Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tipsiz olmayın sakın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm össini çalış kazan universiteni universitede sevişirsin bi şekilde

süzülürsün saçın sakalın şekle girer bi tarz belirlersin bi şekidle bi kız götürürsün

dert etme bu kadar

kızlar seni dert etsin.

biz bu çocukla sevişemiyoruz die
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

benim son dönem looser'lıklarımı forum biliyorum ama senin kadar da değilim hacı. izmir'de kız bulamıyorum, bulduğumu da kaçırıyorum diye ağlamak nedir yaa.

bulamıyorum işte neyi anlayamıyosun?
tamam sen devam et
Mesaj tarihi:
hırs yaptırdınız lan, vurucam parayı 10ar 10ar dizicem

edit: gerekli gazı aldım ders çalışıyorum şimdi

ha bi de izmirin kızları güzeldir şudur budur geyik onlar, 6 yıl istanbulda 2 yıl izmirde yaşadım ordan biliyorum

zaten bütün gün eve kapalı olup neyin kızını buluyosun, boş zaten buralar
Mesaj tarihi:
Yok lan benimde 4 senedir üni okuyup bulamayan arkadaşlarım var orda.Benim asıl çözümler hoşuma gitti.Çare tükenmemiş bir şekilde hak yoluna giden yola ulaşmış arkadaş helal.Tipini beğenmeyen kendi kaybeder kardeş senin gibi mert adamı kaybeder.
Mesaj tarihi:
Crysis said:

tarkandakiahtapot said:

benim son dönem looser'lıklarımı forum biliyorum ama senin kadar da değilim hacı. izmir'de kız bulamıyorum, bulduğumu da kaçırıyorum diye ağlamak nedir yaa.

tamam sen devam et

ahaha adam nasil caresiz. "bulamiyorum ne yapayim".
Mesaj tarihi:
izmirde kız bulamamak gayet normal...

hani gidip kadife kaleli kızlarla birlikte olucağıma yada
küçükparktaki ergenlerle olucağıma olmam bende!!
Mesaj tarihi:
Seele said:

Crysis said:

tarkandakiahtapot said:

tamam sen devam et

ahaha adam nasil caresiz. "bulamiyorum ne yapayim".

oysa bulsam nasıl severdim. oysa ben ne kadar iyi ne kadar çileli bir insanım. şu duvarların ağzı olsa da konuşsa, kapının göğüsleri olsa, çok şey mi istiyorum? parkelerin minik minik kalçaları olsa...
Mesaj tarihi:
vallahi ben izmir'e 200 km ötedeyken bile potansiyelin değişimini hissetmiştim kız açısından. siz demek ki varlık içinde kör olmuşsunuz, ben ise yokluk içinde aç; bu yüzden direkt potansiyel gözüme çarptı izmir ve çevresindeki.
  • Yeni Oluştur...