zengy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kusura bakmayın flood olucak ama b.net id vermeyi unutmuşum. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ozii_x said: Twisting Nether Horde tarafına SoC Atabilirim İsteyen PMlesin Şukulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Şu an Scroll of res atabilecke var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 beyler canım çekti arkadaştan res atmasını istedim 1 hafta oyniyim beleşe diye. gelmedi ama scroll. bir daha atamiyor. attın zaten diyor. onun hesap türkiye kayıtlı, benimki isveç. acaba yollayanın da mı türkiye olmaması gerekli. ama gayet düzgün şekilde attı yani herif. hata vermedi. bazen gecikebiliyor yazıyor internette scroll un gelmesi. böyle bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gecikme olmuştur. resend invite diye bi menü de olması lazım orda ona bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 onu bilmiyorum da bir daha yollatmadı işte. biraz bekliyim. gene sorarım arkadaşa olmadı. ne kadar sürede geliyor normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastWisher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Varsa bana da hayrina bronze dragonflight alliance tarafina(acilarin tarafi) atarmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bilen yok mu ya ne kadar sürdüğünü? eğer olmadıysa başka attiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hala gelmediyse attır abi o kadar beklediğine değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gelmedi de gün sonunda atiliyor yazıyor faq da. bi gün beklesem mi emin olamadım. daveti atan kişi türkiye hesaplı diye atilmicak gibi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 01,05.2012 de kapattım accountu acaba benim scroll alma ihtimalim vardı.Daha önceki tarihler için gecerli diye biliyorum ama son vakitte değiştirdilermi acaba kapalı olma süresini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Şimdi pati arkadaşlarım bu davetiyeyi oyun içinden mi yoksa eu battle sitesinden mi göndericez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oyun içinden. friend listin yakınında,yanında olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 iki taraftan da yollanıyor. günde iki tane hakkın var zaten. biri in-game, diğeri web sitesi üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balerion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 defias brotherhood - horde tarafına soC atabilecek biri varsa çok minnettar kalırım. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asetic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 [email protected] 1 adet sor da ben alabilirmiyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Outland Ally isteyen varsa atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Expired: 2/5/2012 bu tarihdekiler yararlana biliyormu son durum ne ?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 twisting nether horde tarafına atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Shattered Halls (PvP) isteyen varsa ÖM atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JaqenHqhar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Arkadaşlar selam, 2009 da frozen olan hesabım var, oynanıcak oyun kalmadı döndük dolaştık WOW'a geldik yine. SoR atabilicek varmı? Not: Serverların son durumlarından haberim yok,hangi serverlar MOP öncesi iyi bir seçim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 isteyen varsa bende atarım hangi serverdan oldugu farketmez siz secin serveri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Frostmane - Alliance ve Silvermoon - Alliance için davet atabilirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ravencrest - Ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 burning steppes horde inv için pm atın anında invite atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar