SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben de bir arkadaşa istiyorum twisting nether horde, tabi bu 80 leveldan class başlama olayı oluyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kazzak horde tarafına invite atabilirim isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Varmı SoR isteyen, atabilirim isteyen arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Kaijad said: saol ama oyuna girmemiş olsamda 7 günlük freedayi kullandım diye kullanamıyorum scrollü. Ulan blizzard nası bi şirkete getirdin sen beni ya. oynamadım bile lan o 7 gün. 8.2.2011 den beri kapalı hesabın scrollunu yaktım resmen lanet olsun. bu sorun çözüldü mü? 1 ay önce 7 günlük free kullanmış kuzenime SoR yollayabiliyor muyum mail atarak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 "Sorun" mu ki abi bu, gelen invite'ı kabul ettiyseniz accountun "son aktiflik zamanı" güncellenmiş olur, girip girmemenize de mi bakacak? Benim oyunum olsa ben de böyle yazarım yani açıkçası, abul etmeseydiniz o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sorun abi, SoR olmazsa adam baştan başlamaya üşenecek, sub vermiycek MoP almıycak. Blizz için de sorun şu an 80 lira falan zarar etti bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya mail falan at hallederler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Valla mailsiz falan halloldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Tüh be mop öncesi sıkıntıdan SoR ile dönmüştüm oyuna tabiki 1 haftada sıkıldım, şimdi mopa mı yükseltiyo direk? Vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Sor isteyen varsa ben de gönderebilirim. karakter ve realm ismi yazmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bloodfeather serverı için SOR alabilir miyim. göndrebielcek varsa ÖM ile ulaşsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Server ve faction degistirmiycem zaten. Herhangi bi server icin Sor atabilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Twisting Nether , Stormscale , Kazzak veya Outland serverlarından birinden horde invite atabilecek var mı? mail..; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Outland olmazsa sevinirim vazgeçtim :D Twisting Nether , Stormscale , Kazzak Bu üç serverdan biri olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 twistyhing nether karakter adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Soylendimi bilmiyorum,eger not egible diye hata alırsanız mail atın duzeltiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 edit çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bende inv istemiştim (daha doğrusu birisi göndermiş kim bilmiyorum bile) şöyle bi cevap geldi nedir şimdi bu ? SOR invite Hello there, I hope you are well today. I am Game Master Ketruxa. You cannot activate the Scroll of Resurrection, because your account has been active since 4th March 2012. However, as this was a trial, we can assist you with this. In order to do so, however, we'll need the following information from you first: - The name/realm of the character that you would like to have the benefits on. - The name/realm of your friend's character that invited you. (This information may have been in the email you were sent, else your friend can tell you). - The name/number of the World of Warcraft account you'd like to have upgraded to Cataclysm. - If the character you're selecting is below level 80, please also include information on what talent specialization for that class you'd like. Note: If you choose to use the character boost package on a character that is level 80 or higher, you will not then be able to select another character to be leveled up to level 80. You will also only be moved to your friend's realm and faction if necessary. Please also include the following information for verification purposes. For security reasons, please attach a text file to your reply with these points in it: - Your full name. - Your Battle.net account name. - The answer to your Battle.net account's secret question. Should you have any further queries regarding the Scroll of Resurrection, please refer to the FAQ page linked below, or include them in your reply. http://eu.battle.net/support/en/article/scroll-of-resurrection-faq Kind regards, Game Master Ketruxa Customer Services Blizzard Entertainment http://eu.battle.net/support 'Saving goblins, penguins and players from exploding since 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bana fake gibi geldi. Benim bir accountuma gelmişti SoR. Böyle şeyler yoktu sadece link vardı. Linki tıklayıp eu.battle.net'ten işlemi yapmıştım. Hangi charın 80 olacağını falan web üzerindne seçmiştim yani. Burada adam gizli sorunu falan istiyor. Fake olma ihtimali çok yüksek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tamam o zaman onu boşverim en iyisi, twisting nether horde tarafına sor varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 char adını yazarsanız ben göndermeye çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 karakter adımı hesabın mail adresimi gerekiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 iki şekilde de oluyor 1. char adı ve realm 2. battle.net'e bağlı olan email adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 outland ally tarafına invite lazım karakter adı ''Eal'' shattered halls'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar