesela. nerfleseler bile sylvari açılır sırf onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi op diye ırk seçmek çok 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bu dediğim elite skill değil bu arada. sylvari racial sadece. ilk tier utility, 45 sn cooldown, 10sn yakın immobilize :/ beta forumları gözyaşlarıyla doldu bu nası skill nerfleyin diye ahaha. nerflenmezse çok net playerbase'in yarısı sylvari olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Masticore said: beyim..... Gerçekten araştırdım ama race'lerin elite skillerini karşılaştıran bir kaynak bulamadım hatta ve hatta isimleri haricinde birşeyde bulamadım cok kısıtlı bilgi var. Yokmudur close beta'da max lvl test edenler fln... Release olmadan öğrenemezmiyiz. ( pvp'ye etkisi yokmuş ama pve'ye var yazıyor) http://wiki.guildwars2.com/wiki/Racial_skill wiki'de elite dahil tüm racial skillerinde bulunduğu bir kısım var şöyle. Bu skilleri sPvP'de kullanamıyorsun ama WvW ve PvE için kullanılabilirler. Video olarak, yogscast'in Norn, Human ve Charr elite skillerini gösterdiği video var, sylvari ve asura için böyle bir video bende bilmiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=kdEvtzdVl8U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çift mesaj - yanlış tıklama hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 video'yu gördüğüm iyi oldu sgl en çok merak ettiğimde diğer 2 ırk aslında wiki'de isimler haricinde birşey yazmıyor... ama youtube'da var galiba birşeyler sYLVARi - Druid spirit'ını bulabildim sadece çok güçlü olmuş gibi Asura - buda eğlenceli duruyor acaba hangisini açsam necro'ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bütün mesajları okumaya üşendim de. Bu oyunda neler $$ olacak? Bir konuda inventory için $ ödemek gerektiği yazıyordu. Kınayt onlayn gibi olmasın sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 hiç bi mmoyu release günü almamaya karar verdim release olsun 1aya patlamazsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Trias said: bütün mesajları okumaya üşendim de. Bu oyunda neler $$ olacak? Bir konuda inventory için $ ödemek gerektiği yazıyordu. Kınayt onlayn gibi olmasın sonra? burada bir yazı var ama kaynak vs. göstermemiş ne kadar doğrudur bilemiyorum http://aliveingames.com/makaleler/28-guild-wars-2-beklediginizden-daha-pahaliya-patlayabilir/ bu yazı daha iyi gibi http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=755&pid=11218#pid11218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://wiki.guildwars2.com/wiki/Gem_Shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yunusemre said: bu yazı daha iyi gibi http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=755&pid=11218#pid11218 şu yazı çöp direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 şunlarda gem fiyatları as of 20 july: 800 = €10 1600 = €20 2800 = €35 4000 = €50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bu shop olayı üzdü beni ya :( hani dye leri , transmog. u geçtikte herhangi bi penaltı olmadan bulundugun yerde dirilmek.. zırhını parayla alınan itemle instant tamir etmek çanta slotlarını parayla açmak hadi hepsine eyvallah da ... oyunda çıkan bazı chestleri açmak için shoptan key almak... (valve ?) T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Fin said: hiç bi mmoyu release günü almamaya karar verdim release olsun 1aya patlamazsa alırım. budur bende aynı fikirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 aylık ücret yok öyle düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bu gemler oyun içi goldla da alınabiliyor di mi trading şeysinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 şurdan live q&a olcak bi 40dk ya: http://www.twitch.tv/guildwars2 Ree Soesbee & Jeff Grubb var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Boneslark said: bu shop olayı üzdü beni ya :( hani dye leri , transmog. u geçtikte herhangi bi penaltı olmadan bulundugun yerde dirilmek.. zırhını parayla alınan itemle instant tamir etmek çanta slotlarını parayla açmak hadi hepsine eyvallah da ... oyunda çıkan bazı chestleri açmak için shoptan key almak... (valve ?) T_T dreagloth'tan açıklama bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 oyuna aylik para vericek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar