photographer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Realm ve Karakter isminiz yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 su anda account im kapali. hangi realm dayim bilmiyorum gereken karakter ismi , direk lvl 80 olmasini isteyecegim low level karakter midir ? bu yuzden, once account i actirmam lazim sanirim, bu SOR u kullanmama, lvl 80 chari almama engel degil di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sor ne ben bilmiyodum. eski lvl 80 karakterimi sor'la panda yapabiliyo muyum filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 battle.net den web uzerinden de yapilabiliyormus. https://eu.battle.net/support/en/article/sor-walkthrough You can identify the recipient by their e-mail address or character name. yani email olur, ee en dogrusu da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu soru alınca lvl 80 karakter oluyormuş. panda açıp 80liyebiliyor muyuz? çok sordum sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yukardaki linki okusan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Aszune - Antinel SOF yollayabilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Yollamaya çalıştım sana. Karakter adı yanlış diyor, Battlenet mailini ve kendi ismini özelden at istersen, yada karakter adını kontrol ediver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bununla direk 80 lvl monk seçilebiliyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 edit : hallettim :D yeni soru : Are all countries eligible to cast the Scroll of Resurrection? To send an invitation an account must be a full active account in good standing. Only residents of the following countries may send a Scroll of Resurrection invitation: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russian Federation, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Battle.net registration required. burada turkiye yok , baska bir arkadas sor yollamak istedi ama becerememis ,ozel bir durum mu gerekiyor gondermek icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Varsa SoR bende alabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 twisting nether horde tarafına atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Arkadaslar, actiginiz ticket'lara cevap gelen oldu mu? 7 gun free ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 sor u yolladığın kişi kabul edince 7 gün deneme süreci kazanıyor, eğer 7 günden sonra subs yaparsa sana özel bir binek geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 burning legion- billyblack bir invite rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 benim account frozen durumda şu an. baktım SoR alabilir durumdayım, 1 ay falan takılırım gibime geliyor yani yollayanın mountu garanti. hangi bilgiler gerekli bilmiyorum ama yollamak isteyen varsa ÖMlesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 tunch ilk olarak döndüğü için onungönderdiği daveti kabul ettim. teşekkürler cevap dönen diğer arkadaşlara. şimdi açmak lazım ona bakınaym biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 SOR Atabilirim; Argent Dawn Frostmane Twisting Nether Dunemaul Darkmoon Faire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okubikere Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 seLam bende bir SOR alabilir miyim ÖM den yürüyün bana lütfen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 google translate gibi konusuyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 okubikere said: seLam bende bir SOR alabilir miyim ÖM den yürüyün bana lütfen (: istersen gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okubikere Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben aldım teşekkür ederim hunterx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okubikere Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 okubikere said: ben aldım teşekkür ederim hunterx ben aldım lakin akşam eve gidip denediğimde not egible dedi anlam veremedim askere giderken kapanmıştı hesap alabiliyor olmam lazım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okubikere Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bi SOR daha alabilir miyim olan varsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hadi bir tane de ben alayım, galiba 2 yıl aradan sonra dönesim geldi oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar