nameless Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 deadwoll sağolsun sor ile aktif ettim hesabımı. birkaç sorum var, alliance'nin ezdiği ve horde'nin ezdiği battlegroup'lar hangileri? beleş 80 için şu anda OP görünen class nedir? tam leş bir kafayla soruyorum asgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 outland ally icin iyi server. dk baya overpowered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Benim iki farklı battle net accontum var. İkisinin de soyadı aynı. (daha önce ikisi arasında karakter taşıdım) Şimdi ben yeni account tan eskisine inv attığımda fac/server change geldiğinde battlenetler arasında taşıma yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 nameless said: beleş 80 için şu anda OP görünen class nedir? İyi oynanan her classın gideri var da, iyi oynanan bir Mage insana klavyeyi bıraktırıp geriden izletiyor kendini. Ben yeterince OP buldum Mage'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ripe said: Benim iki farklı battle net accontum var. İkisinin de soyadı aynı. (daha önce ikisi arasında karakter taşıdım) Şimdi ben yeni account tan eskisine inv attığımda fac/server change geldiğinde battlenetler arasında taşıma yapabilir miyim? evet. yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 icphedia said: Frostmane Ally, scroll isteyen varsa atabilirim. Frostmane Ally res scroll aranıyorum. [email protected] , BronoxTotem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Şimdi ben 0 dan key ile hesap alsam biri bana SoR atabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Osie16 said: Şimdi ben 0 dan key ile hesap alsam biri bana SoR atabiliyor mu ? Cıks, olmaz. RaF olur anca ama onun olması içinde sana invite atan kişinin accountunun tr dışı kayıtlı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 3 sene öncesinden falan battlechest alıp başladığım bir hesap vardı cd keyleri duruyor ama bilgilerini falan hatırlamıyorum sanırım mail hariç bunu geri alma şansım nedir? o hesaptan devam ederim SoR ile iyi olur. Bide bu dediğim olursa battlechest i direk cataca mı upgradelicek yoksa wotlk almam gerekicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 supporta mail at battle.net'ten renkli kimlik koy mailini yaz gönderirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 mulgear6 cevaplamış zaten de, ekleyeyim. Evet direk cataclysm'e upgrade olacak hesabın. WotLK v.s alman gerekmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 arkadaşın hesabından kendıme SOR attım ama ne zaman gelir bunun daveti nereye gelir mailemi geliyor oyuna falanmı? nasıl anlıcam yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Battle.net hesabına gir bak. Mailden önce orda çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 direk summary de kocaman SOR var diyemi çıkıyor :p tamam tamam buldm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rozato Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Auchindoun Alliance tarafından SoR ile geri dönmek istiyorum, atabilecek bir arkadaş özel mesaj atarsa çok sevinirim. edit: teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mechanixx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bir battle.net de iki tane sor a açık account um var yardımcı olabilecek var mı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 mail adersini mesajlarsan sor yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epuli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 gw2 nezmn cıkıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ragnaros'ta ally tarafına invite lazım arkadaşa [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Inv Atabilirseniz Sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Stormscale horde tarafina inv alabilir miyim? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Tbc veya wotlk account alsam eski SoR yapınca cataclysmemi dönüyor direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Chastor said: Tbc veya wotlk account alsam eski SoR yapınca cataclysmemi dönüyor direk? Eski tarihli ise o acc lar evet cata ya upgrate ediliyor. Ben yabancı bi adamdan 60k gold karşılığı merge edilmemiş bir acc aldım. Böylece emek harcadığım asıl main acc mi her hangi bir ban tehlikesine atmayacağım artık. bu acc ların sayısı şu an sınırlı.işin ticaretini düşünenler birer tane kapmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Pls inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar