Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scroll of Resurrection invite isteyen?

photographer

Öne çıkan mesajlar

Benim iki farklı battle net accontum var. İkisinin de soyadı aynı. (daha önce ikisi arasında karakter taşıdım) Şimdi ben yeni account tan eskisine inv attığımda fac/server change geldiğinde battlenetler arasında taşıma yapabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

ripe said:

Benim iki farklı battle net accontum var. İkisinin de soyadı aynı. (daha önce ikisi arasında karakter taşıdım) Şimdi ben yeni account tan eskisine inv attığımda fac/server change geldiğinde battlenetler arasında taşıma yapabilir miyim?

evet. yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
3 sene öncesinden falan battlechest alıp başladığım bir hesap vardı cd keyleri duruyor ama bilgilerini falan hatırlamıyorum sanırım mail hariç bunu geri alma şansım nedir? o hesaptan devam ederim SoR ile iyi olur.
Bide bu dediğim olursa battlechest i direk cataca mı upgradelicek yoksa wotlk almam gerekicek mi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Chastor said:

Tbc veya wotlk account alsam eski SoR yapınca cataclysmemi dönüyor direk?

Eski tarihli ise o acc lar evet cata ya upgrate ediliyor.

Ben yabancı bi adamdan 60k gold karşılığı merge edilmemiş bir acc aldım. Böylece emek harcadığım asıl main acc mi her hangi bir ban tehlikesine atmayacağım artık. bu acc ların sayısı şu an sınırlı.işin ticaretini düşünenler birer tane kapmalı bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...