Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad 3

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Kicinda yamali pantolon da giyer iphone da alir ac kalir.. Bunaydi cevabim gerisine zaten katilmadigimi ustlerde yazmistim. Elli kere tekrar etmenin manasi yok.

Sana pahali ona ederi digerine ucuz ... Dunyanin tum urunleri boyle ekmek su dahil. Biri gider 1 liraya ekmek yer digeri 10 liralik. Lafmi edelim bunada.. Dunyada hic bir urunde su dedigimin aksi gorulmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi pardon da ipad 3 gibi 'daha önce hiç bir mobil cihazda kullanılmamış' derecede hayvani bi ekrana sahip bi tablete 500 dolar fazla mı yahu? hakkaten merak ediyorum. daha iki gün önceye kadar boyun fıtığı yapmaktan başka hiç bi işe yaramayan dandik oyuncak netbook'lar 500 dolar idi ki hala satılıyor, bence pahalı değil 500 ya.

ki zengin bi herif değilim trasty taslamıyorum yani yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar arastirmiyorki muadil muadil sakiz olmus, hadi muadilleri gectim gitsin diger pad fiyatlarina baksin arastirsin sonra yazsin..

Ipad 3 muadili yok zaten piyasada. Ipad 2 ve digerlerinin fiyatlarina bakin gorun asus, moto, apple, lenovo hepsi ayni fiyat ya da ipad daha ucuz.

Adamlar xbox360 ps3 gucunde onlardan bi kat daha guclu cozunurlugu elinize veriyorlar hala yenilikmi bu diye soruyorsunuz. Konsol oyun dunyasi calkalaniyor bu yuzden. Ne muadilinden bahsediliyor anlamak mumkun diil.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

ya abi pardon da ipad 3 gibi 'daha önce hiç bir mobil cihazda kullanılmamış' derecede hayvani bi ekrana sahip bi tablete 500 dolar fazla mı yahu? hakkaten merak ediyorum. daha iki gün önceye kadar boyun fıtığı yapmaktan başka hiç bi işe yaramayan dandik oyuncak netbook'lar 500 dolar idi ki hala satılıyor, bence pahalı değil 500 ya.

ki zengin bi herif değilim trasty taslamıyorum yani yanlış anlaşılmasın.

hayir. noname android tabletler 100 dolara satiliyor. ipad o zaman 50 dolar olmali. yoksa bence ederi degil. ya da usb portu olsun. o zaman 2000 dolara da satsa yeridir. bir de flash desteklemeli tabi. kesin. sart.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Kicinda yamali pantolon da giyer iphone da alir ac kalir.. Bunaydi cevabim gerisine zaten katilmadigimi ustlerde yazmistim. Elli kere tekrar etmenin manasi yok.

alıp almamasına karışmayla ilgili bir yorumda bulunmadım, bir tespit ortaya koydum ve uzun vadede finansal olarak yanlış kararlar alacağı için kabaca örneklediğim bu tüketicinin gelecekte sıkıntyı çekeceğine işaret ettim, bu savım gerçekleşebilir de gerçekleşmeyebilir de, bir tahmin, öngörü

Mum_Chamber said:

bence de apple en iyi tableti yapsin, ama digerlerinden de daha ucuza satsin.

galaxy note ipadden daha pahaliysa bu samsung super oldugu icin. ama ipad yeterince daha ucuz olmadigi icin apple alanlarin hepsi aptal.

samsunga da süper demedim, bölye bir savım yok, kaldı ki galaxy note başlığında da pahalı olduğunu söyledim ama orada "hayır öyle değil" diye gelen olmadı, daha ucuzlarsa almayı
düşünebileceğime dair yorumum bile var buyrun açınız okuyunuz

apple alanların hepsi aptal demedim ama adamların tüketici tabanındaki hedef kitlesi bu. her alana aptal demek kadar saçma bir şey yok, en basitinden işi gücü nedeniyle tablet tercihini ipad'den yana kullananlar var. kaldı ki benim şirketimdeki üst düzey yöneticilerin ipad kullanıyor olmasının en büyük sebebi işletim sisteminin "görece" daha güvenli olması yoksa samsung da alabilirlerdi sony de htc de
benzer bir şekilde üst yönetimin telefon tercihi iphone değil blackberry

"hater" olsaydım "adamlar flashdan vazgeçmekte haklılar" demez onun yerine "AMA KANKA HER 10 DİTEDEN 9'U FLASH!!" diye çıkardım

altını dolduramayacağınız şeylerle gelmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ipad pahali degil diyoruz sen muadillerinden pahali diyorsun. bir ac arastir sonra tekrar konusalim. bastan yanlis ilerliyor muhabbet.

sen turkiye fiyatlarindan bahsediyorsan o zaten konu disi 500 dolarlik ipad olarak dusunmelisin. diger cikan padlerde bu fiyat muadilden kastin nedir o zaman ?

anlasamadigimiz nokta burasi. hele ki ipad 3 un dunya uzerinde an itibari ile hic bir muadili yok teknolojik olarak. sonucta ios istiyorsan baska sansin da yok yani aslinda muadil olarak da sansin yok. yani ios kullanmissan onun marketini kullanmis ve bir cok para harcayip kendine programlar almissan baska muadili yok, soylediklerin android icin daha cok gecerli.

hani desen samsun galaxy tab yerine asus alirim cunku samsung ile cok benzer ve fiyati cok daha dusuk neden pahalisini alayim ,? tamam deriz de su anki dusuncen bana gore yanlis.

ayrica bir cok baska ornekler ve fikirler sunuyorken, sana teknolojik olarak ipad 3 un gucunden bahsederken, fiyatini diger padlerle cep telefonlari ile karsilastirirken bunlari gormezden gelmen alti dolmayacak bir konu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

500 dolarlik ipad olarak dusunmelisin.

işte o 500 doalrlık bir alet olmuyor, bazı ek özellikleri için yapılan harcamalar da artıyor, bansettiğim emsela şu sd kart okuyucu aksesuarı gibi şeyler hani cam çizilmesin diye takılan filmden bahsetmiyoum o hepsinin harcamasına giren bir şey

muadili dediğim "tablet" olarak, günlük hayatına katkı sağlayan bir edevat olarak. ipad 3 ile gelen yeniliklerin gündelik hayatına katkısı ne kadar? bunları da hesaba katmak lazım

siri yazılımı mesela, günlük konuşma dili ingilizce olan tüketiciler için oldukça faydalı bir uygulama ve hakkını veriyor mesela, bunun tam tersi yeniikler de var, bkz. face time

açıkcası düzgün bir fiyat düzeyine inerse ikinci el ipad 2 de gayet alınır şu durumda
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunumu dedim yahu :) ipad 3 teknolojik olarak fiyatindan ustte bana gore, senin beklentilerin ustte yazdiklarin icin ipad 2 hatta 1 bile yeter diyorum cunku temel gereksinimleri kiyaslamissin.

iki gun sonra bir oyun cikar sadece ipad 3 destekler ben nerden bilebilirim. nete girersin maillerine bakarsin vs ise derdin ipadlerin herhangi biri gorur isini. bende ipad 2 var ondan 3 almam ben su anda.

wow oynayacaksiniz ipad 3 de deseler dusunurum ya da baska bir major degisik sey iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...